De Kreukeltjes op de Kamasutrabeurs

'Ik heb er echt weer zin in, Aloysius. Even de zinnen verzetten op de Kamasutrabeurs. Er is alweer heel wat gebeurd in dit nieuwe jaar en ik wil me dus lekker gaan ontspannen.' Teutje Kreukel keek haar man aan en deze zag zowaar pretlichtjes in haar ogen. Nou, Aloysius had zelf ook wel zin in die beurs, maar hij was wel nieuwsgierig naar die plotselinge opgewektheid van zijn vrouw. Dat kon toch niet alleen van die beurs komen?
'Ik vind het ook leuk om te gaan, Teutje, maar wat is er dan allemaal gebeurd dat jij zo'n zin hebt om je daar te gaan ontspannen?'
'Nou, ze hadden alweer een man gevonden die al een paar jaar dood in huis lag, Aloysius. Je moet er toch niet aan denken?' Teutje keek een beetje vies. Ze bedacht zeker hoe die man eruit moet hebben gezien.
'Nou, Teutje. Dat is toch niet zo erg? De regering voert juist een beleid dat erop is gericht dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. En deze man had ook geen thuishulp meer nodig, dus het was lekker goedkoop voor de gemeente.' Aloysius kon soms van die droge opmerkingen maken.

'We spreken wel één ding af, Teutje,' zei Aloysius tegen zijn vrouw terwijl ze de ingang van de Jaarbeurs naderden, 'je gaat geen rare hulpstukken kopen. Ik ben nou eenmaal jouw Tarzan Double Fun.'
'Nou, Aloysius. Bij jou lig ik pas dubbel van de fun als ik je Tarzan weer eens per ongeluk heb teruggevonden. En die ferme Tarzan van vroeger is er ook niet meer. Maar ja, iedere bodybuilder die stopt met de sport verschrompelt. En trouwens, wie zat er vorige keer als eerste aan die siliconentieten van Kim Holland?´Aloysius keek even stil voor zich uit, maar pakte Teutje daarna terug. 'Siliconentieten of niet, ik hoefde in ieder geval niet diep door de knieën om haar tepels aan te raken zoals bij jou.' De toon was gezet. De complimenten waren uitgedeeld en dus konden ze naar binnen.

'Jezus, Aloysius, moet je nu eens kijken. Er is politie. Zou er iets gebeurd zijn?' Teutjes stem klonk ongerust. Aloysius probeerde haar gerust te stellen.
'Die zijn hier natuurlijk voor het SM-eiland, lekker met de gummiknuppel op de masochisten rammen. Dat is weer eens wat anders dan op demonstranten inhakken. En die masochisten meppen niet terug.' grinnikte hij. Maar het bleek een informatiestand van de politie. Ze gaven voorlichting over misstanden in de seksindustrie en je kon het melden als je iets verdachts tegen was gekomen op internet.
´Hoe kun je nu iets verdachts tegenkomen op internet, Aloysius?' Teutje snapte het niet. Zij verstuurde alleen mailtjes naar haar klaverjasclubje en die mensen kende ze allemaal.
'Er zijn nogal wat chatsites waarop pedofielen actief zijn en op datingsites kom je ook vrouwen tegen die worden gedwongen om te daten, geloof ik.' Aloysius had eigenlijk helemaal geen zin om over dat soort dingen te spreken. Hij wilde zo snel mogelijk naar het hoofdpodium, want daar viel heel wat te zien. Even later waren ze ter plekke en er was net een lekkere blonde del met een spetterende striptease bezig. Teutje zag dat de ogen van haar man bijna uit de kassen vielen.
'Kom, Aloysius. We gaan even verder kijken. Er schijnt iets nieuws te zijn. Rent a Room heet het. Je kunt dan een soort hotelkamer huren waar je lekker met z'n tweetjes je gang kunt gaan.' Aloysius reageerde een beetje nijdig. 'Teutje, wat ben je toch weer naïef. Dan ga je geld betalen om in een kamertje seks met mij te hebben. Dan kunnen we toch net zo goed thuis blijven? Dat is gratis.'
'Ja, maar ik heb gelezen dat er ook thema's zijn in die kamers. Je kunt bijvoorbeeld naar de Private Nurses Room voor een rollenspel.' Teutje keek Aloysius hoopvol aan. Ze vond de Kamasutrabeurs erg leuk, maar ze was ook nogal jaloers en dat gestaar van haar man naar blonde naakte dellen beviel haar helemaal niet. De vorige keer mochten de mannen de tieten van Kim Holland aanraken en nadat Aloysius dat had gedaan, was hij van het podium geflikkerd en tegen drie andere mannen opgelopen, waarvan eentje hem een blauw oog had geslagen. Nu wilde ze hem dus graag voor zichzelf houden en problemen vermijden. Maar Aloysius zag het niet zitten.
'Oh nee, Teutje. Ik ga niet doktertje spelen met jou. Ik weet nog dat ik bijna mijn pik kwijt was toen jij de vorige keer met mijn open scheermes het schaamhaar bij me ging wegscheren voor een zogenaamde operatie.' Aloysius kreeg weer koude rillingen toen hij aan dat avontuur dacht.
'Ja, maar als je het onkruid wiedt, knip je ook wel eens een bloemetje af dat eronder verborgen is,' lachte Teutje.
De striptease was afgelopen en de Kreukeltjes gingen maar eens kijken wat er nog meer te beleven viel.

'Zullen we naar het erotisch doolhof gaan, Aloysius? Daar zijn we vorig jaar niet geweest.' Een jaar eerder waren ze voor het eerst naar de beurs gegaan nadat een vriendin van het klaverjasclubje Teutje erover had verteld. Teutje was daar zo opgewonden van geraakt dat ze meteen naar de wc van het wijkcentrum moest om het lek te dichten.
Even later hadden ze een tientje betaald en gingen het doolhof binnen. Het was een beetje donker in het doolhof. Teutje was toch wel wat zenuwachtig, want ze waren allebei erg slecht in het vinden van de weg in een doolhof. Ze hadden er in het doolhof in Ruurlo bijna een hele dag over gedaan om er weer uit te komen. Maar het had wel iets spannends.
'Kijk eens, Aloysius, hier zitten allemaal gaten in de wand. Waarom zou dat zijn?' Maar ze had de zin nog niet uitgesproken of ze schrok hevig. 'Aloysius,' gilde ze met een hoog stemmetje, 'er komt iets uit dat gat. Het lijkt wel een slang. Doe iets!' Aloysius bedacht zich geen moment en gaf de slang een enorme schop. Voor hij echter 'zo, die is dood' kon zeggen, hoorden de Kreukeltjes een verschrikkelijke kreet aan de andere kant van de wand.

Aloysius nam nog maar een slok van zijn champagne. Hij stond met Teutje aan de champagnebar van de Kamasutrabeurs. Hij had dit keer geen blauw oog, maar hij was maar niet gaan zitten. Dat zou hij de eerste dagen beslist niet kunnen, dacht hij. De man aan de andere kant van de wand bleek namelijk behoorlijk op zijn pik getrapt.