Mama wat is een zaadlozing?

Mijn eerste zaadlozingen had ik vooral in de nacht. Ik denk tussen mijn 13e en 18e jaar. Het mocht niet, ik deed het niet, wilde niet in de hel komen. De sekte waarin mijn vader en moeder aangesloten waren verbood verspilling ook van bloed. Dan weet je denk ik wel in welk horrorverhaal ik toen leefde. Maar het gaat nu niet over mij maar over de Rutger stichting met hun thema van de week: Lentekriebels 2023. Thierry Baudet van de meest achterlijke partij van Nederland FvD vindt daar ook wat van, daar zo meer over.

Met Lentekriebels 2023 wil de Rutger stichting kinderen van negen tot twaalf a dertien uitleggen wat seksualiteit is. Waar de penis en clitoris voor dient en wat je er allemaal meer kunt doen. ‘Shit’, denk ik, ‘dat is wel wat anders dan die ingehouden zaadlozingen van mij. Ik stopte mijn onderbroek onderin de wasmand en viel op mijn knieën voor onze lieveheer en smeekte om vergeving. Toen ik een jaar of twintig was wist ik dat ik in een grote paradox geleefd had. Waarom had hij mijn die genotsstaaf gegeven? Om hem alleen te gebruiken om kinderen te krijgen? Wreed, erg wreed! Ik weet nu dat het altijd mensen zijn geweest die alles wat puur en menselijk is smerig en wreed maken. Niet die spirituele entiteit waar ik overig sinds nog steeds in geloof.

De jeugd heeft recht antwoorden op hun vragen te krijgen m.b.t. seksualiteit. Alle vragen zijn relevant en wij als volwassenen hebben de plicht die realiteit m.b.t. tot een gezond seksleven te geven. Had ik het maar gehad dan had ik in het begin van mijn seksuele carrière niet zo krom gedacht dat seks het allerbelangrijkste is in een huwelijk. Dan hadden mij twee huwelijken ook bespaard gebleven.

De tegenmachten zijn er ook en waarom niet. We leven in een democratie ook FvD met Baudet mag zijn extreem conservatieve mening geven. Trouwens ook Monique, de vriendin van Hazes jr., is ertegen las ik: ‘Gaat veel te ver!’ Maar natuurlijk jullie zijn het toonbeeld van een gezonde relatie.

Het conservatisme zorgt er uiteindelijk voor dat er schaamte is want oudere mensen bepalen wanneer jij toe bent aan de antwoorden. Je bent te jong. Ik haat het conservatisme het is als artrose: je kunt niets meer bewegen en het doet anderen altijd pijn. Alle sektes in de wereld zijn gebaad en verdienen aan de abstracte conservatieve denkbeelden. En FvD is een sekte aan het worden waar er altijd veel mensen zich aan verbonden voelen. Want ja wat is er mooier en rustgevender wanneer je controle hebt over de gevoelens en vragen van de rest van de wereld door indoctrinatie en geweld. Onze jonge kinderen die gewoon vragen volwassen te mogen worden met alles wat daarbij hoort.