Meiske78 = Een echt theaterdier

Mariët (Meiske78)
Theaterbeest? Dat klinkt ernstig?
Dat valt wel mee hoor. Ik heb wel een behoorlijk liefde voor theater, maar vaker dan één keer per week naar een voorstelling ga ik eigenlijk niet (meer). There's more to life than that Maar ik ben dus degene die op de FP dit genre reviews op zich neemt.

En hoe ben je dan bij de FP crew terecht gekomen?
Eigenlijk was ik toen dat gebeurde ook wat overdonderd. Ik had het er met iemand over dat er op de FP geen theaterreviews aangeboden werden en dat ik dat zo jammer vond. Waarop hij zei "Waarom stuur je ze geen mailtje of je dat mag doen?" Dus heb ik een mailtje gestuurd naar frontpage@fok.nl dat ik dat wel wilde doen en dat viel blijkbaar wel in goede aarde . Binnen 2 (3?) dagen was ik opeens FP-crew. En dat is nu zo'n twee maanden geleden.

Maar je doet dus ook nog andere dingen?
Jawel hoor. Ik studeer. En ik werk in de horeca. En schrijf freelance weleens wat voor een tekstbureau. Verder houd ik ook erg van goede films en kan ik enorm blij worden van een goed optreden van een of andere band.

Aha. En wat studeer je?
Theaterwetenschap

En dat is? En wat kun je ermee?
Dat is een vierjarige studie aan de UVA, waarbij je alles dat met theater te maken heeft, bestudeert. Aangezien het een universitaire en geen beroepsopleiding is, word je niet opgeleid voor een specifiek beroep. Je kunt op allerlei posities binnen de theaterwereld aan de slag. Zeg maar overal waar het handig bij is dat je veel van theater weet en een goed stel hersens hebt .