De kinky kant van Sandra Schuurhof

Sommige mensen hebben dat 'je ne sais quoi'. Sandra Schuurhof heeft het, want als ze via het tv-scherm mijn huis betreedt, gebeurt er wat met me. Het ontstaat onderin mijn buik, waar het begint te tintelen of te kriebelen, iets ertussenin of allebei. En als ik blijf kijken, en dat doe ik want ik kan niet anders, dan wordt mijn onderbuik een vulkaan waar gloeiende lava uit stroomt die alle organen, alle spieren en vooral mijn hart overspoelt. Mijn bloed gaat koken, mijn armen worden slap, mijn knieën gaan knikken.

Je verschijning is onweerstaanbaar: mooi gezicht met sensuele lippen, een oogverblindende lach, oceaanblauwe ogen en haar zo zwart als de kosmos tussen de sterren. Ondanks je 41 jaar heb je een slank lijf met een heuse taille, volle borsten, een strakke buik en kuiltjes tussen sleutelbeenderen en hals. Ja, ik heb mijn research gedaan en ik heb ze gevonden: je bikinipics.

Toch volstaat die overvloed aan kwaliteit niet om het raadsel op te lossen. Wat is dat 'quoi'? Wat maakt jou zo opwindend dat ik willoos aan je overgeleverd ben? Het is iets met dat inktzwarte haar en die rechte pony. Je herinnert me aan de fameuze Betty Page, de donkere, stoute en spannende concurrente van Marilyn Monroe, die vaak met een zweepje staat afgebeeld. Je bent schorpioen! Natuurlijk geloof ik niet in de sterren, maar hier moet ik een uitzondering maken. Een schorpioen is intens, sterk, diepgaand, passioneel/seksueel, extreem en mysterieus, zegt Wikipedia. Dit voelt helemaal als jou. In mijn buik gaat het alweer tintelen, kriebelen en gloeien.

Je zoekt geen ouwe vent maar een jonge leuke knul, vertelde je in een interview. Je wilt iets fruitigers dan grijzende vaderfiguren met ochtendwallen onder hun ogen en bossen haar die uit neuzen en oren stulpen. Je ging ervan uit dat de liefde vanzelf je pad wel weer zou kruisen, zei je. Je krijgt gelijk: hier is je jonge leuke knul. Jong, jazeker, al ben ik ietsje ouder dan jij. Mijn lijf is zo strak als bij een jonge knul past, ik zorg dat mijn haar niet grijst waar het mag groeien en waar het ongewenst is, roei ik het uit met wortel en tak. At your service!

'Ik heb nog een miljoen dingen die ik wil doen,' zei je in een ander interview. Doe ze met mij, aanbiddelijke Sandra, en als je wilt doe ik ze ook met jou. Laten we samen een miljoen tinten grijs maken.