Doktertje spelen op de Kamasutrabeurs

"Jezus, Aloysius. Wat zie jij eruit! Ben je onder de tram gekomen?" Teutje Kreukel schrok hevig toen haar man van zijn werk thuiskwam. Aloysius had een paarse rand om zijn ene oog, zijn andere oog zat dicht en hij had een gezwollen bovenlip.

"Nee, geen tram, Teutje. Het was iets heel geks. Ik liep juist naar de tramhalte en belde met je vader om te vragen of hij ons geld kon lenen voor een nieuwe bank. Maar ja, je kent hem. Hij duikt nog in een beerput als hij er tien eurocent in heeft laten vallen. Dus ik zei kwaad: 'teringjood'. Wist ik veel dat er een joodse man voor me liep die niet in de gaten had dat ik tegen mijn mobiel praatte. Hij draaide zich om en begon meteen te schelden en erop los te meppen." Aloysius keek er niet vrolijk bij en terecht want hij was aardig toegetakeld. "Zal ik de zere plekjes even verzorgen, Aloysius?" vroeg Teutje bezorgd. "Heeft hij je ook een knietje in je kruis gegeven?" voegde ze er hoopvol aan toe. Helaas voor haar was dat niet het geval.

"Zo kan ik in ieder geval niet naar de Kamasutrabeurs", zei Aloysius toen ze later aan tafel zaten en er was een lichte teleurstelling in zijn stem. "Waarom niet, Aloysius? De vorige keer kwam je er met een blauw oog vandaan en nu ga je er met een blauw oog naartoe. Dat heb je dan alvast, voor als het weer misgaat." Aloysius wist het ineens weer. Teutje was in het doolhof geschrokken toen ze een slang meende te zien die uit een gat kwam. Aloysius had de 'slang' meteen doodgeschopt, maar toen was de eigenaar van de 'slang' giftig geworden.

"En het heeft nog een voordeel", zei Teutje, "want je kunt nu op de beurs en plein publique doktertje spelen. Daar is een speciale ruimte voor met een echte onderzoekstafel. Dat lijkt me wel leuk om te doen. Dan kan ik al die blauwe plekken op die tafel verzorgen." Aloysius fronste zijn wenkbrauwen. "Doktertje spelen? De laatste keer dat wij doktertje speelden had ik bijna geen ballen meer." Hij kreeg er nu nog een rilling van, maar Teutje moest erom lachen. "Nou, Aloysius. Dan hadden we ze tenminste nog aan de vogels kunnen voeren. Niet dat de vogels er mooier van zouden zijn gaan zingen. Je hebt beslist geen zangzaad, want er zit al erg lang geen muziek meer in, maar dan waren ze tenminste nog nuttig geweest."

"Kijk dan, Aloysius", zei Teutje, terwijl ze haar man met haar elleboog aanstootte. "Is dat niet die Bobbi Eden? Je weet wel, van Jouw vrouw, mijn vrouw?" Aloysius had haar allang gezien. Zelfs met het oog dat nog voor het grootste deel dicht zat, had hij haar ontdekt. "Ik geloof dat ze ook nog andere dingen doet dan alleen in zo'n realitysoap meespelen, Teutje", zei hij. Teutje keek verbaasd. "Waarin dan, Aloysius?" Nu had haar man een probleem. Hij dacht even na en zei dan: "Ze speelt ook in films, Teutje, maar dat zijn allemaal kutfilms." Daar had hij zich aardig uit gered, dacht hij.

De Kreukeltjes waren toch maar naar de Kamasutrabeurs gegaan. Teutje had Aloysius om weten te praten. Nu liepen ze daar weer hun ogen uit te kijken. Er was weer van alles. Aloysius wilde eigenlijk naar het SexBox Theater. Dat kostte echter wel weer € 7 extra en Teutje had er niet veel aan, want SexBox heette niet zo omdat er een lekkere gespierde toyboy in een heel strak boxershortje optrad. Er zou een optreden zijn van twee Deense dames en die hadden helemaal geen shorts aan en gespierd waren ze ook niet. Teutje zag er dan ook geen gat in, want ze viel totaal niet op vrouwen. "Ik heb geen zin om naar vrouwen te kijken die in elkaars potje roeren. God heeft de vagina niet geschapen voor vrouwenvingers." Ze keek haar man triomfantelijk aan, maar die liet zich niet uit het veld slaan. "Nee, maar ook niet voor een elektrische Tarzan zoals jij vorig jaar heb gekocht, Teutje." Daar had Teutje niet van terug. Toch kreeg ze haar zin en ze gingen niet naar het theater. Ze wilde graag naar de stand van de hoofdsponsor van de Kamasutrabeurs: Christine Le Duc.

Het bleek een goed plan te zijn geweest. Er waren niet alleen allerlei erotische lingerie en hulpstukken te koop, er was ook een erotische masterclass. Teutjes mond viel bijna open van de technieken die je daarin kon leren om je man te verwennen. De Dennenboom, de Citruspers en het Melkmeisje bijvoorbeeld. "Dames, neem het heft in eigen handen", zei de vrouw die de erotische masterclass verzorgde. Aloysius zag de Citruspers niet zo zitten. En Teutje vroeg zich af of je de Dennenboom-techniek ook kon toepassen op een klein, verwelkt boompje. Ook bij het Melkmeisje had Teutje zo haar bedenkingen. De vrouw die les gaf, demonstreerde het Melkmeisje met twee handen. Die werden als vuisten gebald en zo moest je dan de 'melk' uit de stier halen. Net zoals de boeren de koeien melken. Maar twee handen leek haar wel wat veel bij Aloysius. Twee vingers waren ruim voldoende, vond ze.

Ten slotte was er nog interessante lingerie... Teutje had haar oog laten vallen op een korset Isabella, maar Aloysius kwam bijna niet meer bij van het lachen. "Als jij zo'n korset dicht krijgt, dan hangen je darmen op je knieën, Teutje."

Even later zaten onze tortelduifjes in de champagne- en cocktailbar. Aloysius zat af en toe nog even aan zijn ene oog te voelen. Het was al een klein beetje open geweest toen ze op de beurs kwamen, maar het zat nu weer potdicht na zijn opmerking over het korset. Een lekkere scroppino vergoedde echter veel en er was een erotische show bezig op het hoofdpodium en daar had hij wel oog voor. "Heb je het een beetje naar je zin gehad, Teutje?" Aloysius dacht dat een beetje interesse zijn vrouw weer een beetje milder zou stemmen. "Ja hoor, Aloysius. En ik weet zeker dat ik het de komende tijd nog veel meer naar mijn zin krijg", zei Teutje en ze keek even zijdelings naar de plastic tas waarin haar G-vibe zich bevond. Die had ze op tv gezien en snel gekocht toen Aloysius even naar het toilet was.