Nederland gaat ten onder

Luid klinkt het gejoel over de straten in Nederland. Oranje vlaggen zijn overal uit de kast gehaald en wapperen boven de straten. Zolang het goed gaat kijkt iedereen blij en deelt iedereen mee in de vreugde. Bij de slechte momenten kijkt iedereen neerslachtig en worden de verantwoordelijken voor rotte vis uitgemaakt. Het nationale elftal is weer in de running voor een wereldkampioenschap. Dat is het weinige wat in Nederland nog doorgaat voor nationalisme.

Waar men vroeger vocht voor dit land en er trots op was, geldt er nu een algemene verachting voor alles wat maar van eigen bodem komt. Eigen cultuur is door en door verrot. Onze feestdagen zijn racistisch, onze geschiedenis is racistisch, onze huidige bevolking is racistisch. Er is werkelijk niets goeds van deze bodem. Aldus een groot deel van onze huidige bevolking.

Nationalisme is eng, nationalisme veroorzaakte de tweede wereldoorlog en zorgde voor miljoenen doden. Dat is het beeld dat het overgrote deel van Nederland heeft. Politici en zieligheidsclubjes spelen daar handig op in en weten hiermee hun eigen agenda door te drukken. Wij leven in een Nederland dat zichzelf verkoopt aan Europa en haar identiteit in een hoog tempo kwijtraakt. Is dat het Nederland dat wij graag zien? Is dat het Nederland dat wij achter willen laten aan onze kinderen en kleinkinderen?

Sinterklaas wordt onder de loep gehouden door de Verenigde Naties en onze volksvertegenwoordiging wordt onder druk gezet om de, zogenaamd racistische, karaktertrekken van zwarte piet te wissen. Binnen een paar jaar gaat dat gebeuren. Nederland bukt weer, dat is onze straf voor de slavernij die wij in stand hebben gehouden. Toch?

In de nabije toekomst wordt Nederland een pietepeuterig onderdeeltje van Europa. Wij hebben dan geen eigen wetten meer, geen zelfstandigheid, geen soevereiniteit. Nederland wordt verkocht door haar eigen bevolking. En, als we de huidige politieke elite mogen geloven, hebben we geen kans meer om daar nog wat aan te kunnen doen. Ondertussen verdwijnt ons geld naar noodlijdende landen als Griekenland, zodat het ideaalbeeld van "één Europa" maar voort mag blijven bestaan. Een ideaalbeeld dat geen voordelen heeft voor ons en waar we dan ook zo snel mogelijk vanaf moeten.

Gelukkig zijn er nog mogelijkheden om weer terug op de rails te komen. Het meest belangrijke is dat Nederland weer een ruggengraat moet krijgen. Recentelijk, in het geval van de zwarte piet-discussie, bleek toch dat er genoeg Nederlanders zijn die nog wel willen opstaan voor hun eigen cultuur. Deden ze dat maar ook bij belangrijker zaken.

Er is nog hoop en er zijn nog mensen die op willen staan voor dit land met haar waarden. Laten we Nederland niet te grabbel gooien en steun elke poging om dit land weer terug te krijgen.