Manon is boos

Danny

quote:
From: manon-thomas <*****-******@hetnet.nl>
Date: Jan 9, 2008 1:34 PM
Subject: beledigend
To: ************@fok.nl
Cc: ************@fok.nl


Geachte,

Via onderstaande link vindt u op uw site een beledigende opmerking
over mijn persoon.

http://games.fok.nl/news.php?newsid=22794

Dat een crimineel mijn privé materiaal op straat heeft gegooid is een
zaak van politie & justitie.
Dat andere partijen er genoegen in scheppen om mijn malaise uit te
buiten, getuigt niet alleen van
smakeloosheid maar ook van gebrek aan beschaving.

Mag ik u erop attenderen dat - naast het portret en auteursrecht - ook
mijn NAAM sinds 2000
beschermd is middels een registratie bij Het Benelux merkenbureau als
Intellectueel eigendom
en het aldus verboden is deze onrechtmatig te gebruiken?

Ik verzoek u dan ook dringend de beledigende verwijzing naar mijn
persoon per direct van uw
site te verwijderen.

Graag per omgaande uw reactie.

Manon Thomas
Geachte Manon,

Stel je alsjeblieft niet zo aan. Je lijkt wel een klein kind. Je hebt een domme fout gemaakt, moet op de blaren zitten, probeert er een financiëel slaatje uit te slaan en gaat nu lopen janken dat je naam genoemd wordt. Flikker toch op. Er staat helemaal niets bijzonders in het door jou gewraakte bericht anders dan een lollige verwijzing naar jouw kutfoto's. Give it a fucking rest already. Verder getuigt het van smaad en laster om iemand die nog niet veroordeeld is, namelijk de 'vermeende' dief van jouw kutfoto's, een crimineel te noemen. Zelfs indien iemand je draadloze netwerk zou hebben 'gehacked', dan nog kan die persoon pas bij je privé-bestanden indien je die zelf in een gedeelde map hebt gegooid. Derhalve is het je eigen domme, blonde werk. Je deelt iets en gaat dan klagen dat mensen op dat aanbod ingaan. En dan te bedenken dat ik altijd bijzonder veel respect voor je heb gehad. Inmiddels vind ik je een jankzak. Dat staat overigens los van het compleet belachelijke idee dat we dat bericht aan zouden passen. Op die manier zou je nooit meer genoemd mogen worden. Gelukkig kennen we in Nederland echter vrijheid van meningsuiting, vrijheid van pers en nog een aantal vrijheden. Je foto's hebben we na een vriendelijk mailtje van je man (die zou ik voortaan overigens laten mailen, aangezien die wél een fatsoenlijke toon aan weet te slaan) direct verwijderd. We zijn de rotste niet. Nu ben je echter gewoon aan het zoeken naar een hond om een paar rotschoppen te verkopen. Prima als je jouw eigen stommiteiten af wil schuiven, maar kies daar lekker een ander voor.

Bij deze, aldus, reeds en terstond. Met vriendelijke groet.

Danny Roodbol


Zo, dat hebben we ook weer gehad. Nog wel even mijn welgemeende excuses dat ik Manon T. nu alwéér in de tracker heb geflikkerd, maar hej, we hebben onze eigen Nederlandse Paris Hilton en daar moeten we dan ook volop van profiteren.

Eigenlijk zou ik nu als vaste klant nog moeten gaan klagen over het verdwijnen van TelSell, maar aangezien Neckermann ook gewoon de Biostabil verkoopt (misschien iets voor Manon T. ?) is klagen niet direct nodig. Sylvia de helpdeskslet zal ik wel nooit meer spreken, maar daar kom ik wel overheen (pardon the pun).

En so what dat Geenstijl haar ziel heeft verkocht aan de duivel? Wereldberoemd geworden in de polder vanwege hun openlijke aanval naar Stivoro hebben ze de link nu bij hun stijlloze klassiekers vandaan gehaald. Dit natuurlijk omdat de nieuwe adverteerder, Stivoro, een dik pak centen neer heeft gelegd voor een flitsende header boven hun site. En dan kan het natuurlijk niet zo zijn dat er iets negatiefs over Stivoro te lezen valt. Dus is de Stivoro rel opeens geen Stijlloze klassieker meer. Dat is uiterst stijlvol te noemen van Geenstijl. Precies NIET wat ze proberen te zijn volgens mij. Prachtig hoe ze zich laten kennen voor the almighty buck. De Telegraafmentaliteit begint van hogerhand nu steeds harder neer te dalen op de initiatiefnemers. Jammer dat de adverteerder nu blijkbaar de inhoud bepaalt. Geenstijl; waar inhoud te koop is. Blijft een grappige site af en toe hoor, maar het kunstje is inmiddels wel aardig uitgemolken. En laat ik jullie voor zijn; mijn kunstje is ook uitgemolken. Hij is echter niet te koop.