Twisted Twired heet u welkom

Jim (twired)
Hallo allemaal, bij deze mijn bijdrage aan de rubriek Ons Team, ik maak er tenslotte ook deel van uit.

Biootje
Geboren op 21 april in Rotterdam. Bouwjaar '85 dus een echte jonkie nog. Sinds oktober 2001 lid van de frontpage crew als newsposter. Hier gekomen doordat ik solliciteerde tijdens MrBig's grote sollicitatieronde in de herfst van dat jaar, én omdat ik in de Hoeksche waard woon (haha Breuls...).

Zit nu nog op het gymnasium, eind vijfde klas. Wil waarschijnlijk òf Toegepaste Communicatiewetenschap in Twente gaan doen, òf het Mr.Drs. programma van de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Nederlands Recht én Bedrijfseconomie). Studenten, geef me advies :-)

Favo websites
Fok!
Aight!
Internet Movie Database
Tsjah, als je deze nog niet kent gaat er helemaal een wereld op filmgebied voor je open
Feyenoordnet.nl
als eerste het heetste nieuws, ongezouten en officieel orgaan van de supportersvereniging
ANP nieuws
Alles, maar dan ook alle backstage info over de Efteling
FokForum Babes & Hunks
huh! het beste en lekkerste forum hier op Fok!

Hobby's graag!
Helemaal fan-4-life van de enige echte voetbalclub die ons land rijk is: Feyenoord. Sinds 1995 bezoek ik het merendeel van de wedstrijden thuis en een enkele topper uit. Hoogtepunt: Feyenoord - PSV, Uefa Cup kwartfinale 2002.

Ook is het een grote hobby van mij om een beetje te pielen met de computer. Sinds ik kabelaar ben is mijn internetgebruik enorm gestegen wat ook er voor gezorgd heeft dat ik meer tijd doorbreng (geen tikken meer hè...) op 't web.

Zoals je op de thumbnail hiernaast kunt zien maak ik ook graag posters / flyers voor feestjes en partijen (max. 500 personen tot nog toe). Die feesten worden georganiseerd door de leerlingenvereniging Vossius van het Johan de Witt gymnasium in Dordrecht, ik ben samen met tien anderen lid van het bestuur. Op die school ben ik ook al een aantal jaren (drie ofzo) verantwoordelijk voor de eigen professionele geluidsapparatuur en lichtinstallatie. Sinds najaar 2001 hebben we ook professionele trussen (X30d's) en statieven (Manfrotto windup 3.8m) en daar heb ik mijn steen aan bijgedragen.

Tenslotte vind ik het leuk om lekker te relaxen en lol te maken met m'n vriendin.

More info?
Mail me, anytime:
postvoorjim@hotmail.com [tevens Msn-handle] én ICQ 46504332