Oproep tot revolutie

Redactie
Column door Keizervaneuropa

Het moet me nu toch echt van 't hart. Wat is er nog om trots op te zijn als Nederlander? Tolerantie? Afgeschaft. Oproep tot Revolutie

Het moet me nu toch echt van 't hart. Wat is er nog om trots op te zijn als Nederlander? Tolerantie? Afgeschaft. Ruimdenkendheid? Allang verdwenen. Ondernemingsgeest? Overgenomen door buitenlandse investeerders. Tulpen, molens, kaas en klompen? Bestaan allang niet meer in 't echt.

Sinds de Amerikanen Irak weer zijn binnengevallen en Nederland zucht onder het Juk van Balkenende en Bos, zijn we niets meer dan onderdanen van een land dat de V.S. blindelings volgt in haar godsdienstwaanzinnige kruistocht tegen zelfbedachte terroristen. Het enige doel: een New World Order, ofwel de totale heerschappij van het westers kapitalisme.

De Nederlander is staatsburger van een land dat in zijn internationale beleid een ronduit fascistische koers volgt, gedicteerd door de V.S. en hijgend verdedigd door machtsgeile mannetjes als De Hoop Scheffer, Balkenende en Verhagen.

Of kun je het onze regering niet kwalijk nemen dat zij ten onrechte geloof hechtte aan de valse bewijzen van massavernietigingswapens in Irak? Waarom willen ze dan nog steeds koste wat het kost voorkomen dat er een parlementair onderzoek komt naar de gang van zaken destijds?

Waarom sturen we weer extra soldaten naar Afghanistan, op een zinloze "wederopbouwmissie" die hoe dan ook volledig teniet gedaan zal worden zodra de NAVO moet toegeven dat men het land niet haar wil kan opdringen?

Je bouwt een school en slaat een waterput, en zodra je je hielen licht wordt de put vergiftigd, de school afgebrand en de leraren vermoord. Er heeft nog nooit iemand een oorlog gewonnen in Afghanistan en alle experts zijn het er over eens dat dat ook nooit gebeuren zal.

De werkelijke reden dat we daar zijn is het beschermen van oliebelangen voor het Westen. Niemand wil het toegeven, maar er is geen andere zinnige verklaring voor te geven. Kennelijk zijn we bereid om daarvoor heel veel onschuldige burgers te vermoorden en een onbekend aantal Nederlandse soldaten te offeren.

Exact wat de Amerikanen in Irak doen.

Maar het ergste is wel dit: elk volk krijgt de regering die het verdient. Waar was Hitler geweest zonder steun van het Duitse volk destijds? Had Balkenende ons de oorlog in gekregen zonder steun van het volk? Is het onterecht om Hitler en Balkenende te vergelijken? Of is Balkenende te dom om zo slecht te zijn? Ik waag het te betwijfelen.

Ik geef u dit om over na te denken: Nederland is een land waar domme, volgzame schapen wonen, die geen enkel moreel en ethisch besef hebben, tenzij het om hun eigen portemonnee gaat.

Bent u Nederlander? Ga u schamen! Diep!

Komt u in opstand tegen de regering? Nee? Bedenk u dan goed dat u later onze kinderen mag uitleggen waarom Nederland de geschiedenis in ging als het land dat Irak binnenviel, Afghanistan kapotmaakte en haar regering niet ter verantwoording riep.

Ik zeg u, het is tijd voor een opstand. Revolutie!