Oh Oh Rèthymnon (slot)

Hier kun je deel 1 lezen.

Hier kun je deel 2 lezen.

Teutje en Aloysius lagen een beetje te dutten op hun strandbedjes. Ze waren niet echt in staat te bewegen. Zelfs zwemmen zat er niet in. Dat kwam niet van wilde seks, want seks was er al jaren niet meer bij, laat staan dat hij wild was. Ze waren met Dick Fallus en zijn nieuwe vriendin Cora naar de Imbroskloof geweest en daarin was het niet gemakkelijk wandelen. Ze waren zich rot geschrokken toen ze zagen dat ze constant over stenen en keien moesten lopen. ‘Ja, Teutje’, had Dick gegrapt, ‘Je komt er niet zo makkelijk in als bij jou.’ En Dick kon het weten, want hij had Teutje in het verleden nog wel eens wat langer op de divan gehad na de gebruikelijke therapie. Voor een ‘nabehandeling’. Tja, Teutje moest toch wat. Aloysius was niet alleen een dooie pier, maar had er ook een en daar vang je geen lekker visje meer mee.

Dick en Cora waren de dag na de barbecue aangekomen en hadden meteen samen met de Kreukeltjes die excursie geboekt. En dat hebben de Kreukeltjes dus geweten. Ze vergingen al een halfuur van de dorst, maar zelfs het lopen naar het barretje aan de rand van het strand was te veel.  Het strand hadden ze met veel moeite net gehaald, maar nu was de energie op. Gelukkig kwamen Dick en Cora nu ook het strand op. Er was nog een parasol met twee ligbedden vlakbij de Kreukeltjes beschikbaar en Dick wilde wel drankjes halen.

Sorry dat we wat laat zijn’,  zei Dick toen hij met de drankje terugkwam. ‘We zijn nog niet zolang samen en dan begrijp je dat we ’s morgens wat langer op de kamer willen blijven.’ Aloysius snapte het natuurlijk niet. ‘Je kunt bij het zwembad ook ontbijten, hoor. Ze hebben lekkere omeletten.’ Dick en Cora moesten lachen. ‘Nou, Aloysius’, zei Dick al grinnikend, ‘Cora maakte iets klaar dat veel lekkerder is. En bij het zwembad krijg je geen slagroom bij de koffie.’ Teutje zag alles voor zich en begon meteen met haar benen tegen elkaar te schuiven.

Dick had trouwens iets leuks bedacht voor de volgende dag. Dan zou het met de spierpijn van de Kreukeltjes wel weer meevallen. Er was een excursie naar een groot meer in de buurt en daar bleven ze dan met de deelnemers en gidsen eten en drinken ’s avonds. Daarna wilde Dick Teutje en Aloysius meenemen in zijn gehuurde auto naar een stil strandje dat Cora en hij hadden ontdekt. Ze zouden dan een paar flessen Merlot meenemen en daar ook gaan zwemmen. Het water was ook ’s avonds nog vrij aangenaam en de temperatuur was overdag 35 graden, dus ’s avond was het zeker nog niet koud. Onze vrienden vonden het ook wel een goed idee. Eerst gingen ze echter ’s middags verkassen naar het zwembad van het appartementencomplex, want daar kon je alcoholische dranken krijgen en wat te eten. Bovendien was Cora het geheel met Teutje eens wat betreft de barman.

Wat is dat nu voor een drankje, Cora?’ Teutje keek met grote ogen naar het drankje dat Cora bij de leuke barman had besteld. ‘Dat is Frappé, Teutje. Moet je ook eens proberen. Het is een soort schuimend koffiedrankje.’ Teutje bestelde er ook maar eentje om te proberen. ‘Ik schuim anders al genoeg bij het zien van die lekkere kerel’, grapte ze. Even later kwamen de mannen bij hen zitten en bestelden een ‘big beer’.  ‘We gaan vanavond om een uur of negen uit eten bij een restaurant even verderop’, zei Dick. ‘Daar is ook Grieks dansen. Dat lijkt me leuk en Aloysius heeft ook zin, zei hij net. ’ Teutje twijfelde even. De vorige keer was dat dansen niet zo goed bevallen en tot nu toe had ze steeds haar eigen Nederlandse kost klaargemaakt, maar vooruit, vakantie is ook een beetje avontuur.

Het was erg druk in het restaurant. Dick had het eten besteld, want de Kreukeltjes hadden geen idee wat ze moesten nemen. Het was een grote schotel met ‘mixed fish’. Halverwege de avond werd er gedanst. Eerst begonnen de kinderen een Sirtaki te dansen en daarna de volwassenen. Er was een Griek bij die er erg goed in was en bovendien nodigde hij de gasten uit ook mee te doen. Vreemd genoeg wel alleen de leuke vrouwelijke gasten. Het maakte niet echt uit of je de dans beheerste want iedereen had toch al aardig wat op. Vooral Dick moest erg oppassen dat zijn Cora die avond niet in een Grieks bed belandde, want de Griek had haar goed te pakken. De Sirtaki dans je met de armen om de mensen die aan weerskanten van je dansen. Dat doe je door de handen op de schouders te leggen, maar die Griek had zijn handen niet bij de schouderkarbonade maar bij de ham. Cora vond het best, maar Dick niet en hij verwijderde de Griek op een gegeven moment met enigszins harde hand. Daar waren een paar familieleden van de Griek het niet mee eens. Gelukkig was het eten al op en dus rekende Aloysius maar vlug af. In de bar van het hotel verzorgde Cora nog even het dichtgeslagen oog van Dick met een koud kompres.

De excursie naar het meer was heel leuk. Daar was iedereen het wel over eens. Het meer lag daar schitterend tussen de bergen. Het water was behoorlijk koud, maar als je eenmaal door was, viel het wel mee. Er was voldoende te eten en te drinken en van dat laatste werd dan ook gretig gebruik gemaakt door de deelnemers. Zelfs Dick zag dat het een mooi meer in een schitterende omgeving was, zei het dat hij het iets waziger zag dan de anderen. Het hoogtepunt van dag moest echter nog komen: het strandje dat Dick en Cora hadden uitgekozen als lekker toetje.

Het strandje was inderdaad volledig verlaten. Het lag tussen twee heuvels die in zee uitkwamen. Dick was meteen in een goed humeur. ‘Laten we gaan naaktzwemmen. Er is toch niemand dus we kunnen onze gang gaan.’ Teutje en Cora vonden het een goed idee, maar Aloysius aarzelde. ‘Helemaal naakt?’, vroeg hij onnozel. Cora moest lachen. ‘Ja, Aloysius. Met kleren aan doe je alleen voor het diploma. Doe maar net of je in het paradijs bent en er geen appelboom is.’  Nu moest Teutje lachen. ‘Geen appelboom, maar misschien wel een bananenboom’, grinnikte ze. ‘Ja’, zei Dick lachend, ‘Cora is gek op bananen.’ Inmiddels hadden Dick en Teutje al alles uit. Aloysius kon eigenlijk niet meer terug. Even later waren Cora en hij ook naakt. Cora keek naar Aloysius en schoot in de lach. ‘Jezus, Aloysius. Als je daar het water mee ingaat, dan hou je niets meer over.’ Aloysius kon er niet om lachen. Dick en Teutje wel. ‘Doe jij daar dan eens wat aan, schat’, zei Dick. Hij zag een partnerruil wel zitten. Cora was wel een stuk knapper dan Teutje, maar hij kende de kwaliteiten van Teutje als ze het op haar heupen had. Of eigenlijk tussen haar heupen.

Cora liep naar Aloysius en ging lekker dicht tegen Aloysius aan staan, maar ze voelde nog niet dat er iets uit zijn schulp kwam. Dus zakte ze op haar knieën. Niet om te bidden, hoewel er wel een wonder moest geschieden. ’Pas op, Cora’, riep Teutje, ‘Hij wast nooit de binnenkant.’ ‘Nou, ik hou wel van belegen kaas’, was het antwoord. Dick moest erom lachen en zei: ‘Het zal zo langzamerhand wel Roquefort zijn, maar dat is wel lekker bij de Merlot.’ Cora ging onverstoorbaar verder en het wonder geschiedde. Er kwam iets uit zijn huisje. Nog niet overweldigend veel maar het was een beginnetje.  Dit was al een openbaring voor Teutje. Van zwemmen kwam niet veel meer, maar het gezelschap werd wel nat. Na alle schermutselingen gingen ze nog een tijdje aan de wijn. Het was een romantische avond.

De resterende dagen werden over het algemeen aan het strand of bij het zwembad doorgebracht. Dick heeft nog wel een auto gehuurd waarmee ze naar Knossos zijn gereden, maar dat vonden de Kreukeltjes tegenvallen. Allemaal bouwval en er was geen schaduw terwijl het veertig graden was. Die avond gingen ze maar weer snel naar het strandje met een voorraadje Merlot en dit keer feta kaas. Nu werd er wel gezwommen, want Cora vond één keertje hard werken voor de seks wel genoeg en bleef bij Dick.

En dan was de vakantie weer voorbij. De terugvlucht verliep spoedig. De Kreukeltjes waren erg tevreden over hun vakantie. Eenmaal thuis en weer terug in het gewone leven zei Teutje: ‘Nou, Aloysius. Nu jouw manneke weer af en toe in een Hulk kan veranderen kunnen wij ook wel weer eens een robbertje vechten.’ Aloysius schrok. Dit effect van de vakantie had hij niet verwacht. Maar hij was altijd al vrij inventief geweest in zijn antwoorden en zei: ‘Ja, Teutje, maar de Hulk gaat alleen vechten als hij heel erg opgewonden raakt.’ En met deze woorden was alles weer bij het oude en was Teutje blij dat ze tenminste een elektrische Aloysius had.