Bestuurders en beleidsmakers, het dodelijkste virus van allemaal

Strontziek word ik van de bloemenruikers en superbewusten. Die trutten die dan ook nog bestuurlijke functies hebben en beleid moeten bepalen.

Hoe komt het in godsnaam dat landen als Slovenië, Denemarken en Italië al 2 procent van hun bevolking geprikt hebben en Nederland pas 0,6 procent? Hoe komt het dat een rariteitenpartijtje als D66 een half uurtje bij de avondklok kan knabbelen terwijl we eigenlijk van 8:30 tot 4:30 uur binnen moeten blijven? En nu is er dus het zwaarbevochten compromis van 9 tot 4:30 uur bereikt, na oeverloos geouwehoer in de Kamer. Een tijdrekking die mensenlevens kost! Alleen politiek gewin! En deze mierenneukerij vindt nu weer plaats in de grote vaccindiscussie.

En dan het wakkerschrikken van Nederland terwijl Duitsland het allemaal al voorbereid had. Maar ook alle andere landen om ons heen hebben een duidelijkere, efficiëntere prikpolitiek dan het overbestuurde Nederland.
Israël heeft al 20 procent van zijn bevolking geprikt, buiten alle orthodoxen want die worden door God zelf geprikt. Hoe doen ze dat? Nou, gewoon geen lid zijn van welke landelijke unie dan ook. De Brusselse zakkenvullers zijn de nekslag voor veel Europese landen omdat deze zakkenvullers een lagere prijs bedingen in de aankoop van vaccins. En dat terwijl Israël zegt dat de bevolking belangrijker is dan zakendoen en dus een veel hogere prijs betaalt voor de vaccins en ook dag en nacht doorgaat. Dat terwijl dit feit alweer een discussiepunt is in Nederland, want: er zijn 17 miljoen beleidsmakers.

Dit is het dus weer: het grote spel van de kapitalisten - er moet verdiend worden - ten koste van alles. Met natuurlijk big farma als grootste duivel in dit hele vaccinweb. Maar volgens het RIVM komt het ook door de start, die in Nederland langer op zich liet wachten dan in welk EU-land dan ook, omdat ons land had ingezet op het - goedkopere - en logistiek makkelijker te verspreiden Oxford-vaccin van AstraZeneca dat vertraging opliep. Daardoor waren wij minder goed voorbereid op vaccinatie in grote centra en dat is bij het Pfizer-vaccin het meest geschikt. Dus een combinatie van aangesloten zijn bij een Europese Unie en voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. En dat laatste kennen wij allemaal wel als we zeggen een eerlijke Nederlander te zijn.

Bloemenruikers en superbewusten moeten eigenlijk een laatste vaccinatie krijgen en in een atoomopslag begraven worden, want ook na hun dood lijken ze vaak nog een stem te hebben. Ik heb he-le-maal niets met deze puristen, bloemenruikers en zogenaamde beleidsmakers.