Opmerkelijk: BLM support blanke pedofiel

Tijdens een demonstratie in Portland in de staat Oregon in de VS vonden BLM demonstranten het nodig om de door Kyle Rittenhouse omgebrachte en veroordeelde pedofiel Joseph Rosenbaum een hart onder de riem te steken. Rosenbaum werd uit zelfverdediging doodgeschoten toen hij Rittenhouse belaagde. Rosenbaum had nogal wat delicten op zijn kerfstok waaronder anale verkrachtingen van 5 kinderen tussen de 9 en 11 jaar.

Bij dezelfde demonstratie werd ook de naam van de andere belager die de dood vond gescandeerd door de BLM aanhang. Anthony Huber had in 2012 zijn broer een mes op de keel gezet. Uiteindelijk werd zijn broer slechts in het oor gestoken. Waarna Anthony Huber dreigde het ouderlijk huis af te branden en zijn moeder te vermoorden. In 2017 had deze modelburger zijn zus neer geschopt en gaf bij de langskomende agenten aan dat het niet verkeerd was omdat het zijn zus betrof.

Al met al was het gisteren weer een zinvolle demonstratiedag aan de overkant van de grote plas. Of dit de laatste keer is dat BLM een pedofiel en een huiselijk geweldpleger een hart onder de riem steken is vooralsnog onbekend. Hoe slachtoffers van deze twee personen denken over het tragische einde van deze levens is mij ook onbekend. Lichtpuntje in dit alles is dat BLM deze maal is opgekomen voor twee modelburgers die niet Afro-Amerikaans zijn.