Ik word lid van de AEL

Rob (R@b)
Binnenkort meld ik me aan als lid van de Arabisch Europese Liga (AEL). Volgens de islamitische leider van jonge Marokkanen in spé, Mohammed Cheppih, zijn ook niet-moslims van harte welkom als ze de doelstellingen van de AEL ondersteunen. Dat komt goed uit.

Al langer was ik voorstander van de doodstraf voor homofielen, en nu jij beste Cheppih leider van de AEL wordt, is de kans daarop wat gegroeid. Homo's hebben in ieder geval niets te zoeken in de islam zo zei jij, dus omringd door jouw aanhangers ben ik van die vreemde smetten verlost.

Lijfstraffen voor dieven en moordenaars ben ik ook voor. Hak de hand maar af van een winkeldief, dat zal ze leren!!. Welke lijfstraffen staan er op het beledigen van de profeet Mohammed? Ik stel het wegsnijden van de eikel bij de man en het wegknippen van de klit bij vrouwen voor. Hebben we alleen een probleem bij Hirshi Ali die al besneden is, moeten we daar nog een passende straf voor verzinnen.
En wat te doen met zo'n hufter als Gerrit Komrij, de dichter des vaderlands?. Deze week liet hij in het NRC Handelsblad weten dat jij bent ingehuurd door Saoedische extremisten om als worm te kronkelen in de westerse appel. Jij zou de loonslaaf zijn van moordenaars en bloedjassen. Benieuwd hoe je die wil aanpakken. In de Middel-Eeuwen kende Nederland radbraken als straf; misschien lijkt je dat wat?

Alle Israeliërs zijn schuldig en mogen opgeblazen worden door Palestijnse zelfmoordenaars. Geweldig, was ik nog niet opgekomen, edoch jij en AEL-bestuurslid Nabil Marmouch verklaren het met droge ogen. Zelfs Anneke Tanneke Duisenberg heeft niet het lef zulks te beweren, maar jij zegt het toch maar broeder Cheppih: Klasse !!

Vrouwen behoren de man toe. Een klap om ze op het rechte spoor te houden moet kunnen. In de moskee zijn ze al niet welkom, dat komt goed uit; wat moet je met die schepsels; kinderen baren en de man behagen, dáár zijn ze goed voor !!!

Bij de eerst volgende openbare ledenvergadering van de AEL zal ik aanwezig zijn en je de hand schudden. Ik ben te herkennen aan een kaalgeschoren kop, zwarte legerkisten en een t-shirt met een hakenkruis. De vijand van mijn vijanden is immers mijn grootste vriend. Jammer dat jullie moslims niet drinken, anders had ik graag een pilsje met je opengetrokken.

Mijn broeder Mohammed Cheppih