Negers hebben geen humor

Pas een dagje Amsterdam gedaan. Doordeweeks gegaan, want we wilden de drukte vermijden. Maar ja, het is natuurlijk nogal een allochtonenstad en allochtonen werken niet, dus het was alsnog hartstikke druk. Komt door Job Cohen. Die wilde zo veel mogelijk allochtonen in Amsterdam en dat is best goed gelukt. Beetje jammer voor de Nederlanders. Maar goed.

We gingen met de trein en daar waren ook een paar Turken. Ja niet letterlijk Turken, maar je weet wel. Van die schoonmaakfiguren die niet opgelet hebben op school. Meestal Turken dus. Nee, geen Marokkanen, want die zitten of in de gevangenis, of ze zijn bezig oude vrouwtjes te beroven, dus die hebben helemaal geen tijd om hun school niet af te maken. Ja, laat maar. Geintje man.

Nou, daar dus met de tram, zie ik zo’n neger. Ik denk, laat ik eens aardig doen, dus ik geef ‘m een banaan. Kent ie vast wel van thuis, dacht ik. Dus ik zeg: “Hier banaanoe! Eetoe eetoe! Lekkoeroe!” Hahaha! Werd ie boos. Dus ik zeg: “Hé man, was maar een geintje man! Moet ik nou in de zak?” Hahaha! Ja, voor een geintje ben ik altijd wel in.

Nou, toen was het tijd voor cultuur, dus wij naar zo’n joods museum, moest ik hartstikke veel entree betalen. Maar ja, viel te verwachten hè? Hahaha! Beetje hetzelfde met Israël, die willen ook steeds meer. Hahaha! Jajaja, Hitler, die zag die dingen wel. Geintje hoor. Kom op, moet toch kunnen. Niet zo zeiken.

Was wel lachen voor de rest, dat gedoe in dat museum. Met holocaust-dingen en zo. Wel geinig dat die mensen dat toen zo erg vonden en zo. Nou, met die crisis en zo zie je die dingen toch anders. Ik bedoel, dat was wel erg en zo, maar nou hebben we het ook niet echt makkelijk. De buurman heeft al een half jaar een uitkering. Ik bedoel maar.

Maar toen effe wat eten. Ik wist nog een paar mooie grappen over spleetogen, dus toen gingen we maar naar de Chinees. Ze hadden dus ook zo’n ober, een echte Chinees, dus dat kwam mooi uit. Heb ik dus de hele tijd met een ‘l’ in plaats van een ‘r’ gepraat. Zo van: “Hé obel, mag ik biel!” Lachen man. Vraagt die ober zo van: “Hebt u een keuze kunnen maken?” Zeg ik zo van: “Ja, doe maal lekkel lijsttafel! Sambal bij!” Nou en zo dus de hele tijd door. Was echt lachen.

Toen moesten we snel naar huis, want we wilden Holland’s got talent niet missen. Da’s tenminste echt mooie Nederlandse tv. En geloof het of niet: ER WAS PRECIES ZO’N CHINEES! ECHT! Dus dat ventje waggelt dat podium op en ik lachen man! Echt zo roepen in de huiskamer: “He Tsjingtsjang! Geef es lijst!” Nou, toen wat gelul dat ie aan het promoveren was blabla en toen maakte Gordon gewoon dezelfde grappen die ik ook zou maken! Zo leuk man! Echt zelden zo gelachen.

En ja, je kon erop wachten hè. Gezeik want blabla, racisme, discriminatie, dat soort gelul. Onzin natuurlijk, want we zijn in Nederland niet racistisch. We hebben gewoon af en toe harde humor. Moeten ze tegen kunnen, die negers. Anders gaan ze maar terug naar die boom waar ze uitgeflikkerd zijn. Kutapen.

Ik vind dat Gordon en RTL4 het goed hebben opgelost. Gordon zei dat die buitenlanders gewoon hun bek moeten houden en anders maar moeten oprotten want ze zijn hier gasten en RTL zei iets van dat ze het jammer vonden dat er zo veel mensen aan het zeiken waren. Nou, daar ben ik het allemaal wel mee eens, dus ik vind dat het goed is opgelost.

Later!

Groetjes, ook namens Ingrid,

Henk