Drammend links 2


Drammend links 2 (En ook nu weer vanuit de onderbuik en dus niet lezen als je feiten zoekt)

Het linkse Nederland is de weg kwijt en vervalt weer in oude demonische en demoniserende begrippen die tot de dood van ‘een fascist ‘ moeten leiden. Nu is Thierry Baudet het rechtse haasje waar de linkse en dodelijke kogels hem om de oren vliegen. Ze willen hem niet voor Kerstmis op de dis, maar nog voor het zomerreces op de dodenmenukaart hebben. Ze willen een hazenstoofpotje maken dat naar links smaakt en dus altijd naar meer. Een vrouw met dezelfde kapper als Geert Wilders en een namaakleren jasje, met haar gezicht bedekt en een grote zonnebril op, roept tijdens een demonstratie op 23 maart jl. In Amsterdam: “‘Als je Thierry dood wilt schieten, zeg dan paf”. Er waren er niet zo heel veel die ‘paf’ riepen. Lafaards, ook dat nog. En zij, zij deed zo haar best om maar niet herkend te worden.

Freek de Jonge, eens een berucht cabaretier op oudejaarsavonden, nu een zielige man van 74. Hij roeptoetert iets tijdens het Boekenbal 2019. Hij wordt gehoord, maar er wordt niet naar hem geluisterd. Een pathetische ondergang van een reus in woorden. Soms moet je je pensioenleeftijd gewoon accepteren en leuke dingen gaan doen met je vrouwtje en je kleinkinderen, Freek.
Linkse stemmers zijn ongelofelijke drammers, ik heb het eerder geschreven https://frontpage.fok.nl/column/812904/1/1/50/drammende-linkse-hoeren.html

Maar laten we eerlijk zijn, voor columnisten is het voer, maar voor Nederland is het zo langzamerhand rampzalig dat er geen politieke partij meer is die meer dan 20 zetels kan halen, in welke kamer dan ook. De Nederlander is dus blijkbaar geen kuddedier meer. We stemmen al een tijdje niet meer massaal PvdA omdat deze partij voor een werkende klasse zou staan. We stemmen ook niet meer massaal op de VVD omdat deze partij voor de belangen van tweemaal modaal en hoger en ondernemers opkwam. En de communist (SP) is al helemaal op zijn retour. Nee, de Nederlander van nu is veel mondiger geworden, veel assertiever ook. Op zich geen verkeerde beweging. Ook willen we koste wat kost voor iets stemmen dat onze planeet zal redden. Velen denken aan Jesse Klaver een nieuwe groene Jezus te hebben, maar geloof mij: deze groene broeders zijn wolven in schaapskleden. Ze stellen zich nog veel harder op dan tien Wildersen bij elkaar wanneer je niet in hun groene planeet gelooft. Dat China, Amerika en India bijvoorbeeld totaal niet in het redden van onze planeet geloven, laat onze GroenLinksers koud. In hun ‘groene bijbel staat’…

Toch staan wij met z’n allen voor een vreselijk dilemma. Zijn we nog bereid te luisteren naar elkaar of gaan we uiteindelijk de fysieke strijd aan met elkaar? We kunnen stoppen elkaar dood te wensen, dat is alvast een begin. Want geloof mij, linkse broeders: jullie hebben Pim Fortuyn gedood en nu is er weer een Fortuyn, nog welbespraakter dan de eerste en wellicht met nog meer volgers. Jullie roeien rechts niet uit zoals de rechtse kiezer links nooit zal kunnen uitroeien. We kunnen elkaar wel uitroeien zodat er geen links en rechts meer bestaat, dat kan altijd. Dit alles is zo onzinnig en vooral doelloos! Bedenk eens dat onze kinderen nu ook naar ons kijken! Bedenk dat eens, mevrouw met uw namaakleren jasje en uw gezicht totaal bedekt. Mogen uw kinderen u niet herkennen? Uw ouders niet? Is uw boosheid zoveel waard?

De open en eerlijke dialoog zou onze redding kunnen zijn als we daarvoor kiezen.