Uw kind mag onder de brug slapen

Het polderen van de overheid maakt Nederland een pot bouwkundige pindakaas waar geen mes meer in te krijgen is, laat staan dat je er iets uit kan smeren. Johan Vollenbroek profiteert hiervan met zijn organisatie Mobilisation for Action. Werd de bouw en verdere ontwikkeling van infrastructurele zaken van de overheid de pas afgesneden door middel van een Hoge Raad uitspraak over PAS (Programma Aanpak Stikstof) in het voordeel van de organisatie van Johan Vollenbroek.

Voorop gesteld dat ik een ontzettende jeuk krijg van mensen zoals Johan Vollenbroek, grote 'deugbroeken' zijn het! Mensen die in een cocon van aarde, bomen en dieren leven en de werkelijkheid met een snelheid van het licht voorbij zien gaan. Zeg maar de Groen Linksers van de Amsterdamse gemeenteraad. De werkelijkheid is dat uw zoon en dochter straks samen met honderdduizend asielzoekers op straat slapen en wonen, in het gunstigste geval in verlaten fabriekshallen. Het maakt de Vollenbroekjes geen ene reet uit waar uw kinderen straks slapen. Hun milieu paradigma is belangrijker dan mensen. De onheilspellende van zijn vaak wetenschappelijk onbewezen theorieën zijn uiteindelijk net zo schadelijk als de theorieën van Poetin. Ze brengen altijd lijden mee.

Stikstof, wat is het? 78% wat we inademen is stikstof maar het gaat om de schadelijke stikstoffen zoals bijvoorbeeld ammoniak en stikstofoxiden. Voornamelijk veroorzaakt door onze landbouw.
Nu gaat het al jaren om wat de overheid met haar wetenschap meet en wat Johan Vollenbroek meet. Weet je het maakt mij onderhand geen reet meer uit, we moeten wonen! Leven! We moeten naar ons werk en onze kinderen opvoeden.
Wanneer de Hoge Raad de komende weken weer een uitspraak doet aangespannen door Johan omdat de overheid zich niet aan de Europese wetgeving houdt zal Nederland weer stoppen met bouwen.

Wat Vollenbroek doet is de wet gebruiken, we hebben het nu even over de Europese wetten die in Brussel worden gemaakt. En dat is ieders goed recht. Maar, nood zou wetten moeten kunnen breken maar daar heeft hij poep aan. En nood blijft dus voorlopig.
Is Johan Vollenbroek een halve God die de aardbol beschermt of een starre oude wetenschapper die alleen gelooft in de twee eenheid: Milieu en wetten? Zeg het maar, ik begin een beetje ziek te worden van het woord stikstof en wat het allemaal tegen kan houden.