Psychopaatje Micha Kat

We hebben het nogal eens over de voor- en nadelen van internet. Het triviale, het vluchtige of juist het extreme. De uitwassen die de sociale media met zich meebrengen. De domheid tegenover de veelheid aan oneindige informatie. Leuke zaken om het over te hebben en op zich zijn deze discussies ook prima middelen om te leren omgaan met het internet.
Tot je bij misschien wel de meest bizarre vorm aankomt: de complottheoriewebsites!

Ik zweer het! Dit is een aanvaarde term voor een type websites! Mijn persoonlijke omschrijving beperkt zich tot contactgestoorde mafketels met een vooral zeer zieke fantasie. Mensen die denken misstanden aan de kaak te stellen, door er hun eigen zieke verzinsels - waar menig psychopaat stikjaloers op is - tegenaan te gooien.

Eventjes terug werd ik gewezen op de website Recht is Krom, waar een zooitje randdebielen al dertien jaar allerhande theorieën over de zaak Marianne Vaatstra uitkotsen. Dit was vlak nadat Jasper S. als verdachte werd gearresteerd. Met die arrestatie zou je verwachten dat men blij zou zijn dat er een einde kan komen aan dertien jaar onzekerheid. Er kwamen echter simpelweg nieuwe theorieën bij, waarin Jasper Steringa door justitie zou worden geslachtofferd, om justitie uit de wind te houden.

Best wel ver gezocht. Beetje wereldvreemd. Maar het gaat verder.

Voor zover er op die site zelf al niet nog vreemdere theorieën worden gelanceerd, gaat men op andere sites nog wat stapjes verder. Als je op die ene complottheorie website gaat rondneuzen, zie je al meteen dat het de moord stikt van de links naar andere sites. Waar het dan op neerkomt is dat de verzinsels op de ene site als bewijs worden opgevoerd door de andere site. Complotten leiden tot nieuwe complotten over andere complotten, die uiteindelijk elkaars complotten nog gruwelijker maken dan de complotten al waren. Regelmatig wordt op site één verwezen naar site twee, die vervolgens weer verwijst naar site één!

Maar dan Micha Kat! Een zelfbenoemd misdaadverslaggever en echt knettergek! Uitgespuugd door het NRC en daarna verwikkeld in een hele reeks van schandalen en rechtszaken inzake smaad, doodsbedreigingen, holocaustontkenning en discriminatie. Al deze beschuldigingen en rechtszaken worden door Micha vanzelfsprekend weer uitgelegd als bevestiging van zijn eigen onzin.

Micha Kat heeft de ultieme theorie over de moord op Marianne Vaatstra.
Vier criminele broers zouden satanische rituelen organiseren voor hooggeplaatste figuren. Op de betreffende avond van de moord zou prins Friso 500.000 gulden aan de broers hebben betaald om in een caravan in Friesland de rituele verkrachting van- en moord op Marianne bij te wonen. Daarna zou de overheid alles hebben gedaan om dit 'geheim' te bewaren. Het skiongeluk van prins Friso zou eigenlijk een moordaanslag zijn geweest, omdat men bang was dat hij zelf zou gaan lullen.

Waar baseert Micha dit op? Op zijn 'Supergetuige'! Micha Kat beschikt over bijna vijf uur aan video. Daarin getuigt deze dame niet enkel over deze zaak, maar over tal van misdaden, waar de vier broers bij betrokken zouden zijn. De broers zouden de leiding over crimineel Nederland in handen hebben en verantwoordelijk zijn voor zowat alle bekende liquidaties en voor de voortdurende afpersing van het grootste deel van ons justitieel apparaat.

Deze dame blijkt de ex-vrouw van één van de broers. Ze beweert dat de broers haar alles vrolijk vertelden, maar dat ze vervolgens met een mysterieus drankje delen van haar geheugen weer 'wisten'. Dat haar geheugen na vele jaren, op miraculeuze wijze weer terugkwam. Dat zij aan tientallen moordaanslagen door mannen op motoren en scherpschutters op viaducten is ontsnapt. Ze beweert dus alle geheimen van een zwaar criminele organisatie te kennen, maar gaat wel met enkel een balkje voor haar gezicht voor de camera zitten.

Micha Kat. Debiele psychopaat die je daar bent. Honderdduizenden euro's zijn er al aan rechtszaken tegen jouw persoon uitgegeven. Terwijl een kogel voor een nekschot nog te veel is!