TMS

Bas (Tha_BlonT)
Masturberen is nog steeds wel een beetje taboe. Men gaat toch niet zomaar naar iemand toe om te vragen hoe regelmatig hij of zij zichzelf de zevende hemel in helpt. Terwijl seksverhalen welig tieren zijn er maar weinig jongens en meisjes die onder het genot van een biertje de verschillende technieken van de zelfbevrediging bespreken. Ik zie het mezelf ook nog niet helemaal doen en ik ben bang dat ik wat vrienden verlies als ik het wel deed. Maar het is kennelijk wel nodig om er eens over te praten, want voor je het weet doe je het verkeerd en heb je TMS, het Traumatisch Masturbatie Syndroom...

TMS is een ongevoeligheid van de penis die men kan opdoen door verkeerd te masturberen. Ken jij iemand die ‘Face Down’ of ‘Prone’ masturbeert, of misschien doe je het wel zelf, dan zou ik even goed opletten want je kunt in het echte seksleven nog wel eens problemen gaan krijgen.

Face down masturberen staat voor keihard met je penis tegen het matras, kussen, grond, muur of wat dan ook aanschurken. Dit gaat niet over een keertje, maar over minstens elke dag, en altijd op deze manier. En wat krijg je dan? Juist, een disfunctionele penis die eigenlijk alleen nog maar kan klaarkomen in de missionaris houding en voor de rest gigantische problemen met klaarkomen en stijfheid krijgt.

De cijfers zijn schokkend, TMS patiënten hebben, buiten de missionaris houding, 50% minder kans op klaarkomen. Zelfs van het pijpen kunnen zij niet meer opgewonden raken. Van de normale op hun rug liggende rukkers heeft 10% wel eens last van stijfheidproblemen, in schril contrast met de 50% TMS patiënten. Nog niet overtuigd van het probleem dat TMS heet? Mag ik je dan wijzen op de lol van masturberen in het algemeen? Als normale rukker kun je gewoon overal de hand aan jezelf slaan, maar de TMS patiënt heeft in principe zijn bed nodig en gebruikt dat volgens de statistieken eigenlijk ook alleen maar. Als dat geen probleem voor je is (masturberen doe je maar lekker thuis is een gangbare opvatting) vergeet dan niet het feit dat volgens hetzelfde onderzoek normale rukkers 6,6 x meer seks hebben dan hun zieke medemens. De TMS–ers die de uitzondering vormen hebben vaak nog wel het probleem dat de partner hun ziekelijke neiging om de penis tegen de dij op te rijen, wel eens niet kan accepteren.

Genoeg reden dus om te stoppen met dat ziekelijke gedrag. Maar hoe houd je er mee op? Makkelijk, heel makkelijk, TMS is namelijk aangeleerd en kan dus ook worden afgeleerd. TMS patiënten hebben (net zoals de meesten) zichzelf leren masturberen en daar ging het goed fout. Want men wist van geen andere manier, en na een tijdje kon men op geen andere manier meer. Gelukkig is er geen blijvende fysieke schade voor de TMS penis en op internet is een uitgebreid stappenplan te vinden hoe je van dit vervelende probleem afkomt. De simpele oplossing is gewoon een week tot maand niet masturberen, de penis wordt dan vanzelf weer gevoelig. In het stappenplan wordt rekening gehouden met de hardcore rukkers en er worden zeer nuttige tips gegeven voor mensen die moeite hebben met lange onthouding. Voorbeelden zijn niet teveel porno downloaden en niet opgeven. (De TMS–er is namelijk in het begin niet in staat om op de rug klaar te komen, en dit kan zeer demotiverend werken op het mentale zelfvertrouwen)

In deze column is een zeer onderschat probleem aan het licht gebracht en ik hoop dan ook dat ik de chronische TMS patiënt een hart onder de riem heb kunnen steken. Jullie zijn niet alleen en jullie problemen zijn al te lang onderbelicht geweest. Daarnaast hoop ik dat ouders nu eindelijk eens wakker worden en hun kind deze verschrikkelijke ziekte besparen door middel van de juiste voorlichting.

Vaders, het is tijd om uw kind te leren rukken!

Voor meer informatie klikt u hier.