De geheime mailtjes van Maxima en Mabel

Angel (Angelic1)


Was Mabel wel echt "slechts bevriend" met Klaas Bruinsma? Of speelde er toch veel meer dan Mabel het Nederlandse volk wil laten geloven? Hoe zit het met de zwangerschapshormonen van Maxima? Je leest het deze week allemaal in de geheime mailtjes van Maxima en Mabel. Vandaag deel 2...

> Van: Mabel
> Aan: Maxima
> Datum: 25 september 2003
> Onderwerp: Wie is Charlie da Silva???

Max, ik ben wanhopig. Je moet me helpen. Peter R. de Vries, je weet wel die vent met die bos haar onder z'n neus, heeft in Chili een oude lijfwacht van Klaas opgesnord die beweert dat ie nog weet wie ik ben en dat ik heel vaak op de Neeltje Jacoba heb geslapen. Dit kan heel heel heel vervelend aflopen. Ik kan alleen maar bidden dat niemand die schoft gelooft. Het is per slot van rekening een crimineel. Wat hij precies gaat zeggen, daar ben ik nog niet achter. Ik kan me hem niet meer zo goed voor de geest halen.
Daarom vroeg ik me af: ken jij niet iemand in Chili die die man kan laten zwijgen? Ik bedoel niet omleggen, maar wat geld geven ofzo. Of beter nog, een video-opname regelen waarin ie zegt dat die De Vries 'm heeft omgekocht. Weet ik veel, we moeten wat verzinnen.
Ik krijg zo via Eef B. een fax van SBS6 met vragen waarmee ik kan reageren op de uitzending. Wederhoor noemen ze dat, terwijl ze intussen de spijkers al in je handen en voeten hameren. Balkenbrij nog steeds in geen velden of wegen te bekennen natuurlijk. Hij moet dit toch oplossen? Ik heb geprobeerd de MP te bellen, maar ze nam niet op. Friso idem dito.
De uitzending is op 2 oktober, kan jij niet ervoor zorgen dat de Familie die avond geboeid voor de honderdste keer naar Sissi zit te kijken? Dat is toch hun lievelingsvideo? Net als vorige keer, verkleed in bijpassende kostuums? Misschien lukt het wel, als je Laurentien een keertje Sissi laat spelen. Alex is toch nog weg, dus dan kan Constantijn voor één keer Frans-Jozef zijn. Dat moet je voor me overhebben.
Nou ja, laat ik nou niet dat avondje ook nog gaan regelen, ik heb wel wat anders aan mijn hoofd. Die vragen van Peter R. zal ik zelf moeten beantwoorden. Dat kan ik echt niet aan Eef B. overlaten, die heeft alleen het heil van de Oranjes in z’n vizier en zal mij daar met graagte voor opofferen. Ik ga naar mijn moeder. Wens me sterkte.
M.
PS Het is de 25ste!