Mijn natte droom

Je zal als man maar geholpen worden door drie beeldschone dames ’s avonds laat terwijl je auto een lekke band heeft. Ze bieden je aan je naar je hotel te brengen, voor mij bijna een natte droom. Want wees eerlijk: als je dit als man toch leuk en charmant aanpakt dan had er nog wel een drankje ingezeten ook. Dan had je over de positieve kanten van je ‘artiestzijn’ kunnen praten in plaats van deze dames nu zo af te branden.

Maar nee, dan kom jij aan Boef met je verwrongen moslimgedachtes over vrouwen. Deze vrouwen die zich gewoon leuk kleden voor het uitgaan. Dan zijn in jouw ogen hoeren, kechs in het Marokkaans. ‘Waar zijn hun mannen, wat doen ze zo laat op straat in van die korte rokjes’, roeptoeter je. Wat een anticlimax! Maar wat mij nog het meest benauwt is dat dit jou ook geleerd is door mensen net als jij met een zeer klein brein. Betekenen vrouwen dan echt helemaal niets in jullie cultuur? Zijn het alleen ‘werpeenden?’ Is ze alleen vast gelast aan het aanrecht? Jouw persoonlijke sexpop waar je altijd je lul in mag en kan steken wanneer jij wilt?  Wat een stumperd ben je eigenlijk om deze lieftallige dames zo tot op het bot te beledigen.

Besef je wel dat je de meeste ‘normale’ vrouwelijke Nederlanders hier mee over de zeik haalt? Nee he? Het is gewoon stoer om je zo uit te laten. Mag hopen dat al je optredens afgeblazen worden stoere vent. Mocht ik zaaleigenaar zijn dan had ik mijn deuren gebarricadeerd. Rot toch op onopgevoed kind. Je doet je soortgenoten zoveel tekort! Godzijdank weet ik dat er meer goede dan kwade Marokkanen zijn maar ook dat die kwade Marokkanen het voor die goede hardwerkenden zo verschrikkelijk verzieken. Ik heb hier al eerder over (Kutmarokkaantjes) geschreven.

Deze dames hebben al aangegeven dat ze jouw excuses absoluut niet aanvaarden. Vooral ook omdat je het in je zogenaamde excuus nog een keertje gladjes overdeed ze tot op het bot te beledigen. Ik dacht toen ik je bij RTL Boulevard zo zag stuntelen, net als de Zaandamse treitervlogger met zijn namaak excuses. 'Laat de carrière alsjeblieft snel afgelopen zijn en stuur hem dan direct naar een heropvoedingskamp’. Is mijn advies. Wat een stel geestelijk kreupelen zijn dit zeg! Je excuus dat je dronken zou zijn geweest, man man man. En wij met z’n allen maar denken dat ‘echte’ Moslims absoluut geen sterke drank drinken. Hoe een paradox.

Veel Nederlanders, ook ik, blijven ons maar ergeren aan het wangedrag van deze vooral jonge groep Marokkanen. Of het nu treitervloggers zijn die totaal lak hebben aan welke autoriteit dan ook of zulke jongens zoals Boef die zichzelf rappers noemen. Dat ze veel jonge volgers hebben en hier via hun teksten hun domme haat inplanten lijkt ze absoluut niet te deren. Alleen ‘ik’ en de maatschappij op een tiende plaats? Ze lijken een totaal gemis aan opvoeding te hebben genoten. Waar waren hun ouders!?