Een geile kerst (slot)

Hier lees wat er eerder gebeurde in huize Kreukel

Hier lees je een geile kerst (1)

Hier lees je een geile kerst (2)

'Heb jij enig idee hoe dat curlen precies gaat, Teutje?', vroeg Aloysius Kreukel aan zijn vrouw tijdens het koffiedrinken. 'Ik heb het opgezocht, Aloysius. Het is een soort jeu de boules, maar dan op het ijs. Je moet een schijf met een handvat over het ijs schuiven in de richting van een cirkel en degene die het dichtst bij het midden van de cirkel komt, heeft gewonnen. Normaal wordt er ook met bezems voor de schijven uit over het ijs geveegd zodat de schijf beter schuift. Maar die zijn er bij ons familie-uitje niet.' Aloysius snapte het nog niet helemaal, maar het zou wel duidelijk worden tijdens het spel. 'Nou, Teutje, als jij nou je slip onder je rok uittrekt en op het ijs gaat zitten dan schuiven we jou wel voor de schijven uit. Jij hebt de ideale zwabber tussen je benen hangen.' Aloysius moest er zelf om lachen. Teutje ging er niet eens meer op in. Ze kende dat soort opmerkingen van haar man nu wel. 'Je denkt toch niet dat ik een rok aan doe als we naar een ijsbaan gaan, hè?'

Het was frisjes in de ijshal. Nadat men de spelregels aan het gezelschap had uitgelegd konden de Kreukeltjes en aanhang aan de slag. ´Het is toch een soort jeu de boules, Alootje. Alleen is dat met ballen en dit met een steel. Ik zou het liever combineren en met jou alleen spelen.´ Ilja keek erg ondeugend. Aloysius kreeg het een beetje warmer aan zijn rode hoofd te zien.

Marco bleek bijna onverslaanbaar. Logisch, want hij had een doorlopende druipneus en wat er uit kwam bleek een prima glijmiddel voor de schijf. De anderen haalden meestal het midden van de cirkel niet en hij wel. Ilja had het door. ´Mam, je had je Durex Play Massage die je altijd bij je dildo gebruikt mee moeten nemen. Dan hadden wij ook meer kans gehad om te winnen.´ Nu kreeg Karin een rood hoofd.

De arme Pleun kwam steeds maar niet verder dan twee meter en Bep kreeg het zelfs voor elkaar om de schijf naar achteren te gooien in plaats van naar voren. Ilja wilde het liefste de steel zo lang mogelijk vasthouden en voor ze gooide wreef ze hem even op. Dat was wel een geil gezicht, maar het hielp niet om de schijf echt vooruit te krijgen. Toch werd er wel veel gelachen en het was een geslaagde middag. Het hoogtepunt van de kerstdagen was echter voor de avond gepland. Karin had een club uitgekozen waar ze de laatste uurtjes samen konden doorbrengen. Dat wil zeggen, zonder Marco, want die mocht er niet in. Hij ging Adolf de chihuahua thuis gezelschap houden.

Al bij de ingang gleed de lounge de oren van het gezelschap binnen. Aloysius zat nog niet aan zijn tafeltje of hij kreeg een paar blote tieten voor zijn neus. Wat hij wilde drinken. 'Je moet de zombie nemen, Alootje. Dat is de lekkerste cocktail die ik ken. En je wordt er beslist geen zombie van.' Ilja had weer dat geile lachje. Bep keek ondertussen verbaasd om zich heen. Mooie meiden die topless bedienden. In het midden een soort arena waarin vrijwel geheel ontblote vrouwen met veren in hun kont aan palen hingen. 'Waarom moesten we hierheen, Karin? Dit is toch gewoon Sodom en Gomorra?' zei ze tegen haar buurvrouw. Deze lachte. 'Ja, lekker hè?' Na deze woorden schoof Karin haar stoel wat dichter naar Teutje en legde een hand onder diens rok op Teutjes rechter dijbeen. 'En Teutje, hoe vind je het hier? Er komen ook mannen, hoor. let maar op.' Ze kneep even een paar keer zachtjes in het dijbeen en Teutje vond het best een lekker gevoel. Ze was echter ook wel nieuwsgierig naar die mannen.

Aloysius zat met open mond naar de paaldanseressen te kijken. 'Kun jij dat ook, Ilja?', vroeg hij brutaal. Door de zombie was er wat meer leven in hem gekomen en zelfs het stukje dat normaal dood bleef was nu aan het opstaan. 'Nou, ik dans liever op een paal dan aan een paal, Alootje', zei Ilja schalks.

Plotseling klonk er trompetgeschal. De arena werd gevuld met rook en uit de rook kwam een bloedmooie vrouw tevoorschijn. Ze was gehuld in een lange rode, diep uitgesneden jurk met grote groene veren. 'Waar blijven die mannen nou?', vroeg Teutje een beetje teleurgesteld aan Karin. Karin lachte. 'Let nou maar op. Nu is het nog een mooie vrouw, maar de vislucht bij het kruis komt toch echt van een grote dikke paling, hoor.' Ze kneep weer een paar keer in Teutjes dijbeen, maar nu iets hoger.

De 'vrouw' begon heupwiegend te dansen op zwoele lounge. Langzaam ging er steeds iets uit. De paradijsvogel verloor veer na veer. Daarna bespeelde 'ze' het publiek door steeds meer been tussen de spleet in haar jurk te tonen tijdens de dans en opeens was ook die jurk weg en was 'haar' naakte lichaam te zien. Inderdaad ontbrak er iets dat een danseres beslist wel had gehad en er was iets dat een danseres beslist niet had gehad. Het dansen was nog steeds vrouwelijk, maar er bengelde iets dat vrouwen nu eenmaal normaal niet bezitten. Ilja likte eens langs haar lippen en keek even naar het kruis van Aloysius. 'Als we zo zelf slow gaan dansen dan moet je een been tussen mijn benen doen, dan kan ik er lekker tegenaan rijden.' Aloysius dacht even na en toen had zijn fantasie het beeld te pakken. Hij bedacht dat Ilja dan misschien in een vorig leven een chihuahua was geweest. Hij was nu wel aan een tweede zombie toe, vond hij en wenkte een paar tieten.

Bep en Pleun vonden het allemaal maar niks. Nadat de topless bediening een paar keer was geweest hadden ze het echt gezien en gingen maar naar huis omdat ze anders ter plekke in slaap zouden vallen.

Even later wervelden zes mannen door de arena en die hadden weinig om het lijf. Slechts een piepklein lendendoekje en dat was niet voor het bloeden, maar om het kruis enigszins te bedekken. Ze dansten rond de tafeltjes en daar hopten ze met hun kruis naar voren dicht bij de vrouwen die er zaten. Het was een echte penis dance. Die vrouwen konden als ze wilden zo een worstje weghappen. Op het moment dat een gebruinde pornoboy vlak voor Teutjes gezicht schokkende beelden vertoonde was Karin met haar hand zover opgeklommen langs de dij van Teutje dat ze het bewijs kon leveren dat je met je middelvinger nog heel andere dingen kunt doen dan hem opsteken.

Ilja was inmiddels bij Aloysius op schoot gaan zitten en had haar ene hand langs haar heup bungelen als een cowboy bij zijn holster. Ze maakte het holster van Aloysius open, maar pakte de revolver niet bij het handvat maar bij de loop. Toch zou ze er de revolver mee kunnen afschieten op die manier. Aloysius liet haar gedwee begaan, maar bestelde nog wel meteen de derde zombie.

'We kunnen zo naar achteren, Teutje', zei Karin zachtjes in Teutjes oor, terwijl ze met haar middelvinger de stalactiet die in de grot achter het struikgewas hing bewerkte. 'Daar zijn privékamers met privésauna's. Het maakte Teutje allemaal niets meer uit. De wijntjes hadden haar rozig gemaakt en de hand van Karin leek nu al de hand van God. Ook Ilja had zin in de privékamers. Zo moeder zo dochter. Even later waren ze alle vier verdwenen.

Karin en Teutje hadden zich geheel uitgekleed en genoten nu van het Turks stoombad dat bij de privéruimte hoorde. Door de stoom kon je niet zien wat er allemaal gebeurde, maar je kon het wel horen. Karin had de gilletjes van een sopraan en Teutje was de alt.

In een andere privékamer hadden Aloysius en Ilja hun intrek genomen. Aloysius had zich uitgekleed en was op bed gaan liggen. Ilja trok haar jurkje over haar hoofd, maar toen ze daarna naar Aloysius keek, hield ze haar slipje maar aan. Na die derde cocktail was Alootje een echte zombie geworden. De cobra had zich diep in zijn mandje teruggetrokken en de paal waarop Ilja had willen dansen werd zo te horen doorgezaagd. Gelukkig was er een douche bij de sauna. Het was een leuke kerst geweest, maar de climax moest voor haar van de douchekop komen.