Teutje Kreukel gaat sporten (2)

Het eerste deel lees je hier

'Roeoeoel, hoe ging dat registreren nou ook alweer? Ik moest toch op het grote scherm tikken met mijn vinger? Er gebeurt echter niets als ik dat doe. Dat heb ik weer.' Roel kwam haastig aanlopen, keek even wat er aan de hand was en moest toen lachen.
'Je moet eerst die dikke gele sleutel die je hebt gekregen om in de toestellen te steken, in het slot steken, Teutje. Dan komt het menu en kan je verder.' Teutjes gezicht klaarde op.
'Ach Roel, kun jij het even voor me doen? Het lijkt me leuk om eens te zien hoe jij een sleutel diep in een slot steekt. Ik ben niet gewend om met dikke sleutels om te gaan.' Teutje vroeg het met een geil stemmetje. Roel bleef volkomen kalm. Hij was wel wat gewend van oudere, hitsige vrouwen.

Na haar avontuur met de loopband had Teutje een tijdje rust genomen om haar bloeduitstortingen te laten genezen. Maar het was nu de hoogste tijd om weer te beginnen, want op de weegschaal had Teutje gezien dat er nog een kilo bij was gekomen. Ze durfde echter niet meer met dat dieet van fruit en noten aan te komen bij Aloysius. Die was de laatste tijd toch al zo snel aangebrand. Teutje wist wel hoe dat kwam. Ze bereidde weliswaar geen schalen met het ´snot van een baviaan´ meer, zoals Aloysius het noemde, maar ze kookte nog wel dieetmaaltijden. Zo kreeg Aloysius beslist geen voeding waarin veel koolhydraten zaten en laat dat nu juist de voeding zijn die Aloysius het liefste at. Pasta, patat, brood, chocola, een lekkere grote hamburger; allemaal etenswaar met veel koolhydraten. Aloysius had Teutje ervan proberen te overtuigen dat koolhydraten juist goed waren omdat je er energie van kreeg en omdat koolhydraten er voor zorgden dat je als man meer testosteron produceerde en dat was weer goed voor het seksleven. Mannen die vegetarisch aten, hadden minder zin in seks. Teutje had echter hard moeten lachen om dat argument.
´Als je van koolhydraten zin in seks krijgt, dan ben jij zeker de uitzondering die de regel bevestigt, Aloysius. Als je nog minder zin krijgt als je vegetarisch eet, dan ben je gewoon dood. En jij bent in ieder geval voor het grootste gedeelte nog in leven. Er is slechts een klein gedeelte afgestorven.'

Nadat Teutje haar oefeningen had afgerond, meldde ze zich bij Roel.
'Ik ben klaargekomen, Roel', zei ze dubbelzinnig. Roel ging er niet op in. 'Mooi, Teutje. Ga dan maar even wat uitroeien.' Teutjes mond viel open van verbazing. 'Wat uitroeien, Roel? Wie of wat moet ik hier dan uitroeien? Hebben jullie soms een mierennest ergens?' Roel keek Teutje even met gefronste wenkbrauwen aan, maar dan viel het kwartje en barstte hij in lachen uit. Wat een domme muts was die Teutje toch.
'Nee, Teutje. Ik bedoelde dat je even op een van de roei-apparaten een tijdje op je gemakje kunt gaan zitten roeien.' Roel wees op de roeiapparaten. 'Kijk, daar staan ze, Teutje.' Teutje werd rood van schaamte omdat ze zo'n domme opmerking had gemaakt. Toch had ze nog wel iets te zeggen over de apparaten. 'Ik vind het wel rare dingen, hoor Roel. Er zitten geen riemen bij, dus ik kan niet roeien met de riemen die ik heb.' Ze moest lachen om haar eigen grapje.
'Nou, Teutje. Je mag in iedere hand een dikke stang pakken en er zo'n tien minuten aan trekken. Dat vind je vast wel fijn, toch?' Roel kon het niet laten om die bal in te koppen.

Teutje zat even uit te hijgen van het roeien. Dat viel nog niet mee. Ze had wat last gekregen van haar onderrug. Ze keek nu naar een man die met een halter met flink wat gewichten bezig was. Teutje snapte niet waarom dat nodig was, want de man had een strak wasbordbuikje, een goed ontwikkelde Tarzanborstkas en behoorlijk grote spierballen. Met hem wilde Teutje best een keertje een spelletje ezeltje prik spelen.
'Tjonge zeg, dat je dat omhoog krijgt', zei ze bewonderend. De man hield even op en keek Teutje aan.
'Nou, dit is nog niets. Ik krijg nog wel meer omhoog', zei hij met een geil lachje om zijn mond. Teutje was blij dat haar bloeddruk die dag niet werd gemeten. 'Is dat zo?' vroeg Teutje nieuwsgierig. De man knikte. 'Dat staat als een paal boven water', zei hij en daar was weer dat geile lachje. Teutje kreeg ter plekke een opvlieger.
'Zo, Superman, sta je weer te flirten?' Een volslanke blondine van middelbare leeftijd was onopgemerkt dichterbij gekomen en had blijkbaar de opmerking en het lachje van de man gehoord. Ze wachtte het antwoord van Superman niet af en ging verder: 'Ik ga naar de sauna. Kom je ook, of moet je nog wat met je spierballen rollen voor mevrouw?' Teutje keek verbaasd op. ´Is hier een sauna? Dat wist ik niet.' De vrouw keek even naar Teutje. 'Nou, ga dan even mee. Dan kun je hem zien.' Teutje fronste haar wenkbrauwen. 'Maar ik heb geen badpak bij me.' De vrouw moest hard lachen om die opmerking. 'In de sauna heb je geen badpak nodig, hoor lieverd. Je kunt je eigen handdoek die je hier gebruikt meenemen, maar ze hebben hier ook nog wel schone.'

Niet veel later zaten ze alle drie in de sauna. De vrouw bleek Roos te heten en de man luisterde naar de naam Hans. Teutje had nog wel haar handdoek over haar buik gelegd. Nu was het net een gedekt bijzettafeltje.
'Sporten jullie ook om af te vallen?' vroeg Teutje nieuwsgierig, terwijl ze vanuit haar ooghoeken Hans observeerde. Ze zag dat hij op dat moment een uit de kluiten gewassen kikkervisje had. Dat stond wel een beetje vreemd bij die enorm gespierde bovenbenen. Ze was nieuwsgierig hoe groot hij zou worden als volwassen paling.
'Ik wel,' zei Roos, 'maar ik volg ook nog een eigen dieet.´
´Een eigen dieet?' vroeg Teutje nieuwsgierig.
'Ja, want ik had al van alles geprobeerd. Een Paleodieet, een Atkins Low Carb dieet, Sonja Bakker, SanaSlank, South Beach, maar het bleek allemaal onzin. Geldklopperij. Nu heb ik zelf een kooklijntje.' Teutje schrok op. 'Val je daar van af? Ik durf echt niet aan de drugs hoor.' Roos keek even verbaasd naar Teutje, die het weer eens verkeerd had begrepen, maar toen ze begreep wat Teutje bedoelde kwam ze niet meer bij van het lachen.

'Je lijkt Britt Dekker wel', zei ze nog nahikkend. Ook Hans proestte het uit. 'Ik bedoelde dat ik zelf recepten heb bedacht die niet dikmakend zijn. Ze staan op een eigen website en er staan ook nog wat gewone tips bij zoals: eet geen tussendoortjes. Dingen, waarvan iedereen wel weet dat ze slecht zijn voor de lijn, maar die ik nog even benadruk.' Teutje kon wel onder de bank kruipen van schaamte. Gelukkig bleven Roos en Hans gewoon met haar kletsen en even later was die domme opmerking alweer vergeten. Bovendien werd het gesprek steeds intiemer en dan vooral op het seksuele vlak. Blijkbaar kenden Roos en Hans elkaar al veel langer, want Teutje wist op een gegeven moment bijna alles van hun seksleven en had inmiddels ook al ontdekt dat het kikkervisje behoorlijk tot leven was gekomen. Roos zat er blijkbaar niet mee. Zo werd het steeds later. Ineens schoot het Teutje te binnen dat ze nodig met het eten aan de gang moest, want Aloysius was zeker al thuis.
'Ik moet jullie verlaten', zei ze snel, 'mijn man is vast al thuis en ik moet het eten nog maken.'
'Ja, het is al laat. Ik ga ook maar, want ik moet nog even een boodschap doen. Even iets lekkers voor de poes halen', zei Roos met een geheimzinnig lachje dat Teutje natuurlijk weer verkeerd interpreteerde. '
'Durf je dat? Ik zou zo'n sekswinkel echt niet in durven, hoor.' Roos en Hans verlieten gierend van de lach de sauna. Teutje bleef een beetje beteuterd achter en bedacht dat ze straks thuis ook nog wel wat te horen zou krijgen, want hoe zou het met Aloysius zijn?

Wil je je eigen column submitten? Mail je stuk o.v.v. je username naar bert@fok.nl!