De Achterlijke Turk

In de rubriek Plat Haags nemen TheGrandWazoo, Driek Oplopers, Luc van Lier en harry64 het Nederlandse politieke landschap onder de loep.

Hee Harry, fijn dat je er weer bent. Het was stil hier, in onze rubriek. Je snijdt een lastige kwestie aan. De Achterlijke Turk. DAT dus. Ik vind het verbazingwekkend hoe een bevolkingsgroep door de daden van enkelen zo in diskrediet kan raken.

Natuurlijk. Inteelt leidt tot een verhoogd risico op verstandelijke beperkingen. Dat zien we bij de achterban van de SGP, die ook erg voorstander is van gemeenschap binnen de gemeenschap. Dat zien we bij de Marokkanen, die bij voorkeur overgaan tot bezwangering van hun eigen achternicht. Zo’n gecorrumpeerd huwelijk met een inteeltbruidje kan gewoon niet tot een weldenkend nageslacht leiden. De gevolgen zijn bekend, tot vervelens toe heb ik het Marokkanenprobleem in mijn columns aan de orde gesteld.

Wat dat betreft doen de Turken in ons land het eigenlijk toch wat beter. Achter de voordeur zijn ook daar misstanden en we kennen die klerenkast die een veroordeling wegens vrouwenhandel ontweek door naar Turkije te vluchten. Maar feitelijk valt de overlast die de Turken veroorzaken in onze samenleving erg mee. Sterker nog: ik ken veel hardwerkende Turken. Met winkels, met restaurantjes, met behoorlijke banen. Maar de laatste dagen wordt dat positieve beeld nogal verpest.

Want ook bij de Turken komen verstandelijke handicaps voor. Met name bij Turkse jongetjes in Arnhem. Die vonden het prima als Joden zouden worden vergast. Die vonden Hitler een held, die de Joden numeriek nogal terug wist te dringen. Onvoorstelbaar, hoe een aantal Turkse inteeltknulletjes het imago van de Turkse gemeenschap aan gort kan helpen. De Achterlijke Turk is 15 jaar en woont in Arnhem. Raar eigenlijk. De Turk kent een grondige methode om zaken op te lossen die in zijn ogen niet deugen. Eerwraak. Als je nichtje een keer glimlacht naar een jongen die bij neef Özcan niet in de smaak valt, dan wordt het nichtje dus vermoord. Want de eer van de familie is in het geding. Die Arnhemse Turkjes hebben niet alleen de eer van hun familie in diskrediet gebracht, maar de reputatie van de gehele Turkse gemeenschap besmeurd. Reikhalzend kijk ik uit naar de dag dat de Turkse gemeenschap, met zijn mooie gevoel voor de Ottomaanse traditie, dit probleempje ook even eerwraaktechnisch rechtzet. Een paar dooie Turkse ettertjes in een greppel is nog al tijd heel veel minder erg dan die miljoenen vergaste Joden. Maar ja, ik mag niet oproepen tot zo’n gezellige moordpartij, want in ons land hebben we wetten waar iedereen zich aan moet houden. Dat geldt terecht dus ook voor mij.

En die wetten gelden ook voor een achterlijk Turks wijf dat in Nederland woonde, een kind kreeg en dat kind ernstig mishandelde en verwaarloosde (zie mijn verhaal hierboven, dat komt er nou van, hersenbeschadigingen door generatieslange inteelt). In ons land worden kinderen beschermd tegen doorgedraaide randdebielen. Dus volkomen terecht werd dat kind toen het een paar maanden oud was uit het gezin van mevrouw de idioot weggehaald. De rechter oordeelde dat het kind voor adoptie in aanmerking kwam, en de baby werd liefdevol opgenomen door een lesbisch stel. We zijn nu negen jaar verder, en de geestelijk gestoorde moeder wil haar kind terug. Waar haalt ze de moed vandaan... Iemand die haar kind mishandelt en verwaarloost, verliest elk recht van spreken. Dat kind is bij zijn nieuwe mama & mama heel veel beter af. Nu heeft zelfs de Turkse president Erdogan (zie mijn verhaal hierboven, dat komt er nou van, hersenbeschadigingen door generatieslange inteelt) zich over de zaak uitgesproken. Het kind moet bij zijn zorgzame adoptiemoeders weg, om geheel volgens de Islamitische leer te worden mishandeld en verminkt door zijn achterlijke biologische moeder. Erdogan is een Allahwaanzinnige die de seculiere Turkse staat probeert om te bouwen tot een achterlijk Moslim-regime. Onbegrijpelijk dat die man überhaupt welkom is in Nederland.

Dus een verstandelijk mislukte moeder en een Allahwaanzinnige president besmeuren de redelijk goede Turkse reputatie en minimaliseren de kans op Turkse toetreding tot de Europese Unie. Ik verwacht een krachtig signaal uit de Turkse bevolkingsgroep in ons land. Dat ze vinden dat een debiele mishandelmoeder haar smoel moet houden en dat de Allahwaanzinnige opvattingen van president Erdogan door de Turken in ons land niet worden gedeeld. Van onze premier Rutte verwacht ik dat hij Erdogan meteen aan de pier van Schiphol publiekelijk tot de orde roept en eist dat Erdogan afziet van bemoeienis met onze binnenlandse wetgeving. Als Erdogan die eis naast zich neerlegt: rechtsomkeert het vliegtuig in en als ongewenst vreemdeling retour Ankara. Opsodemieteren.