Oude mannetjes en tienermeisjes

Mijn eerwaarde collega Femke (Neuskleuter) publiceerde vorige week een column waar ik toch nog ernstig tegen moet ageren. Moet dat? Nee joh! Ik ben gewoon een eigengereide eikel die nooit zijn bek kan houden.

Oké. Eigenlijk was die column slechts een aanklacht tegen de foute toepassing van naveltruitjes en hot pants bij te jonge en te dikke meisjes. Maar ja. Als je dan over het plezieren van oude mannetjes en hernieuwde erecties bij deze heren op leeftijd begint, jeuken mijn vingers.

Nee. Niet om naar meisjesbillen te graaien. Om mijn toetsenbord aan gort te rammen! Om mezelf te verdedigen! Om plaatsvervangende schaamte van me af te schrijven!

Onzin natuurlijk.! Daarom wacht ik ook altijd een weekje voor ik reageer. Ik ben toch geen columnist voor De Telegraaf? Ik ben slechts een prutser op FOK! en kan me prima eventjes inhouden voor ik mijn gal spuug.

Eerst even in antwoord op de column van Femke. Waarom hanteren tienermeisjes vaak een compleet foute kledingkeuze? Simpel. Veel volwassen vrouwen zijn hier al knap beroerd in! Deze meisjes hebben dan nog niet eens de ervaring. Ze hebben nog een paar jaar een en ander te leren en tegen de tijd dat ze het onder de knie krijgen, hebben ze ook eindelijk dat definitieve lijf waar ze zich in mogen schikken.

Waarom dragen tienermeisjes eigenlijk net te sexy kleding voor hun leeftijd? Simpel. Om jongetjes van hun eigen leeftijd gek te maken! Tienermeisjes kijken hooguit naar 'grote jongens' die twee klassen hoger zitten, maar zij richten zich toch eerst en vooral op het voorhanden 'materiaal'. Is dat onzekerheid of hoerigheid? Nee! Die voorhanden jongetjes laten ook de startende snorren en borsthaartjes staan, showen hun sixpacks en biceps en pleuren hele potten gel in hun haar! Voor hun moeder? Nee! Voor die meisjes!

Terug naar de oude mannetjes.

Smerige exemplaren heb je natuurlijk van alle leeftijden. In mijn jeugd werd in mijn woonplaats nog een vijftienjarige knul opgepakt, die al maandenlang zijn lul aan iedere beschikbare dame op straat liet zien. Veel jongens van die leeftijd durven hem amper met het licht aan uit hun broek te halen. Maar vieze oude mannetjes bestaan dus ook.

Maar kijkt de gemiddeld intellectuele Nederlandse man op leeftijd – ik dus – dan zo graag naar tienermeisjes? Ik durf te stellen dat dat wel meevalt.

Ik kijk graag naar vrouwen. Met mijn vorderende leeftijd en dalende eisen worden de jongere vrouwen dan ook steeds aantrekkelijker. Ergo: bijna alles onder de dertig is eigenlijk minimaal wel oké. Om naar te kijken dan. Ik word al moe als ik verder denk! Maar dat is dan weer die vorderende leeftijd en mijn inmiddels volkomen verdwenen wens om hele weekenden door te zakken en hele avonden geouwehoer over haar vriendinnen en GTST aan te horen.

Maar nog een geheimpje. Hoe geil sommige zéér jonge meisjes zich soms al vroeg ontwikkelen en kleden: op mijn leeftijd zie je dan toch echt gewoon een héél klein meisje. En dat is voor een gezonde, volwassen kerel serieus een zwáre afknapper!

Wat zeker geen afknapper is? Letterlijk iedere andere dame die een beetje gezellig doet. Kleding maakt me dan geen flikker uit. En ik kijk dan echt na ruim zeven minuutjes pas een keer naar haar tieten. In dat laatste zijn wij eigenlijk allemaal dezelfde viespeukjes.