Weer verlengen!!

Ik begin het zo langzamerhand spuugzat te worden. Lockdowns, avondklokken en faillissementen. Maar de ziekenhuizen stromen weer vol. Reguliere zorg moet in sommige ziekenhuizen met 50% worden afgeschaald. Hoe komt het toch dat we aan de ene kant janken als kleine kinderen die hun zin niet krijgen en andere kant het zo verschrikkelijk versloffen/verzaken die maatregelen. Want hoe komen er anders een dikke 8000 besmettingen bij per dag?

We hebben er gewoon bout aan, we zijn het zat. Sommige van de jongeren denken dat ze God zijn en slechts een klein en kort griepje krijgen. Het tegendeel is waar. Steeds meer ouderen zijn geënt en steeds meer jongeren worden binnengebracht op de IC’s. En maar janken op het Malieveld plus een beetje trappen en slaan tegen politiepaarden en agenten. Want je leeft in een dictatuur. Ik zeg, jullie hebben allemaal een kleine breinbeschadiging, opgelopen tijdens jullie altijd ingewikkelde opvoeding.

“Ik blijf hier komen, al moet in iedere week terugkomen ik laat mij mijn vrijheid niet ontnemen!” Zegt een mollige vrouw van tegen de vijftig. ‘Vrijheid ontnemen’, klopt want je mag niets meer en je moet nog op tijd binnen zijn ook! Je mag geen borrel meer drinken en of uit eten. Je mag ook niet meer dan drie mensen bij je thuis uitnodigen. Boehoe boehoehoe. (Noteer deze maar voor de VanDale) Beroepsjankers. We leven in een dictatuur. Je zou bijna wensen dat deze wappies voor een maand of 6 naar China gedeporteerd worden om te ervaren wat een dictatuur precies inhoudt. Of je zou honderd Oeigoeren hier naartoe moeten halen en vragen of zij dit een dictatuur vinden. Ik denk dat ze voor het eerst in vele jaren weer hartelijk zullen lachen.

De enige groep die een mogelijke dictatuur uitoefent is wel het OMT. Deze uiterst starre wetenschappers slapen met cijfers en staan ermee op en vinden hun ultieme bevrediging erin. Ze willen absoluut niet begrijpen dat 500 mensen in het Vondelpark vele malen gevaarlijker is dan 500 mensen verdeeld over de stad op allerlei terrassen. Ze willen er niet aan en vergiftigen de kabinetsleden die het land en de mensen erin moeten besturen. Het OMT is een ramp voor de economie en voor de gemoedstoestand van grote groepen in onze samenleving.