Kinderarbeid, extremisme en de Smitjes

Danny
Van: Danny
Aan: Sunchaser
Subject: Kinderarbeid, extremisme en de Smitjes

In reactie op SunChaser: leent een neger uit

Hej Sunnie,

Schrok me vanmorgen de pleuris. Stap ik onder de douche, staat er een neger in. Hoor ik van mijn vrouw dat ze die in bruikleen heeft van jou. Had er nooit bij stilgestaan dat jij nog in huisnegers doet. Ikzelf heb al een paar jaar kindslaafjes die mijn zaakjes opknappen. Scheelt een bek ellende en iedereen vindt het ontzettend knap dat ze al zoveel dingen kunnen. Ooit een kind van twee een plafond zien witten of een meisje van vijf een dakterras zien aanleggen? Moet je 's langskomen. Niets mooiers dan twee kinderen thuis te zien komen met een krat bier voor papa of ze papa's auto vier kilometer te zien duwen naar de Shell als papa weer eens is vergeten te tanken. Bizar wat kinderen al niet doen voor een snoepje en wat jammer dat veel mensen het kunnen van hun kinderen zo onderschatten.

Ik heb dat nooit begrepen he, waarom kinderen niet zouden mogen werken. Als je die blije, trotse smoeltjes toch ziet op tv als zo'n klein meisje na amper 16 uur werken toch maar mooi 12 paar Nike's in elkaar heeft genaaid dan zou je ze toch allemaal aan het werk zetten? Zo'n kind het idee geven dat ze iets betekenen. Dat ze niet compleet nutteloos zijn. Van werken is nog nooit iemand doodgegaan zei m'n moeder altijd. Maar ja, dit mag ik natuurlijk allemaal niet zeggen in politiek-correct Nederland. Want dat is wat we zijn hier. Politiek-correct. Ben je dat niet dat is het logisch dat je doodsbedreigingen krijgt.

Neem Wilders (of niet, hangt er maar net vanaf waar je op geilt). Die wordt bedreigd omdat hij vindt dat de Koran verboden moet worden. Persoonlijk wil ik dat Jantje Smit verboden wordt, maar ik zou wel goed gek zijn als ik dat publiekelijk zou verkondigen. Ik zou niet gek op moeten kijken als ik dan vanuit Smit-extremistische hoek bedreigingen zou krijgen en binnen het jaar geslacht op de stoep zou liggen met een brief op m'n pens geprikt.
Er komt sowieso steeds meer extremisme. Had je vroeger alleen moslim-extremisten, tegenwoordig heb je Gereformeerde-extremisten, die iedereen met een tv van school willen trappen. Je hebt Christen-extremisten die alles wat met Darwin's evolutietheorie te maken heeft vernietigen. Oranje-extremisten, die om het hardst schreeuwen dat Beatrix staat voor saamhorigheid en dat ze écht heel veel goeds doet voor Nederland. En dan heb je nog de Atheïst-extremisten zoals ikzelf die liefst gewoon alle geloof tot de grond afbranden. Van de week kwam ik aardig in de buurt van een rituele slachting toen er voor de zoveelste keer een paar Jehova-bejaarden voor de deur stonden om me te bekeren, maar laat ik daar lopende het onderzoek nog maar even niets over zeggen.

Hoe is het verder met je? Hier thuis is alles ok. Ben net bezig geweest met Ikea spul en het in elkaar zetten ervan. Wist je dat Ikea handleidingen alleen door doven begrepen worden? Alles staat in gebarentaal uitgelegd namelijk. Het beste dat je kunt doen als je ooit een Ikea kast koopt is meteen de handleiding wegflikkeren, gevolgd door de kast zelf. Leuke winkel hoor, maar je moet er eigenlijk alleen maar gehaktballetjes vreten en meer niet. Je wordt sowieso genaaid waar je bij staat. 'Wij wonen op 33m2' staat er dan bij zo'n meubelopstelling, en in die ruimte hebben ze dan een woonkamer, keuken, plee, douche en slaapkamer gepropt. Leuk en aardig hoor, alleen zit op geen van de muren een raam en is er ook al nergens verwarming te vinden. Stel even dat je dus inderdaad op 33m2 woont en je koopt die hele set. De enige manier om dat kwijt te kunnen is het af te sterven van de kou in het stikdonker. Altijd verrassend, dat Ikea. Ooit geweest?
Ik dump meestal de kinderen in Smalland en daar mogen ze dan spelen. Een uurtje. Krijg je zo'n pieper mee als je je jong weer moet ophalen. Da's zo ongeveer net nadat je de winkel bent binnengelopen en vervolgens moet je alsnog twee uur doorbrengen op de kinderslaapkamer-afdeling, want ze willen spe-len.

Ow ja, je had het over Monique Smit en of die ook aan slipjes ruikt. Dat schijnt niet het geval te zijn. Wel heb ik vernomen dat Jantje dagelijks ëen kwartier met zijn neus in het slipje van Monique hangt. Voor een goeie palingsound is een begeleidende paling-geur namelijk onontbeerlijk en waar beter dan bij je bloedeigenste zus. In Volendam schijnt dat een eeuwenoude traditie te zijn.

Wel een ontboezeming van onze Jantje van die slipjes, vind je niet? Zit te wachten tot er een filmpje uitlekt waarin Jantje door Yolanthe keihard anaal wordt genomen met een voorbindlul. Dat schijnt wonderen te doen voor je carriëre. Vraag maar aan Stefan Postma, je weet wel; die keeper van ADO. Voor hem is zelfs een liedje van gemaakt op de muziek van 'de zak van Sinterklaas'.

'De keeper van den Haag, van den Haag, van den Haag,
De keeper van den Haag die heeft een dildo in z'n maag.
Dat is toch, dat is toch, dat is toch niet gezond,
een dildo, een dildo, een dildo in je kont...
' (FILMPJUH!).

Als Jantje met een voorbindlul in z'n anus nog steeds kan zingen dat Laura de weg heel even kwijt raakt als hij in haar ogen spuit dan heb ik pas bewondering voor 'm en koop ik al z'n cd's. Ook die mislukte Duitse waar hij in lederhosen op de kaft staat als een ware Von Trapp.

Maarruh, ik ga er weer vandoor. Ben druk bezig met een nieuwe layout voor het forum, dus ik moet weer aan de slag.