Vooruit dan maar....Blauwe "FAQ"

Michel (blauwe m&m)
Okay, ff een stukje over mezelf, lekker belangrijk maar goed voor de volledigheid misschien wel leuk om een en ander neer te zetten hier, voor de personen die me nog niet kennen.

Wat is er te vertellen over blauwe? Niet zo veel bijzonders behalve dat ik met gepaste trots voldoe aan de titel "FOK!freak"?
26 jaar, woonachtig in Zeeland als een van de weinige hier en sinds jaar en dag te vinden op FOK! Opgeklommen van user naar moderator en daarna admin, bemoei ik me nu gewoon overal lekker mee en voel me als een vis in het water hier. Zou inmiddels dan ook niet meer weten hoe ik mijn dagen en avonden zou moeten vullen zonder FOK en natuurlijk mijn vriendin Ongeveer een jaar of 4/5 een eigen bedrijf gehad in de makelaardij en sinds 2 maanden hiermee gestopt om me op mijn echte hobby toe te leggen: Webdesign in de breedste zin en voornamelijk Flash waar ik erg graag mee speel. Laatste creatie voor FOK is de FOK!tris geweest wat me een paar jaar van mijn leven heeft gekost en veel grijze haren heeft opgeleverd. Een greep uit enkele andere hobby's: barkrukhangen, bierglas (leeg) sparen, slijmen bij de talloze dames op de chat en het forum en op zijn tijd een potje grolsch
Verder niet echt veel te vertellen, de meeste kennen me inmiddels wel en weten wel hoe ik in elkaar steek, een grote mond altijd en overal, maar een klein hartje.

Nah, dat was het wel zo'n beetje, om te zien we er achter de persoon blauwe zit, kijk eens in het fotoboek.
Tot FOK!