Hier ben ik dan! Marjolein!

Marjolein (Aphrodite)
Nou, dit is dan de eerste column van mij..Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Marjolein, een 15-jarige scholiere uit Den Haag, zoals dat dan heet. Ik woon dus in Den Haag en zit er ook op school. Ik zit op het Hofstadlyceum, misschien dat je ervan gehoord hebt....Het was namelijk zo dat mijn school in 1998 in de fik heeft gestaan. Een of andere pyromaan had besloten om ook onze school een beurt te geven. De dader schijnt inmiddels gepakt te zijn maar daar horen de leerlingen niets van. Onze net nieuwe kantine was mooi verkoold en de computerruimte ook. De bovenste verdieping (we hebben er twee) was ook grotendeels verkoold. Hetwas op het nieuws en natuurlijk stond de hele school als echte ramptoeristen te kijken. Ik besloot ook een kijkje te nemen samen met wat vrienden. Leraren stonden zielig bij elkaar en een enkele rampleraar stond met een fototoestel in de aanslag. Gedeeltes van de school moesten opnieuw worden opgebouwd en daar zijn ze nu, ruim een jaar later, nog druk mee bezig. Er gaan geruchten dat we in 2000 weer in ons oude vertrouwde gebouwtje kunnen. Nu zitten we namelijk met z'n allen in een oud gebouw, een ex-dovenschool en een ex-peuterschooltje.


Veel te klein ! Ik ben benieuwd of we 2000 halen...
Ik heb een broer van 18, die studeert in Delft en een hond, Svenna, zij is een New Foundlander. Mijn ouders zijn gescheiden en ik woon bij mijn moeder. Zij is altijd druk bezig, ze werkt op een basisschool, maar eigenlijk woont ze er ook, zo vaak is ze daar. Dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg, zo kan ik lekker gaan en staan waar ik wil als ik maar op tijd thuis ben (wat dus niet vaak het geval is...)


Nu vraag je je natuurlijk af wat ik allemaal voor interessants te melden heb, als ik zomaar een eigen column krijg...


Nou, eigenlijk niet veel. Via deze manier zal ik je op de hoogte houden van mijn leven en wat er daar allemaal in gebeurd.. Dat zal vast heel interessant zijn want mijn leven is net een soap.
De volgende keer zal ik je nog wat meer vertellen......


Tot snel !!


*kiss*


Marjolein

"Het leven is een krentebol"