Bij Keulen linksaf

Keulen. Een georganiseerde aanranding en beroving van vrouwen door een grote groep getinte mannen op Oudejaarsavond. Daar zou ik – als duidelijk links en politiek correct columnist - volgens sommigen waarschijnlijk geen column over kunnen schrijven. Men vergeet dan echter dat ik een uitmuntend taalkunstenaar ben. Ik lul álles tot een column.

Eerst het drama zelf. Want zo zie ik het inderdaad: een vreselijk drama voor alle slachtoffers. Dit zijn werkelijk misselijkmakende misdaden. Een roedel viespeuken die vrouwen omsingelen, intimideren, aanranden en vervolgens ook nog beroven. Of het nu gaat over één enkele man die fysieke overmacht gebruikt om één vrouw te overweldigen of over mannen die hun numerieke meerderheid misbruiken: het is en blijft altijd verwerpelijk.

Wat mij betreft mag NIEMAND deze misdaad bagatelliseren. Ik hoop dan ook van harte dat de daders allemaal worden opgepakt en zwaar worden gestraft. En nee: als politiek correct columnist kom ik dan niet gelijk met de meest verschrikkelijke lijfstraffen. Maar de rechters mogen van mij wel rustig stevig stapelen qua straffen. Gooi gewoon bedreiging, aanranding, verkrachting en beroving op één hoop en deel voor ieder afzonderlijk delict de maximale celstraf uit. En dan ook wel voor iedere klootzak die ze op weten te pakken.

Ook ik keur overigens af dat de politiek en de media er in eerste instantie verdomde vaag over deden. De angst voor overhaaste conclusies lag dan wel op de loer, maar ik heb er een pesthekel aan om het beestje niet bij de naam te noemen. Misstanden in azc's mogen van mij gewoon benoemd te worden. Misstanden met Marokkaanse criminelen moeten benoemd worden. Noord-Afrikaanse criminelen moeten bij naam worden genoemd. Misstanden los je namelijk alleen op door ze onder ogen te zien en vervolgens over maatregelen na te denken. Ook over harde maatregelen.

Toch komt dan ook de linkse en politiek correcte columnist in mij weer naar boven. Na enkele dagen werd terecht en naar waarheid aangegeven dat het hier om jongemannen van Noord-Afrikaanse afkomst ging. Ik ga daar niet aan twijfelen. Getuigenissen van meer dan honderd slachtoffers, meerdere video-opnames en nog vele andere getuigenverklaringen zijn duidelijk genoeg. Daar gaat zelfs deze linkse en politiek correcte columnist geen vragen bij stellen. Wél bij de snelheid waarmee dit drama aan het vluchtelingenprobleem werd en wordt gekoppeld.

Om maar even een heel simpele vraag te stellen. Veel vluchtelingen hebben een Noord-Afrikaans of Arabisch uiterlijk. Maar is iedereen met een Noord-Afrikaans of Arabisch uiterlijk een vluchteling? Volgens mij lag dat toch al een hele poos wat anders in Europa. Vóór de golf aan vluchtelingen van de laatste jaren hadden we hier al vele immigranten en had men de mond ook al vol over criminele Noord-Afrikanen in Europa. Maar nu is bij ieder misdrijf ineens een vluchteling betrokken. Is dat niet raar? Zijn die Noord-Afrikaanse criminelen er ineens allemaal mee gekapt?

Wat achtergrondinformatie over het criminele circuit in Keulen? Ze hebben daar al vele jaren overlast van georganiseerde criminele bendes van Noord-Afrikanen. Klootzakken die zich maar weinig van de islam aantrekken en zich vooral richten op zakkenrollen en bekend staan vanwege intimidatie en aanranding van vrouwen. Dat feit was bekend en bestaat in Keulen al net zo lang als het probleem met Marokkaanse criminelen in Amsterdam en blijkt net als in Amsterdam gewoon verdomde moeilijk aan te pakken. Of ze pakken het gewoon al jaren verkeerd aan.

Deze actie leek vooral heel erg goed georganiseerd te zijn. Je hebt niet even duizend specifiek criminele vluchtelingen op hetzelfde moment op één specifiek stationsplein bij elkaar om daar heel gericht honderd vrouwen te overvallen. Wat wel vrij makkelijk is? Een stel reeds lang aanwezige en georganiseerde bendes een grote overval laten plegen.

Soms is een gruwelijk groot probleem ook gewoon géén vluchtelingenprobleem. Soms is het een probleem dat we in Europa al dertig jaar maar niet onder controle weten te krijgen.

Aldus een duidelijk links en politiek correct columnist. Een uurtje werk bitches!