Geen Duitse helm op haar hoofd

Met seks met dieren en met partners van hetzelfde geslacht hebben religies al langer moeite. Leeftijdsgrenzen worden wat soepeler gehanteerd. Wat mij dan steeds weer verbaast, is dat ik zoveel meer seksuele handelingen kan bedenken, die in de Thora, Bijbel en Koran niet eens voorkomen!

Ik kan de wens om voortplanting hoog in het vaandel te houden en een duidelijke voorkeur uit te spreken om seks vooral voor dát doel te benutten nog wel volgen. Ik vrees echter dat een kerel die zijn lid graag in een schaap duwt, geen bijster nuttige bijdrage aan de instandhouding van je volk gaat leveren. Zijn sociale vaardigheden zullen niet tot een bloeiende datinghistorie leiden en potentiële schoonouders zitten vast niet te wachten op een schoonzoon met enkel een uitgewoond schaap in de aanbieding.

Homo's hebben doorgaans de naam zich prima te verzorgen. Voor de te bezwangeren dames geen probleem. Ook in het Midden-Oosten van drieduizend jaar terug lieten die zich waarschijnlijk maar wat graag nemen door zo'n zongebruinde, gladgeschoren sixpack. Een kotsende kerel tussen je benen bij de aanblik van je schaamstreek was dan echter toch een afknapper. Ook geen productieve voortplanters dus.

In het verbod op vreemdgaan zie ik nog wel logica. Voortplanten doe je als een speer, als je er het principe van de grote getallen aan toevoegt. Maar ja. De jaren zestig hebben nog eens duidelijk geleerd dat de 'vrije liefde' slechts een decennium stand houdt en dat syfilis sneller werd doorgegeven dan gezond zaad. De veelneukers uit die periode zitten nu toch echt liever met slechts één moeder de vrouw DWDD te kijken. En meestal is dat een vrouw die ze toen nog niet kenden.

Op zich is het natuurlijk bevreemdend dat slechts enkele seksuele voorkeuren werden verboden. Was dit gebrek aan fantasie of gebrek aan materialen? Zweepjes waren in het oude Egypte alom bekend. Je zou zeggen dat een plukje schapenvacht rond zo'n zweep een aantal mensen al had kunnen inspireren. Maar misschien hebben velen dan toch echt moeten wachten op de uitvinding van latex en biljartballen met hoofdsetjes voor ze werkelijk los konden in louche kelders. Wellicht heeft de ontwikkeling van de leerbewerking nog invloed gehad. Tegenwoordig kun je eenvoudig aan een comfortabele zwart lederen string komen. Een paar duizend jaar terug had zo'n ding vooral voor eelt in je bilnaad en op je edelen delen gezorgd.

In de oude geschriften is nooit een verbod op misbruik van een stofzuiger opgenomen. Van seks met fruit is nooit een taboe gemaakt. Gloeiend heet kaarsvet op je edele delen? Geen probleem. Aan gebrukte slipjes ruiken? Doen! Met een telescoop het flatgebouw aan de overkant begluren? Niet genoemd. En geen enkele restrictie op het ontwerp, de bouw en het gebruik van een mechanische seksstoel met massieve dildo!

Raar. Mijn fantasie gaat al meteen verder dan die van alle schrijvers van de Thora, de Bijbel en de Koran samen. En toch was ik er al vroeg van overtuigd dat ik me liever niet in een latex pakje laat aftuigen door een struise blondine in zwart leer, met een Duitse helm op haar kop.

Heb je zelf een column geschreven die je graag op FOK! gepubliceerd wilt hebben? Twijfel dan niet om 'm in de submit te gooien!