Drammend links

Drammend links (Geheel vanuit de onderbuik, niet lezen als je vanuit je hoofd leeft)

Waarom drammend? Nou, omdat ze iedereen met een 'ander politiek denkbeeld' rechts extreem noemen. Rechtse denkbeelden zijn horror. Dat zijn in hun ogen politieke HIV cellen. Zelfs zo erg dat hard GL'er Rutger Groot Wassink de FvD niet kon feliciteren in de Amsterdamse Raad. Het is weer afwachten of ze een GL’er kunnen vinden die Thierry kan afschieten. Pislink ben ik weer van deze ‘Provinciale Staten’ verkiezingen. Het is weer afwachten of ze een linkse imbiciel kunnen vinden die Thierry kan afschieten. Een oproep is al gedaan door een geradicaliseerde linkse docent Geesteswetenschappen Corné Hanssen die in het openbaar roept: "Volkert waar ben je". De linkse kerk barst weer uit zijn voegen van de haat. Ze kunnen maar niet wennen aan een ander geluid dan dat van zichzelf.

Maar, pislink ben ik weer van deze ‘Provinciale Staten’ verkiezingen. Het had met de provincies en of waterschappen niets van doen het was alweer een noodschreeuw van rechts Nederland. Nu eens een keer niet via de witte indiaan Wilders maar de wandelende toverknol met woorden, Thierry Baudet.

Vroeger had je nog groot links of groot midden. Rechts was te verwaarlozen en als ze al opkwamen werden ze met een handige politieke bijl van links een kopje kleiner gemaakt. Links is vergif, links zijn pathetische leugenaars die bijvoorbeeld zo erg geloven in hun (klimaat)onzin dat ze er hele bevolkingsgroepen mee naar de financiële afgrond loodsen. “Wij maken Nederland schoon en daar betalen we allemaal een flinke duit voor”. Dat de grootste vervuilers in de wereld zo goed als niets doen boeit de linkse kerk niet want zij hebben hun eigen bijbel vol waarheden.

Nu rechts toch groter wordt, worden ze straks weer ‘uitgesloten door links’. Jawel links, want de VVD staat in het midden als het moet, of rechts als het moet. Ook zijn ze niet vies van het versleten stinkende nest van links. Ook het gedraai van Rutte m.b.t. het klimaat vlak voor de verkiezingen, misselijk makend toch? Maar wie hoor je er nog over? Ik noem hem vanaf nu ‘Teflonguy’, met wat je hem ook probeert te rammen…, alles glijdt van hem af. Niet te raken deze teflonguy. Wie stemt er nu eigenlijk op die onbetrouwbare VVD? The money keepers? De uiteindelijke ontvangers van de afschaffing van de dividend belasting? Want er gaat helemaal NIETS terug naar het volk van wat teflonguy eerst onterecht van je afgepakt heeft. En daar is de linkse kerk ook heel handig in, wat nou voor de hard werkende klasse?

Maar goed, enig idee hoe de Eerste Kamer gevuld gaat worden? Nee? Ik wel, de FvD gaat deze kamer met jaknikkers vullen. En de huidige coalitie in de Eerste Kamer verliest helemaal niets, er komen alleen andere koffiedrinkers in het torentje van teflonguy. Zo simpel is dat. Ze hebben uw schreeuw gehoord en voor de rest blijft alles bij het oude. En mark my words: FvD wil nu geen politieke macht, ze willen blijven blaffen en veel lastige woorden de ether in blazen. En met dat geblaf en gedram hopen ze dezelfde kiezers als nu te hebben over twee jaar en het liefst nog iets meer. Wat er dan gaat veranderen doet de bijbel van links spontaan ontbranden. Ze zullen voor het eerst in paniek raken. Maar het kan hè, beste lezers, het kan. Oostenrijk is een mooi voorbeeld…, de realiteitszin heeft daar voorgoed de linkse bijbel herschreven….