Politiek verneukt

De PVV heeft zich laten verneuken als politieke partij. Miljoenen Nederlanders zijn het met hen eens, maar een even groot aantal zijn veel milder of sterker nog, simpelweg passief. Waar hebben we het over? Juist: immigratie. En nee, ik ben geen rechtste broeder, ook moet ik de tatoeages missen, maar ik gebruik wel overmatig veel alcohol, dat dan dus weer wel. Ik ben zelfs nauw betrokken bij het reilen en zeilen van twee Iraanse gezinnen, denk aan taal, taxi spelen en adviseren. Het zijn Christenen en dan weet je het wel in Iran.

Maar goed, het gevalletje of gevallene Wilders. Ik ben dat gesabbel op zijn eigen lippen ook wel een keer zat. En kan die lauwe blonde pruik nu ook niet eens een keer verdwijnen? Kortom, hij is politiek, verbaal en non-verbaal ingehaald door een professor in woorden en daden. Geflankeerd door een dubieuze advocaat die inhoud geeft aan de betekenis van narcisme. Leuk koppel en ik voorspel je dat de FvD hetzelfde te wachten staan als Geert Wilders. Onvermijdelijk! Rechts wil/kan niet samenwerken in Nederland. Links kan dit wel en zolang rechts niet in staat is 75 of meer zetels te halen blijven het blinden zonder stok of geleidehond. Ze schreeuwen wel het hardst “minder Marokkanen!” en zo. En natuurlijk bedoelden ze de criminele Marokkanen. Echt hoor, Wilders en Thierry hebben het goed, in tegenstelling tot links. Ze communiceren alleen verschrikkelijk. Linkse partijen leggen ook nu weer een cordon sanitair om FvD. De FvD doet zo goed als nergens mee aan ‘besturen’ terwijl juist zij de meeste zetelwinst hadden, het linkse en ook lakse slijm zit er niet mee. Zij hebben gelijk.

Miljoenen Nederlanders stemmen rechts en krijgen al vele decennia linkse kabinetten die gewoonweg niet bereid zijn drastische maatregelen te nemen tegen overlast gevende en criminele immigranten. Ik kan Hongarije met hun muren helemaal begrijpen, want ook hier spoelen de gelukszoekers aan als zandkorrels op onstuimige stranden. En wat doen de vaak vele linkse Raden in gemeenten, ze geven statushouders voorrang op huizen. Huizen waar gezinnen in grote gemeenten al tien jaar op wachten. Ze verbergen cijfers over de echte en harde criminele immigrant. En we staan alweer uit onze neus te vreten, zo’n neus die werkelijk alles aan ellende verzamelt behalve de waarheid.