Seks op de boerderij (slot)

Hier lees je deel 1

Teutje en Aloysius wilden naar de voordeur van de prachtige boerderij lopen, maar kregen meteen een kijkje in de hooischuur. Dus konden ze er niets aan doen dat ze twee figuren in het hooi zagen liggen en ze konden ook duidelijk waarnemen dat die niet aan het hooien waren tenzij het graszaadhooi was dat nog gedorst moest worden en ze van de nood een deugd maakten. Zaad zou er zeker van komen. De Kreukeltjes liepen maar snel naar de voordeur en trokken aan de bel. Even later ging de deur open en keken ze in het vriendelijke gelaat van een vrij jonge vrouw. Ze had een zeer laag uitgesneden bordeauxrood Angel of Style topje aan en een zeer kort zwartleren rokje. Klompen had ze zeker niet aan, dus de Kreukeltjes voelden op hun klompen aan dat dit niet de boerin was.

Kom binnen’, zei ze, ‘jullie zijn zeker de familie Kreukel? Ik ben Stella.’ Even later zaten ze samen met Stella op de bank in de huiskamer aan een kopje thee. ‘Vader en moeder zijn even aan het werk in de hooischuur, dus daar maken jullie later wel kennis mee’, zei Stella. Teutje dacht bij zichzelf dat ze zulk ‘werk’ ook wel dagelijks zou willen uitoefenen. Stella vervolgde: ‘Ik ben trouwens jullie persoonlijke begeleidster tijdens de sekslessen, dus we zullen wel veel met elkaar te maken krijgen deze week.’ De mond van Aloysius kon niet verder opengaan dan op dat moment. ‘Sekslessen?’, vroeg hij verbaasd. Teutje begon te blozen.

Wist u dat niet?’, zei Stella, ‘Dit is een seksboerderij waar ook relatietherapie wordt gegeven. De therapeut van uw vrouw heeft dit adres aanbevolen om weer wat nader tot elkaar te komen. Heel erg nader’, grapte Stella. Aloysius werd nu erg boos. ‘Heeft die klote Dick Fallus jou en mij naar sekslessen gestuurd, Teutje? En waarom wist ik dat niet? Ben jij nou helemaal besodemieterd?’ De rook kwam bijna uit Aloysius’ oren. Teutje probeerde hem te kalmeren. ‘Ik wist het ook niet, Alootje. Ik dacht dat het gewoon een Bed and Breakfast was. En we kunnen overdag ook leuke tochtjes maken in de buurt, hoor.’ Als Teutje iets gedaan wilde hebben van Aloysius noemde ze hem altijd Alootje. Stella kwam snel heel dicht naast Aloysius zitten. Aloysius rook haar Lady Million parfum en dat bedwelmde hem wel een beetje zodat hij tot rust kwam. Stella masseerde zachtjes zijn nek. Dat hielp ook wel. ‘Vooruit dan maar’, zei Aloysius. Teutje was opgelucht.

De ochtenden begonnen met groepstherapie. Er bleken nog wat meer mensen te zijn die een ‘relatietherapie’ volgden. Ze waren met acht personen tijdens de eerste ochtend. De groepstherapie werd begeleid door Stella en haar zus Martha. Allereerst moesten de deelnemers vertellen over hun seksleven. Dat viel vooral voor Aloysius en Teutje niet mee, want daar wisten ze al bijna niets meer van. Gelukkig bleek het dat de anderen er ook moeite mee hadden. Alleen Christa en Karel hadden er geen moeite mee.

Wij hebben op zich wel een goed seksleven, want we doen het nog wel twee keer per maand en we zijn toch al dik in de vijftig’, vertelde Christa. Aloysius dacht dat het dik in de vijftig eigenlijk vijftig en dik moest zijn, want God, wat een nijlpaard was die Christa. Trouwens, Karel mocht er ook zijn, Dat was meer dan een welvaartsbuikje dat hij had. Christa vervolgde, ‘Ons probleem is echter dat ik zo graag eens poepseks zou willen hebben, maar Karel wil er niet aan beginnen, want hij heeft al eens een relatie gehad die dat ook deed en toen werd de boel zo smerig. Als je je tanden wilde poetsen en je lette niet op, dan werden ze bruin in plaats van wit.’ De Kreukeltje wisten niet wat ze hoorden. Poepseks. Ze wisten niet eens dat het bestond. En toen waren ze zelf aan de beurt.

Aloyisius durfde niet, maar Teutje wilde na een flinke aarzeling wel. ‘Wij hebben eigenlijk al heel lang geen seks samen gehad’, begon ze een begon ze een beetje hakkelend. ‘Ik heb wel seks met een Aloysius, maar die is elektrisch. De echte heeft al heel lang last van de tulpenziekte. Die doen het ook alleen buiten, maar in huis gaan ze hangen.’  Christa onderbrak haar. ‘Dan moet je een koperen muntje onder zijn ballen leggen. Dat helpt ook bij de tulpen.’ Teutje en Aloysius moesten er niet om lachen, de anderen wel.

Van uitjes in de omgeving kwam niet al teveel voor de Kreukeltjes. Iedere morgen was er een kringgesprek over de vorderingen van de deelnemers. ’s Middags werd er dan anderhalf uur gewerkt aan de relatie tussen Teutje en Aloysius door Stella. Dan bleef er hooguit tijd over voor een wandelingetje in het bos en daar waren onze vrienden dan eigenlijk te moe voor, want Stella stelde nogal hoge eisen.

Jullie moeten elkaar opnieuw leren verleiden’, zei ze tijdens de eerste les. ‘Probeer eens iets dat je vroeger nooit hebt gedaan. Heb je Aloysius wel eens oraal bevredigd, Teutje?’ Teutje bloosde. ‘Dat wel, maar tegenwoordig kan ik hem niet meer vinden, dus dan lukt het niet.’ Dat geloofde Stella niet, maar toen Aloysius zijn broeken liet zakken, zag ze inderdaad een soort kuiltje op de plaats waar de tulp zou moeten opbloeien. Dus ging ze maar even voelen of er in het kuiltje iets te vinden was en inderdaad, er was een heel klein kaboutertje dat Pinkeltje heette. Ze haalde het zoveel mogelijk naar buiten en stak het in haar mond. Meteen werd het al een lilliputter. Teutjes ogen werden groot bij het zien van dat wonder. ‘Zie je nou wel?’, zei ze boos, ‘Dat bedoel ik nou met wel buiten bloeien, maar niet in huis.’ En de tulp bloeide als nooit tevoren. De tulp kreeg al enigszins de afmetingen van die van de Griekse god Priapus. Teutje wist niet wat ze zag. Zo groot had ze hem nog nooit gezien in het verleden. Toen de tulp op zijn hoogtepunt was, liet Stella hem snel los. Ze had geen zin in een bekertje yoghurt, maar kreeg nu een flats kwark in haar linkeroog. Teutje wist niet wat ze meemaakte. ‘Jezus, Aloysius. Er komt nog wat uit ook. En het is geen poeder!’ Stella keek Teutje triomfantelijk aan. ‘Zie je, Teutje. Je moet er even voor graven, maar dan heb je ook wat.’

De volgende dagen werd er hard gewerkt aan het graven en de opbouwwerkzaamheden, maar wat Teutje ook deed, het lukte haar niet om hetzelfde effect te bereiken als Stella. Iedere keer als Stella het voordeed, dan lukte het echter wel, dus Teutje begreep niet wat ze nou fout deed. Uiteindelijk gaven Stella en Teutje het op. Dat vond Aloysius eigenlijk wel jammer, want hij vond het best wel een goede therapie. Aan het einde van de week gaf Stella ten einde raad dan maar een tip aan Teutje. ‘Als ik jou was, Teutje, zou ik naar de boekhandel gaan en een exemplaar van de Kamasutra te kopen. Daar staan veel handige tips om te verleiden in en ook veel lekkere standjes. Misschien dat er dan door jou ook iets opbloeit bij Aloysius.’

Eenmaal thuis was meteen naar de boekhandel gegaan en had het boek gekocht dat Stella haar had aangeraden. Er stonden inderdaad nogal wat tips en standjes in en ze had via de tips Aloysius zo ver gekregen om in ieder geval een paar lekkere standjes uit te proberen. Het had helaas niet uitgepakt zoals Teutje had gehoopt. Zij was door haar rug gegaan bij het ‘Pie in the sky’ standje en Aloysius tijdens het uitproberen van de ‘Koningin’. De corsetten zaten echt te strak voor verdere experimenten.