Kogel- en messenwerende vesten in AZC's

Kogel- en messenwerende vesten in COA

COA-medewerkers eisen betere bescherming tegen agressie in azc’s

“Ach het is maar een klein gedeelte van de ‘vluchtelingen’ dat voor overlast zorgt”. Roeptoeterende kamerleden, moet je eens mee aankomen in Kampen of in Weert en er zijn nog wel een paar van die steden waar gigantische overlast is. Dit zogenaamde ‘kleine groepje’ winkelt dagelijks proletarisch, net als veel Roemenen trouwens. Maar, je kunt er duizend columns of ander soort protesten aan wijden er wordt niet echt geluisterd en er worden dus al helemaal geen echte maatregelen getroffen.

Nu moeten deze COA-medewerkers dus beter beschermd worden of beter gezegd ze moeten zich lijfelijk beter kunnen beschermen. Geloof mij, alle voorstellen zullen stranden in de linkse kerk. Ik vraag mij wel eens af, wie is onze grootste vijand nu werkelijk! De Islam? De kansloze asielzoekers? Of die achterlijke linkse kerk in Nederland met de Amsterdamse raad voorop. Wanneer de macht en het gedachtengoed van deze kerk gedwongen verminderd zouden kunnen worden zouden we eerlijker en vooral rechtvaardiger uitkomsten hebben voor allerlei problemen die Islamisering en non-vluchtelingen met zich meebrengen.

Het is een fucking ergernis dat er zo verschrikkelijk veel naïviteit bij de linkse gutmensch is. Integratie werkt niet! Haatpredikkers tegenhouden werkt niet er komen er alleen maar meer! Turkse en Saoedische investeringen in Islamitische scholen en moskeeën vermeerderen zich alleen maar om hier in dit land steeds meer invloed te krijgen, negatieve invloed! Samenleven werkt niet! Het gezwel zal er echt uitgesneden moeten worden. Het zijn kankergezwellen in de samenleving in Nederland waar allerlei verschrikkelijk dure en belastende maatregelen voor getroffen worden die altijd maar een uitkomst hebben: het werkt niet! Deze mensen willen niet integreren! Ze willen onze uitkeringen, pensioenen en ons zorgstelsel! Ze komen hier niet om Nederland te verkennen en er vredig in samen te leven, ze komen het ‘gebruiken!’ En wij? Wij moeten steeds meer onze smoel houden. Roep als leraar van een VMBO bijvoorbeeld eens een niet opgevoede Islambaby ter verantwoording en ze krijsen ‘discriminatie!’ De leraar wordt direct op non-actief gezet en zo'n teringjoch gaat weer vrolijk verder met filmen.

Weer een column uit de onderbuik? Ja, klopt en dat blijf ik doen omdat ik anders gebruik zal moeten maken van de GGZ en we weten allemaal dat ik dan pas over een jaar of twee geholpen zal worden. Dus ik blaas mijn stoom liever wat eerder af. We laten ons met het bovenstaande steeds meer gijzelen door Europese wetgeving waarin rechts steeds weer weggezet wordt ook landelijk als ‘politiek niet werkbaar’. En ik weet niet of radicaal rechts of links een oplossing kan bieden. Volgens mij is simpelweg om de tafel zitten en echt naar elkaar luisteren een begin. Maar het lijkt wel of wij alleen nog over elkaar heen struikelen om elkaar nog meer te beschadigen, om zo steeds meer te lijken op de onzuivere tak van de Islambroeders.