Maak me geil met je zachte g

Een paar keer hadden ze contact met elkaar via een datingsite. Zij kwam uit het westen van Nederland en hij uit het zuiden. Privéberichten gingen over en weer, nieuwe foto’s plaatsten ze bij hun profiel om de ander te laten zien hoe leuk of goed ze eruit zagen. Na een tijdje besloten ze dat het tijd was om e-mailadressen uit te wisselen. Allebei wilden ze het rustig aan doen, dus niet gelijk een date. Ettelijke e-mails stuurden ze elkaar mooie en lieve berichten, verhalen over hoe hun dag was verlopen. Leuke foto’s van hun belevenissen welke ze afzonderlijk van elkaar beleefden. Digitaal groeide de affectie voor elkaar en op een dag konden ze er niet meer omheen; ze moesten elkaar ontmoeten. Ze spraken af op een plek welke tussen beide woonplaatsen in lag. Zij was erg gespannen en hij trilde van de zenuwen onderweg naar de afgesproken plek. Eindelijk was het zover; ze zouden elkaar voor het eerst zien en horen.

Afgelopen week stond op de site van Omroep Brabant en ook op FOK! een nieuwsartikel naar aanleiding van een onderzoek van Parship. Parship heeft onderzoek gedaan naar welk accent volgens singles het geilste is, of in ieder geval het aantrekkelijkst. Daaruit bleek dat de meesten een nat broekje krijgen of een kleine tent bouwen in hun broek van een Brabants accent. Op de tweede plaats komt het Vlaams. Ofwel, de Nederlandse vrijgezel wordt warm van de zachte g.

Zij was als eerste aangekomen op de plek. In het westen zitten ze bovenop de tijd, anders dan in het zuiden waar alles toch wat bourgondischer gaat. Ze stapt de eetgelegenheid binnen en gaat aan een tafeltje zitten. Al snel komt er een ober naar haar toe en vraagt haar wat ze wilt drinken. Ze bestelt een witte droge wijn, misschien haalt dat het scherpe randje ervan af. Ze kijkt op haar horloge, het is toch al bijna tijd. Haar witte wijn wordt gebracht en ze neemt een grote teug uit haar glas, direct voelt ze een ontspannen gevoel over haar heenkomen. Toch pakt ze haar telefoon en belt ze snel haar nicht voor morele steun. “Hey wijffie, met mij. Ja ik zit nog te wachten. Dus dacht ik, ik bel je even voor morele steun.” Ze spreken over hoe ze gekleed is en of ze het bovenste knoopje van haar blouse wel of niet open moet doen. Ze besluiten dat ze het wel moet doen. Nog even wordt er gesproken over een mogelijk accent van haar date, daar hadden ze beiden een duidelijke mening over. Maar hij kwam oorspronkelijk uit het westen van het land, dus waarschijnlijk zou hij niet eens een accent hebben.

Tien minuten te laat komt de mooie man aan. Zij ziet hem bij de deur even aarzelen, dus ze staat op om kenbaar te maken waar zij zit. De lange, atletisch gebouwde ietwat stoer ogende man komt op haar afgelopen. Ze voelt het bloed naar haar hoofd stijgen en begint wat verlegen te glimlachen. Hij steekt zijn hand uit naar haar en trekt haar naar zich toe, geeft haar drie zachte kussen op haar wang en pakt haar vervolgens bij haar schouders beet. “Ik zie u graag mokke” hoort ze hem zeggen met een zachte g. Ze proest het uit, draait zich om en pakt haar tas, Iik moet even naar het toilet, sorry.” Snel loopt ze naar het toilet en belt haar nicht: “Met mij, je gelooft het niet!”. Aan de andere kant van de lijn hoort ze haar nicht lachen en vervolgens: “Nedero, pak je biezen en ga naar huis. Gekreun met een zachte g tijdens het neuken maakt je zo droog als de Sahara. “