Godwin Weekers' Parkeer-Gestapo

In de rubriek Plat Haags nemen P8, Driek Oplopers, Luc van Lier, Petertjeprik en harry64 het Nederlandse politieke landschap onder de loep.

Eigenlijk was ik van plan, vandaag te reageren op een artikel op FOK! dat beschreef hoe de wijze van propaganda maken van de PVV overeenkomst met de manier waarop de Nazi’s dat deden. Lekker Godwinnen. Maar ik ben door de actualiteit achterhaald. Want we zijn al een stapje verder dan alleen maar foute propaganda. propaganda. We worden reeds bestuurd door Nazi’s.

Diverse gemeenten vorderen de watergegevens van hun burgers. Uitkeringsgerechtigden die veel of juist weinig water verbruiken, die zijn verdacht. Als de waterkraan dicht blijft, gaat de geldkraan ook dicht. Dáár was de waternota niet voor bedoeld.

Maar het wordt nog erger. De Belastingdienst heeft alle parkeergegevens over het jaar 2012 gevorderd bij parkeerautomatenbeheerder SHPV. Dat SHPV schrijft op zijn website dat de parkeergegevens na zes weken worden vernietigd, maar dat blijkt dus een leugen. De gegevens worden gewoon bewaard en op verzoek dus geleverd aan de Belastingdienst en Joost mag weten, aan wie nog meer. En gelul van SHPV over het versleutelen van gegevens snijdt geen hout. De gegevens zijn gewoon weer ontsleuteld en aan derden verstrekt.

We delen dus miljoenen uit aan frauderende Oostblokkers en dat geld zien we nooit meer terug. Maar iemand die met zijn leasebak misschien een kilometertje teveel privé rondrijdt, wordt genadeloos gegrepen door de computerjongens van de fiscus. En dit is nog maar het begin. Worden straks door de Geheime Dienst de gegevens van de parkeergarage om de hoek bij het clubhuis van het Soosjalisties Aksiefront gevorderd?

En laat duidelijk zijn: wanneer dit soort gegevens wordt gevorderd om de dader van een wrede kindermoord te achterhalen of ietsdergelijks: prima. Maar dat is dus niet aan de hand.

Het gaat niet meer om Nazi-propaganda. We zijn verzeild geraakt in een Nazi-staat! Met Frans Weekers als de nieuwe Seyss-Inquart. En de SHPV als de NSB-nieuwe stijl.

Nazi-Duitsland kon slechts een halt worden toegeroepen met fors wapengeweld. En ook in de jaren daarna was de Rote Armee Fraktion onmisbaar bij het in toom houden van kwalijke lieden. Die RAF wordt, ook in ons land, node gemist.

Als je interesse hebt, stuur dan een column van jouw hand naar Zonnetje40. Of stuur een PM. Je krijgt z.s.m. een reactie.

Eindredactie FOK!columns