Biseksuele vrouwen

Bart (Herald)
De meest geliefde seksuele geaardheid is zonder twijfel die van de biseksuele vrouw. Zowel mannen als vrouwen voelen zich aangetrokken tot deze dames. En natuurlijk hopen ze dat die aantrekkingskracht wederzijds is. Het is ook de enige vorm van non-heteroseksualiteit die hetero’s (of beter gezegd jongens) appreciëren.
Heteromannen zijn als de dood voor homoseksuele mannen. Immer bang dat de homo op hen valt. Alsof homo’s geen smaak hebben eh. De biseksuele man, tja die krijgt een lat in zijn anus dus die is gewoon homo. En de lesbische meisjes, nou als ze er hetero uitzien is het wel oké, maar als ze iets weg hebben van een jongen zijn ze pot. Maar de bimeid, nou die is het helemaal. Je kan een relatie met d’r hebben en haar ook nog eens zien zoenen met een andere meid in je slaapkamer. Nouja in je fantasieën tenminste. In elk geval in MIJN fantasieën.
Op een of andere manier staat bi gelijk aan immer heet en vol lust naar seks. Maakt niet uit wanneer, waar of wie. Nou ken ik niet zoveel biseksuele meisjes, maar het lijkt me sterk dat ze zomaar met elk willekeurig ander meisje zouden zoenen. Ze hebben vast eens geëxperimenteerd met een (beste) vriendin, maar ik betwijfel het of elk logeerpartijtje bij vriendinnetjes resulteerde in het proeven van elkanders vrouwelijke liefdessappen.

Maar laat ons heteromannen maar in de waan. Net als de verwachte (verdiende?) trio’s die je krijgt als je een relatie hebt met een bimeisje. Uiteraard brengt zij wel weer een gewillig meisje mee dat door jou gepaald wil worden. Het zoeken van het tweede meisje moet altijd door de bivriendin worden gedaan. Voor de jongen is het uiteraard al moeilijk zat om één bimeisje te vinden laat staan twee. Gelukkig hebben de meeste biseksuele meisjes een ontzettend knappe vriendin die de mannen en vrouwen van zich af moet slaan, maar het toeval wil dat ze nog vrijgezel is en graag een keer de borstenrodeo wil doen op jouw bed met als klap op de vuurpijl dat ze zich eens laat zakken over je tour l’ amour.
Maar is dat de realiteit? Net zo min dat je ‘net iets te jonge’ buurmeisje bij je aanbelt en zogenaamd een enquête houdt dat langzaam maar zeker overgaat in een gesprek over seksspeeltjes en je uiteindelijk haar bevredigt met de grote collectie dildo’s van je vriendin.
Zoals ik al eerder zei ken ik de die-hard bi’s niet. Maar die kiezen vrijwel altijd voor een geslacht. Of man of vrouw (en misschien wel vaker voor vrouw, tenzij ik de verkeerde websites lees) . Terwijl de huis tuin en keuken bi a.k.a je vriendin meestal eventjes bi is. Omdat het vriendje dat wil. Die zijn niet bi omdat ze hartstochtelijk willen vrijen met iemand van hetzelfde geslacht. Ze smikkelen eens van de clitoriale mossel omdat dat de grootse fantasie van vriendlief is. En vergeet niet dat laatstgenoemde zijn speer in twee grotjes mag spiesen vaak tegen de zin in van de voor een avondje bi vriendin.

Ondanks dat een biseksuele vriendin de wens is van elke relatiezoekende jongeman is het tegelijkertijd ook eng als je een ware bimeid aan de haak slaat. Dus niet de heteromeid die wel een keertje in is voor een avondje liplebberen, maar de 200% bi die elke avond keus heeft uit twee sekses. Want dat zijn juist die bloedgeile stoeipoezen die elke nacht een ander geslacht oraal willen bevredigen. Monogaam komt niet voor in hun woordenboek.
En elke jongen blijft een onzekere sufferd, die wordt al nerveus als zijn nieuwe vriendinnetje die met de hakken over de sloot is overgegaan naar 4 Havo al met de vriendelijke vakkenvuller praat bij de AH. Die kunnen de druk van concurreren tegen zowel jongens als meisjes helemaal niet aan. En stel je voor dat je wordt gedumpt voor een vrouw. Ai, daar sta je helemaal niet van te feesten.

Verder is een trio met een extra meid natuurlijk een laf excuus om eens binnenshuis buiten de deur te neuken. Voor jongens is het immers altijd gunstig. Een lesbisch schouwspel én een tweede vrouw erbij, maar ze moeten er niet aan denken dat vriendinlief in haar eentje innig verstrengeld ligt te vozen met een meisje en al helemaal niet dat hij haar moet delen met een andere jongen. Misschien dat fantaseren over de volmaakte bimeid toch nog niet zo slecht is. Kan het ook nooit tegenvallen.