Wie droogneukt, heeft de beste seks

Een van de meest ondergewaardeerde vormen van seks is droogneuken. Waarom zou seks pas echt de moeite waard zijn als het een natte kliederboel is. Waar vervolgens tissues, doekjes, dweilen en zelfs de wasmachine of de stomerij aan te pas moeten komen?

Droogneuken heeft die nadelen niet en nog heel wat andere ook niet. Geen ongemakkelijk gedoe in bed, op de keukentafel, op de achterbank, in de lift of in het natte gras. Gewoon helemaal geen gedoe. Wat heb je aan gedoe? De “Daad” is zwaar overschat, eigenlijk vooral iets voor mannen die haast hebben. Zoals verkrachters en hoerenlopers. Het gaat om wat er voor de daad gebeurt. Erotische spanning, opwinding, overgave. Die fase, het voorspel, zit tussen de oren. Pas helemaal op het laatst begint het geklieder. Eigenlijk is dan meteen over.

De experts leren dat je het geklieder moet uitstellen. Je moet het zo lang mogelijk droog houden. Misschien wel helemaal. Bij droogneuken blijft het droog. Het blijft tussen de oren. Eigenlijk zit ook natte seks tussen de oren! Het orgasme vindt plaats in je hersenen, tussen je benen zitten alleen een paar sensoren. Als je het tussen je oren goed voor elkaar is, heb je ze nauwelijks nodig. Die kliederboel op het eind is zoiets als melk die overkookt. Als je het gas op tijd laag zet, heb je wel de lusten, niet de lasten.

Om droog te neuken heb je geen vaste partner nodig, des te beter want wat heb je eraan? Spannend blijven ze toch niet, een paar jaar relatie is dodelijk, het mooiste gaat er sneller vanaf dan je lief is. Bij droogneuken is de meest vergaande promiscuïteit toegestaan. Je neukt droog met wie je maar wilt, ze hoeven er niet eens iets van te weten. Niemand voelt zich bedrogen of gekwetst, dus overspel bestaat niet meer. Het werkt net zo goed op afstand, het internet is groot en geduldig. Ook een uitkomst als je onverhoopt moeder mooiste niet meer bent (trek geen voorbarige conclusies). Je valt niemand lastig met jezelf en soa's maken geen kans. Kliederseks is voor sukkels zonder fantasie. Nog geneukt de laatste tijd?