Een sexy carnaval (slot)

Hier lees je deel 1

Hier lees je deel 2

Het blonde meisje heette Floor. Als het moest zou Dick Fallus haar tot het einde van de wereld volgen.  De donkere lieverd heette Anouschka.  Teutje, Aloysius en Dick hadden om 20.00 uur met ze afgesproken bij de zaal waarin het gemaskerd bal zou plaatsvinden.

Ze hadden maar heel weinig geslapen, want carnaval is een feest waarin je nu eenmaal tot het gaatje moet gaan en als het even kan zelfs tot in het gaatje. Dat laatste was er niet meer van gekomen, want toen onze vrienden hun bed in het hotel hadden gevonden, waren ze meteen in slaap gevallen. Heel lang had die slaap echter niet geduurd, want ook overdag ging het feest gewoon door. Deze maandag was het familiedag en dan moet je natuurlijk ook naar de familie-optocht gaan kijken. 

Jammer dat de praalwagens niet mee mogen. Er is code geel afgegeven’, zei een toeschouwer teleurgesteld.Zijn buurman was positiever. ‘Wees nou maar blij dat het hier tenminste nog doorgaat. Er zijn veel optochten gewoon afgelast. Wat mij betreft hadden de praalwagens gewoon kunnen rijden. Code geel geldt altijd bij het carnaval. Als je ziet hoeveel bier er naar binnen gaat.’ Niet lang na deze woorden daalde een ijskoude regen neer op de toeschouwers op het Vrijthof. Gelukkig waren de café’s open. Teutje, Aloysius en Dick waren al snel binnen en hadden ook al een paar gele jongens in hun handen.

Ze stonden bij de bar een beetje uit te druipen toen er een aantal dansmarietjes binnen kwamen. Ook zij waren gevlucht voor de regen. Ze waren door en door nat. Hun groen-paarse, laag uitgesneden jurkjes, gaven door de nattigheid  hun geheimen bloot. Dick Fallus voelde ineens wat Freud ook alweer met primaire driften bedoelde. Hij kon zijn ogen niet van de Marietjes afhouden en dat hoefde ook niet, want ze hadden zijn piemelpak in de gaten gekregen en kwamen op hem af. ‘Zo, dat is een flinke dikke piemel’, zei er eentje lachend en ze pakte met beide handen Dicks hoofd beet, want dat zat precies in de eikel.  ‘Haha, een eikel in een eikel’, zei een ander Marietje. Dick liet het gelaten over zich heen gaan. Hij genoot van de knopjes vlak voor zich. Het duurde echter niet erg lang, want het was buiten weer droog geworden en meteen liep het café weer leeg en ook de Marietjes spoedden zich naar buiten. Onze vrienden bleven wel in het café. Dick kon de Marietjes wel laten gaan, want hem wachtte die avond immers iets nog mooiers als ze Floor en Anouschka weer zouden zien. Teutje vond het buiten te koud en daar waren Aloysius en Dick het wel mee eens. Ze gingen dus maar vast indrinken voor ’s avonds.

Het rook naar meubelolie en bier in de zaal waarin het gekostumeerde bal plaatsvond. Aloysius Kreukel had meteen de beide meisjes in de gaten toen ze de zaak binnen kwamen. Ze zaten aan de bar en zagen er betoverend uit. Anouschka was verkleed als Catwoman en Floor als Katniss Everdeen uit The Hunger Games. Ze hadden beide een prachtig Venetiaans masker voor hun ogen.  Teutje was er niet blij mee. Ze had gehoopt dat de meisjes niet zouden komen. Ze keek even goed om zich heen of ze ergens een leuke cowboy zag. Ze had weer haar sexy Indianenpakje aan en wilde wel eens even aan een vredespijp lurken, maar ze zag geen echte kandidaten. Ze nam dus maar teleurgesteld plaats aan de bar en begon aan het bier. Aloysius en Dick waren al door de meisjes ingepalmd.

Dick was al met Floor op de dansvloer. Het orkestje speelde Limburgse liedjes, maar je kunt overal op schuifelen als je wilt en dat deden Dick en Floor dan ook. Ze plakten bijna aan elkaar. Dick had zijn piemelpak verruild voor een James Bond smoking.  Alleen de schouderpartij leek meer op die van Mr. Bean. Het maakt voor Floor niet uit. Ze drukte haar borstjes stevig tegen Dicks kippenborst. Dick voelde dat er iets groots aan het ontstaan was tussen hen.

Aloysius zat ondertussen naast Anouschka aan de bar. Het meisje had een hand op zijn dijbeen gelegd en dat maakte hem knap nerveus. Teutje had het gelukkig niet in de gaten. Die was zich gewoon aan het bezuipen. Hij keek even schuin naar Anouschka en zag dat ze hem een geil knipoogje gaf. Even later stonden ook zij op de dansvloer. Aloysius kon totaal niet dansen, maar dat maakte niet uit, want ze kwamen gewoon niet van de plek af, waar ze waren begonnen met ‘dansen’. Er was al een polonaise geweest, maar zowel Dick als Aloysius hadden daar niet aan meegedaan. Ze hadden beslist geen armlengte afstand tussen hen en de meisjes. Aloysius voelde twee harde knopjes tegen zijn borst. Dat voelde heel anders dan bij Teutje. In Anouschka zat minder vering. Ze draaide ook regelmatig haar onderlichaam in dat van Aloysius en dat riep een bepaald effect bij hem op dat hem vaag bekend voorkwam. Teutje had altijd al gezegd dat hij ergens anders trek mocht krijgen, als hij maar thuis kwam eten, maar hij had nu al trek in al dat verboden fruit voor hem. Het thuisfront hing trouwens half laveloos over de bar. Teutje had het ene na het andere biertje naar binnen gegooid om haar verdriet te verdrinken.

Aloysius voelde de handen van Anouschka overal. Ze bewerkte hem zodanig tijdens het dansen dat het leek alsof hij drie kilo Viagra tot zich had genomen. Na een tijdje zei ze zwoel: ‘Ik ga even naar het toilet, schatje. Niet weglopen, hoor. Ik heb zin in je.’ Aloysius was helemaal niet van plan om weg te lopen. Integendeel. Maar na een kwartier vond hij het wel wat lang duren. Hij zag Dick Fallus en Floor ook al niet meer. Die waren stiekem weggeglipt naar het toilet.

In het toilet had Dick echter de schrik van zijn leven gekregen. Het was goed begonnen. Dick was op het toilet gaan zitten en Floor was voor hem komen staan. Ze had zich over hem heen gebogen en aan zijn oor geknabbeld. Daarna had ze onderzocht of Dicks paling al geschikt was voor consumptie. Dat was hij, maar Dick was ook op onderzoek uitgegaan en hoewel hij de klok nog helemaal niet had horen luiden, had hij ineens wel de klepel al gevonden. Floor is nou eenmaal ook een jongensnaam, maar het kwam toch als een verrassing. Hij probeerde zich onder Floor uit te werken, maar die bleek te sterk en zodoende kon Dick pas vertrekken toen Floor klaar met hem was. Je kon moeilijk zeggen dat Dick met pijn in zijn hart vertrok, maar hij had wel ergens anders pijn en liep wat stijfjes het toilet uit. Floor was toen al vertrokken.

En hoe zat het met Aloysius en Teutje? Op het moment dat Teutje de bar onder kotste, merkte Aloysius dat zijn portemonnee met zijn geld en creditkaart samen met Anouschka met de noorderzon was vertrokken. Voor onze vrienden zat hierna het carnaval er wel op.