LGBT's verbannen uit woonwijken

Een grotere menselijke onrechtvaardigheid dan discriminatie bestaat niet. Het ‘uitsluiten’ van groepen mensen maar ook individuen. Ze bestaan niet! En als ze al bestaan dan is het een ziekte die onthoofd moet worden!
Toen ik de eerste regels in de krant van acht augustus jongstleden las dat makelaars in Den Haag stelden dat homo’s beter niet in bepaalde wijken moesten gaan wonen dacht ik: ‘Nederland wordt weggegeven aan onverdraagzame klootzakken’. LGBT’s (Lesbians Gay’s Bisexuals and Transgenders) zijn voor met name Moslims uitschot, onwaardig menselijk afval dat simpelweg afgemaakt moet worden. Deze rampzalige pseudomoslims verschuilen zich achter hun intense haat. Ze haten alles: homo’s, democratie, christenen en Joden, eigenlijk alles wat anders is dan hun eigen ziekelijke en geestelijk kankerverwekkende denkbeelden.

Zo, als je denkt dat ik met het bovenstaande even ‘binnenkom’ denk dan eens wat een uitermate --achterlijk links land-- Nederland geworden is dat grote groepen mensen, Nederlanders, niet meer in wijken kunnen wonen waar zij graag willen wonen. Ze kunnen er niet meer wonen omdat ze simpelweg binnen de kortste keren weggetreiterd worden door onopgevoede moslimkindertjes. De moslimvadertjes zijn eigenlijk de grote schuldigen maar die worden niet aangepakt want Groen Links houdt zich bezig met bomen, Partij voor de Dieren met varkens en de Partij van de Arbeid met zichzelf. De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie houdt zich bezig met de rijken en de Partij Voor de Vrijheid houdt zich bezig met ‘minder minder’ en harkt de paradox ‘meer meer’ binnen. We weten het niet, kunnen het niet en willen het uiteindelijk niet. We zijn overgeleverd aan een stel plucheplakkers die de bijna tienduizend euro per maand toucheren en het een zegen vinden en eigenlijk met alle winden mee ouwehoeren zolang hun zetel maar zacht en comfortabel blijft.

Wie kan ervoor zorgen dat Gert en omgebouwde Hermien in vrede in ‘een huis’ in Nederland kunnen wonen? Wie roept die ‘non immigranten’ uit Turkije en Marokko een halt toe en opereert die haat, als een durfspecialist, uit de moskeeën? Wie o wie?

We laten het voortwoekeren en hopen dat het overgaat maar bij iedere homo of lesbies stel dat het volgend weekend wordt mishandeld denken we weer: ‘wat verschrikkelijk!’ Onze haat....... wordt langzaam ook groter naar de Moslimgemeenschap en ook onze onverdraagzaamheid neemt toe. We willen het niet maar het gevoel is gewoon niet te stoppen, we hebben geen verdediging meer tegen dit soort niet aflatende haat van deze moslimbroeders. We kunnen er als Nederlanders gewoon niet mee omgaan, we willen het ook niet. De politiek biedt absoluut geen oplossing. De Nederlanders zijn niet gewend aan dit soort haat tegenover die ander die vrij wil zijn want Moslims zijn niet vrij ze zijn een slaaf van hun overtuiging volgens overlevering die opgeschreven is in een boek. Ze zijn er een slaaf van geworden en koesteren de spirituele boeien om hun ledematen en hals om hun ziel van mij part. Hun onverdraagzaamheid is grotesk en roept haat op. En wat kan ik doen? Ik ga actief naar ons AZC in Almere en geef taalles in de wetenschap dat er velen zijn die oprecht gevlucht zijn en verder willen met hun leven …..