JER-RY! JER-RY!

Danny
Ik moet het toch even hebben over Jerry Springer, en dan eigenlijk met name de gasten die zich in die show 'presenteren'. Nou kan het, zoals altijd, gewoon aan mezelf liggen, maar mij bekruipt het onbehaaglijke gevoel dat deze mensen niet geheel goed bij hun harses zijn. En als dat al zo is, zou de regering dan niet moeten ingrijpen en het uitbuiten van deze psychisch niet optimaal functionerende mensen voorkomen ?
Ik bedoel, dat je het leuk vindt als moeder zijnde om een stevige wip te maken met je eigen zoon, je met je stiefmoeder gezellig samen in pornofilms wil spelen, erop geilt om als 18 jarige knul met een vrouw van tussen de honderd en schijndood vreemd te gaan terwijl je vriendin zo uit de playboy gestapt is of er een kick van krijgt je man gedurende de gehele periode dat je 'm kent te bedriegen tijdens een wekelijkse gangbang is nog tot daarantoe, maar zulke dingen ga je toch niet op de nationale televisie verkondigen ?
En het gekke is dat ze er nog trots op lijken te zijn ook !
"Tuurlijk ga ik trouwen met m'n stiefzoon, da's toch normaal ?"

Het meest beangstigende is trouwens nog wel dat deze trend zich ook naar Nederland zal gaan uitbreiden. Het is een kwestie van tijd voordat de eerste moeder/zoon of vader/dochter verhouding breeduit besproken wordt bij Catherine. Da's op zich allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar het zal je buurman wezen. Of erger nog: een vriend of familielid !
Hoe kun je zo iemand ooit nog serieus te woord staan als je eenmaal hebt gehoord dattie z'n vrouw heeft bedrogen met een schaap in het weiland van boer Stien ? En zou je zo iemand nog een hand geven ?

Het 'het zullen die Amerikanen weer eens NIET zijn' principe gaat inmiddels in Nederland allang niet meer op. De meeste gekken lopen nog steeds buiten in plaats van binnen de hekken, en het zal niet al te lang meer duren voor de grootste gekken zich op nationale tv compleet en totaal voor lul zetten. De inleiding is natuurlijk al geweest met Menno Buch, alwaar men ongegeneerd meldde ontzettend te genieten van spermasoep (een beetje van mezelf en een beetje van...), en dit vervolgens demonstreerde door een lekkere kom op te scheppen. Vind 't trouwens bijzonder onbeschoft van Menno dat hij niet even gezellig een kommetje mee at. Menno, waar zijn in vredesnaam je manieren jongen ?

Zoals ik al zei, het zal vast en zeker mijn eigen verwrongen beeld van normen en waarden zijn, en iedereen zal vast weer over me heenvallen en melden dat het allemaal compleet anders is dan ik het zie, maar ik vind het simpelweg een beschamende vertoning. Tot mijn spijt moet ik daarbij nog wél toegeven dat ik er bijna altijd naar kijk en ik me altijd kostelijk amuseer.
Geen leuker vermaak dan leedvermaak zal ik maar zeggen.