Sekstherapie in Parijs (2)

Het eerste deel lees je hier.

Teutje Kreukel werd met hoofdpijn wakker. Ze had slecht geslapen. Dat kwam niet van het gesnurk van Aloysius, want daar was ze wel aan gewend. Het was het lawaai uit de kamer naast die van hun geweest. Daar 'sliepen' Dick Fallus en Erica Pruimenbloesem. Maar van slapen was de eerste twee uur niet veel gekomen. Dat had Teutje wel gemerkt. Ze had ook nog een tijdje liggen nadenken over een van de kreten van Erica. Was het nou: 'Oh, wat is hij lekker dik', of 'Oh, wat is hij lekker, Dick.'?

Om even na negen uur zaten ze met z'n vieren aan het ontbijt. 'Jezus, is dit het hele ontbijt?' Aloysius keek met afgrijzen naar de ontbijttafel. Een mandje met stokbrood, een ander mandje met wat plastic pakjes boter en jam en een enorme kan waar vermoedelijk de koffie in zat. Teutje had erg veel behoefte aan sterke koffie na haar slapeloze nacht, maar toen ze had ingeschonken bleek het melk met een beetje koffie te zijn. 'Daar word ik niet vrolijk en ook niet wakker van', zei Teutje, maar Aloysius moest lachen. 'Het is net Michael Jackson in zijn laatste jaren.' Dick hielp ze uit de droom. 'Fransen ontbijten nou eenmaal niet echt. Het stokbrood gebruiken ze om lekker mee in de koffie te soppen.' Teutje reageerde meteen. 'Over soppen gesproken, Dick. Wil je vannacht iets minder luidruchtig met je stokbroodje in de nattigheid soppen?

Die middag gingen ze Parijs bekijken. Allereerst stond een wandeling door de Tuilerieën op het programma. Het Louvre zelf bekeken ze alleen aan de buitenkant. Het zou te veel tijd kosten om een bezoek aan het museum te brengen. Teutje wees op de Eiffeltoren en vroeg of ze daar ook nog een bezoekje aan zouden brengen. 'Weet je wel wat je zegt, Teutje. In de tijd dat je bij de lift bent, kun je alle andere bezienswaardigheden bekijken. Of je moet de trap nemen naar de tweede verdieping, maar ik begin daar niet aan. Daar heb ik de conditie niet voor.' Teutje moest lachen. 'Nou, Dick, vannacht was er anders niets mis met je conditie. Het leek wel of er een nieuwe wijk werd gebouwd zo ging je tekeer met je heipaal. Maar misschien kunnen we dan een bezoekje brengen aan de Notre-Dame. Ik heb gehoord dat ze daar een stukje van het kruis van Jezus bewaren. Daar ben ik wel benieuwd naar.'

Helaas voor Teutje was er geen kruis van Jezus te zien in de Notre Dame en ze kwamen er ook geen gebochelde klokkenluider tegen, maar wel heel veel toeristen. Als laatste bezienswaardigheid bezochten ze de Sacre Coeur. Ze moesten namelijk toch die kant op voor het diner. Maar eerst hadden ze nog het monument van Diana bekeken en Dick en Erica wilden per se een slotje aan de Pont de l'Archevêché bevestigen.

Het diner was niet zomaar een diner. Dick had iets speciaals uitgekozen. Per slot van rekening was het hele bezoek aan Parijs ook sekstherapie voor de Kreukeltjes. Hun seksrelatie moest nieuw leven in worden geblazen. Vooral Aloysius had een opfriscursus nodig en waar kun je die beter krijgen als man dan in de Moulin Rouge. Dick had maanden geleden al een tafel voor vier gereserveerd, want de Cancan die in de Moulin Rouge wordt gedanst is een van de populairste ter wereld. Alleen de champagne die gratis bij het diner aangeboden werd liet hij vervangen door een ander merk, want volgens hem was het uilenzeik.

Op het moment dat Aloysius zijn vork in een sappig stukje ossenhaas prikte, zat er op het podium een heerlijk stuk mals vlees met de benen wijd op een schommel. Ze had veren in haar kont en schommelde er lustig op los. Dick boog zich een beetje naar Aloysius en zei: 'Zou jij niet één van die veren willen zijn, Aloysius? Misschien gaat ze straks ook nog wel wippen.' Aloyius verslikte zich bijna in de ossenhaas. Hij keek nog eens goed naar het schouwspel op het podium en zei: 'Nou, Dick, als ik het zo bekijk heeft ze daar een Bermudadriehoek waar mijn hele duikboot in kan verdwijnen.' Dick en Aloysius moesten lachen om het grapje van Aloysius, maar Teutje had het ook gehoord en zei: 'Als jij nou eerst maar eens gewoon de periscoop van je duikbootje omhoog laat komen, dan zijn we al een heel eind.'

De show ging voort en het eten smaakte prima. Teutje werd een beetje rozig van de champagne. Op het podium werd op dat moment 'the Pirates' opgevoerd. Teutje was meteen verliefd op Sandokan. 'Vind jij hem ook niet lekkerder dan Johnny Depp, Erica?' vroeg ze met een geil stemmetje. Erica had net een groene asperge langzaam naar binnen gezogen. Ze keek even geconcentreerd naar de show. 'Hij mag in mijn grotje wel uitgebreid naar de schat zoeken', giechelde ze.

'Krijg je al een beetje trek als je al dat lekkere vlees ziet, Aloysius?' vroeg Dick nieuwsgierig, want hij was het doel van de reis nog niet vergeten. 'Dat wel, Dick, maar als je een lekker mals mosseltje ziet, krijg je toch ook niet meteen zin om een walvis te eten?' Gelukkig hoorde Teutje het niet, want die had wel andere zaken aan haar hoofd. De zitting van haar stoel werd er vochtig van.

De Kreukeltjes genoten van het diner en het schouwspel op het podium, maar ze hadden op dat moment nog geen idee wat hen te wachten stond. De Moulin Rouge was nog maar een voorproefje. Dick had voor de laatste dag iets anders in petto. Een echt hoogtepunt.