Seks met een dildrone

'Aloysius! Ik heb vanavond iets bij De Wereld Draait Door gezien dat jij ontzettend goed kan gebruiken en waaraan ik ook heel veel plezier kan beleven.' Teutje Kreukel keek haar man ondeugend aan. Aloysius wist meteen hoe laat het was. Als Teutje hem zo aankeek dan had ze zin in seks, maar Aloysius was na zijn avondje op de postzegelclub een beetje slapjes en had bovendien al jaren een disfunctionerende onderdaan onderaan die hij niet kon ontslaan. Hij was echter wel nieuwsgierig naar wat zijn vrouw dan wel gezien had.

'Marc-Marie Huijbrechts kon een ding omhoog laten komen door alleen maar te denken dat het omhoog kwam. En dat gebeurde nog ook!' Aloysius wist niet wat hij hoorde. ´Nou, Teutje, dat klinkt wel een beetje ongeloofwaardig. Dat gebeurt toch alleen maar in films? Maar waarom zouden wij daar dan plezier aan beleven?' Aloysius snapte het enthousiasme van zijn vrouw niet echt. 'Wat denk je zelf, Aloysius? Als ze zo'n groot ding als die schotel bij De Wereld Draait Door omhoog kunnen krijgen via de gedachte, dan moet het overeind laten komen van een slap ventieltje als het jouwe toch kinderspel zijn?'

'Goedemiddag. U spreekt met André van der Kolk, waarmee kan ik u van dienst zijn?' Teutje was opgelucht. Eindelijk had ze iemand van SURFnet aan de lijn. Het had haar al bijna een uur gekost om te achterhalen waar ze inlichtingen kon krijgen over wat ze bij De Wereld Draait Door had gezien. Toen ze eindelijk van een medewerker van de VARA te horen had gekregen dat het om een drone ging die door SURFnet was gemaakt, kostte het haar nog zeker een halfuur extra voordat ze de juiste toets had gekozen en deze medewerker aan de lijn had. Maar nu kon ze dan eindelijk haar vraag stellen.

'Ik heb bij Wereld Draait Door gezien hoe je met je hersens een groot voorwerp omhoog kon krijgen en nu wil ik weten of dat bij een klein slap voorwerp ook kan en wat ik daar precies voor nodig heb.' Het was eruit. 'Op dit moment hebben we alleen onze drone als product om mee te experimenteren, maar die zijn er in allerlei maten, mevrouw. Een kleinere drone krijgen we natuurlijk ook wel omhoog. Waarvoor wilt u het setje precies gebruiken?' Dat was een lastige vraag, vond Teutje. Ze kon natuurlijk niet zomaar aan een wildvreemde vertellen dat ze er met het setje voor wilde zorgen dat er na jaren stilstand weer eens iets groeide tussen haar en haar man.

'Nou ja. Ik wil gewoon kijken of het inderdaad lukt om met mijn gedachten iets omhoog te
krijgen.' Ze hield het voorwerp waar het om ging maar even voor zich. 'Nou, mevrouw, ik
weet natuurlijk niet wat u omhoog wilt denken, maar de drone en de headset kunt u voor €650
kopen. Het is misschien voor u als vrouw wat lastig, maar het werkt wel het beste
als je kaalgeschoren bent.' Teutje moest even nadenken over
deze woorden. 'Is het erg als ik een streepje heb?' Nu moest André even nadenken. 'Dat moet u zelf weten mevrouw, al had u een hanekam. De headset werkt alleen het beste als er zo weinig mogelijk haar tussen de set en de huid zit.'

Teutje had eigenlijk helemaal geen zin om haar mooie krullen af te scheren. Ineens kreeg ze een idee. 'Mag ik eens vragen? Werkt het ook als degene waarvan er iets omhoog moet zelf de helm op heeft en hem omhoog denkt?' Voor André was nu ook wel duidelijk wat Teutje bedoelde. 'Dat zou kunnen werken, maar ik denk niet dat u daar een helm en een computer voor nodig hebt. Hebt u wel eens iets anders machinaals geprobeerd? Er zijn heel goede massage-apparaten in de handel.' Teutje bloosde ervan. 'Geprobeerd niet. Ik heb wel eens gedacht aan een melkmachine, maar in de omschrijving stond te lezen dat hij automatisch stopt bij veertig liter en dat wilde ik mijn man niet aandoen....u stikt toch niet?' De geluiden aan de andere kant van de lijn leken inderdaad een beetje op stikken. In ieder geval had André het een beetje benauwd, maar dat kwam meer door het ingehouden lachen. Hij vond het nu wel een leuk gesprek worden en deed er nog een schepje bovenop. 'Moet het per se machinaal? Kunt u niet hetzelfde effect bereiken met het betere handwerk?' Teutje reageerde onmiddellijk. ´Heb jij wel eens geprobeerd om van een slang een staf te maken? Ik heet geen Mozes.' Even was er een stilte aan de andere kant. André had wel door dat er een serieus probleem was, maar kon het niet echt serieus benaderen. 'Misschien moet u hem heel erg laten schrikken. Dan staat hij stijf van schrik.' Teutje vond het geen goed idee. André vond het nu ook tijd om haar uit de droom te helpen en vertelde dat er alleen kans op succes was als het voorwerp dat omhoog moest komen elektronisch verbonden was met de headset en zodoende de elektronische signalen kon opvangen. Hij wees haar echter wel op een andere mogelijkheid.

'Ik hoef toch geen klemmetjes aan mijn ballen, hè Teutje?' Aloysius keek een beetje angstig naar zijn vrouw. Ze hadden alles uitvoerig doorgenomen, maar toch vertrouwde hij het zaakje nog niet. Volgens Teutje waren er monniken die via meditatie met hun hele lichaam van de grond konden komen. Dat heette 'hoppen'. Dat deden ze door Transcendente Meditatie. Ze kwamen in een soort trance en visualiseerden dan dat ze vlogen. Je had er helemaal geen elektronische spullen voor nodig en dus was het nog gratis ook. Tenzij je er een cursus voor ging volgen, want dan was je bergen geld kwijt, volgens André van SURFnet. Aloysius hoefde natuurlijk niet helemaal omhoog te komen, dus dan was het een stuk makkelijker, dacht Teutje.

Aloysius lag nu al een halfuur naakt op zijn rug in bed. Hij had er vooraf niet veel vertrouwen in gehad. 'Hoe kan ik nu een stijve krijgen als ik al mijn ledematen volledig moet ontspannen?' Het was een logische vraag, maar Teutje had hem er op gewezen dat hij eerst alles moest ontspannen om in de trance te komen en daarna moest hij gaan visualiseren dat zijn pik een poller was die uit het wegdek omhoog kwam.

Plotseling begon Aloysius te snurken. Hij had iets te diep gemediteerd waarschijnlijk. Teutje wilde net gaan vloeken, maar ineens zag ze iets waardoor ze zich inhield. Blijkbaar was ALoysius via de meditatie in een soort remslaap gekomen en dat betekende dat die gebieden in de hersenen die een erectie normaal blokkeerden, nu uitgeschakeld waren. Ineens begon Klein Duimpje uit te groeien tot een volwassen reus. In razend tempo had Teutje zich uitgekleed en even later zat ze op haar man. Paardrijden had ze nooit geleerd. daar was geen geld voor geweest, maar ze bleek een natuurtalent. En onder het rijden riep ze voortdurend: 'Hop, hop, hop, hop.' Het bleek dus waar te zijn dat je via Transcendente Meditatie kon hoppen.