Marjo Episode Dertien

Marjolein (Aphrodite)
Hai hai hallo !!!

Weer een nieuwe, na de staking ff weer een gewone vol met bullshit over niks eigenlijk..

Maar in ieder geval, de afgelopen week was opzich wel leuk. In de krant gestaan, meegdaan aan de staking, een heel goed gesprek met mijn mammie gehad ( nee, niet over seks..).

Nee, het ging over mijn vader. Mijn ouders zijn gescheiden en ik denk erover om niet meer naar mijn vader te gaan, ik ga er namelijk eens in de vier weken naartoe. Maar elke keer als ik daar ben, heb ik het niet naar m'n zin. Ik ben blij als ik weer naar huis mag, en ik heb het vermoeden dat mijn vader aan mijn moeder wil laten zien wat hij allemaal wel niet voor z'n dochter doet. Zo krijg ik bijvoorbeeld met kerst een mobiele telefoon, waar ik dus zelf voor wilde gaan werken. Nu kan je natuurlijk zeggen, dat is mooi meegenomen en misschien zeg ik dat ook wel , maar toch... Ik zie het als een strijd tussen mijn moeder en mijn vader en mijn moeder verliest altijd, wij hebben het nou eenmaal niet zo breed als mijn vader. Maar ja, ik ga nog een keer naar mijn vader en in de kerstvakantie ga ik hem een brief schrijven waarin ik hem vertel waarom ik niet meer wil komen. Veel mensen zeiden dat ik het gewoon tegen hem moest zeggen, maar dat gaat niet want mijn vader manipuleert graag en hij kan het ook erg goed. Ik weet zeker als ik het tegen mijn vader zeg dat hij dan uiteindelijk zorgt dat ik medelijden krijg met hem en alsnog naar hem toe blijf gaan.

Maar anyway, het weekend was erg gezellig. Zaterdag heb ik me gigantisch verveeld dat wel, maar zondag was daarintegen weer supergezellig. Het was namelijk zo, maandag tijdens de staking hadden Nathalie en ik een aanplakbord gezien met iets over vuurwerk, zondag 's middags. Daar hadden wij wel zin, lekker met vriendjes zeulen in de kou.. Maar in ieder geval, we gingen uiteindelijk met z'n zessen. De laatste twee hadden we daar pas gezien maar we hadden wel met ze afgesproken. Een stelletje, ik en Marko en twee stelletje-to-be, Roy & Nathalie (hhhhhheeeeeeeeeellllleeeee goede vriendin van mij) en Wouter & Marleen. Maar Roy,Nath,Marko en ik waren er een beetje te vroeg. We waren dus flink aan het kou lijden toen uiteindelijk Wouter vertelde dat het vuurwerk afgelast was omdat het te hard waaide ofzo. Roy en Marko wilde de hele dag al naar de bios en Wouter had er ook wel zin in, dus uiteindelijk zijn we maar naar de bios gegaan, naar de nieuwe James Bond, The world is not enough. Hij was leuk, echt leuk.. Nu zat er ook wat meer humor in , en John Cleese speelt ook mee, grappig..

Maar in iedere geval, het was echt onwijs gezellig.

Maar nu ga ik weer aan m'n huiswerk..( Tweede Fase..)

kusjes
Marjolein

Take care !!