Een sexy carnaval (2)

Hier lees je deel 1.

'Kijk nou, Aloysius', zei Teutje opgewonden en ze wees voor zich uit met haar wijsvinger, 'Dat is toch George Clooney? Hoe is het mogelijk dat ik die hier zo dadelijk in levende lijve tegenkom. Ik denk dat ik lekker tegen hem aan ga botsen. Geef me eens een harde zet.' Aloysius en Dick keken elkaar even aan en barstten toen in lachen uit. 'Teutje, muts, je ziet toch wel dat het hoofd van George te groot is? Dat is een masker', zei Dick al lachend. De woorden van Dick kwamen echter te laat, want Teutje was al onderweg naar 'George' en ze hield haar handen op kruishoogte.

Links en rechts duwde ze mensen omver en daar stond ze plotseling voor dat lekkere Amerikaanse stuk en tastte meteen toe. 'Au, godnondeju', klonk het in onvervalst Nederlands met een Limburgs accent. Teutje was verbaasd en geschrokken. 'Oh,sorry', stamelde ze, 'ik kon mijn handen niet zo snel weghalen.' 'George' hoorde haar verontschuldiging niet echt, of wilde hem niet horen. Hij duwde Teutje hard van zich af en die tuimelde achterover. Ze struikelde, deed daarbij haar rechterarm naar achteren om de val op te vangen, maar kwam zo vol in het kruis van Spiderman. Die gaf een schreeuw en duwde haar van zich af. Ze struikelde nu naar voren en viel voorover, precies met haar hoofd in het kruis van Aloysius. Het was lang geleden dat ze met haar hoofd op dat deel van het lichaam had vertoefd. Ook toen had Aloysius het uitgegild, maar nu was het van de pijn. Teutje had hem vol getroffen en nu was zijn zak naar de kloten. Gelukkig waren ze na deze kruistocht van Teutje wel vlakbij het bier. Helaas begon het al bij het eerste biertje te regenen.

Dick had gelukkig dat piemelpak aan en bleef daardoor redelijk droog. Het water droop van dat pak af. Aloysius had zijn matrozenmutsje op en werd minder nat dan Teutje in haar sexy indianenpakje. Ze had weliswaar een dikke jas over haar bovenlichaam, maar het hoofd en de benen waren onbeschermd en werden snel nat. Toch moest ze lachen. Ze wees naar Dick en zei al grinnikend: 'Nu lijkt het net of je een druiper hebt, Dick.' Dick vond het niet leuk, want hij zei meteen chagrijnig: 'Nou, Teutje, jij had beter een minder strak pakje aan kunnen doen, dan was je kruis ook weer eens nat geworden.'

Het duurde niet lang of ze waren in een café beland. Ze waren echter niet de enigen die het weer waren ontvlucht. Het was hier nog drukker dan op het Vrijthof en er hing een muffe lucht van natte kleren. Er was een podium en daarop stond iemand in een ton door de microfoon te blèren.

'Wat zegt die man allemaal, Dick? Ik versta er niets van', vroeg Teutje aan Dick Fallus toen ze eindelijk aan de bar waren beland en een tweede biertje hadden. Dick fronste zijn wenkbrauwen en zei dat hij geen idee had. Het was onvervalst Limburgs dialect. Het moest echter leuk zijn, want er klonk regelmatig gelach in het café. Gelukkig was een man met een zombiepak bereid om te vertalen. Het bleek een buut te zijn. Een buut is een verhaaltje van ongeveer elf minuten. Het moet het liefst een actueel en humoristisch verhaal zijn.

'Het ging in het kort over minister van der Steur die eigenlijk Pinokkio had moeten heten en een heel erg lange neus had moeten hebben omdat hij doorlopend liegt.' Teutje dacht even na en zei toen tegen haar man: 'Kun jij ook niet wat vaker liegen, Aloysius? Dan kan ik tenminste weer eens op iets langs gaan zitten.' Aloysius pakte haar natuurlijk weer meteen terug. 'Doe het dan als ik verkouden ben, Teutje, anders heb je te weinig glijmiddel.'

Na deze woorden viel een lange stilte waarin alleen maar bier werd gedronken en de muziek van een blaasorkest klonk. Dus het was niet echt stil. Na het zoveelste biertje zag Teutje dat haar man een beetje glazig uit zijn ogen begon te kijken. 'Je kijkt toch wel uit, Aloysius? Straks krijg je weer een blackout', zei Teutje bezorgd, maar het was al te laat. Aloysius klom op een tafeltje en ging op de maat van de muziek dansen. Zijn matrozenmutsje was al op de grond gevallen. Teutje was bang dat haar man het mutsje achterna zou gaan. Hij had echter wel ineens veel bekijks, vooral toen hij zijn shirt langzaam uittrok.

Het lukte Teutje en Dick nog net om Aloysius weer van de tafel te krijgen. Even later had hij ook weer zijn shirt aan en zijn mutsje op. 'Misschien moet je hem thuis ook eens wat meer bier geven, Teutje. Je ziet wat er van komt', zei Dick lachend. 'Dat heb ik al geprobeerd, Dick. Dan gaat hij tijdens zijn blackout wel strippen, maar het konijntje blijft in zijn hok.'

Dick had geen tijd meer om te reageren, want er waren twee bloedmooie meisjes van midden twintig bij Aloysius komen te staan. De een was donker en had mooie grote donkere ogen en een heerlijk pruimenmondje. Haar rondingen waren als van een zandloper. De andere was blond en keek doorlopend zaadvragend uit haar mooie groene ogen. Ook zij had een prachtig figuurtje. Het waren echt meisjes om eens een lekker kopje thee te drinken en ze dan op een erg lange vinger te trakteren.

Ze vroegen met een vreemd accent of Aloysius een drankje wilde van hen vanwege de voorstelling. Aloysius vond dat wel een goed plan en voor Teutje en Dick hadden kunnen ingrijpen stond hij van een Aelske te nippen.

Dick had trouwens helemaal niet het plan om de meisjes weg te sturen, want ze zagen er heerlijk sexy uit. Vooral de blonde. Hij vond het dan ook geweldig dat ze hen alle drie uitnodigden voor de volgende avond. Ze zouden dan naar een gekostumeerd bal gaan. Het zou beslist erg gezellig worden.

Wordt vervolgd.