Geile schuinsmarcheerders

Het schijnt dat bijna iedere man vreemdgaat. Heb er geen echt onderzoek naar gedaan, maar als ik alleen al naar mijn omgeving kijk moet het toch ongeveer tachtig procent zijn. Ik vraag mij af waarom? Als ik dan vraag aan één van de mannen in mijn omgeving wat zijn beweegredenen zijn, krijg ik te horen dat het komt door het jagersinstinct. Daarbij is vreemdgaan volgens hem iets wat je overkomt.

Kan het niet helpen, maar moet daardoor toch even achter mijn oren krabbelen. Het ligt vast aan mij, maar ik begrijp daar helemaal niets van. Vreemdgaan overkomt je toch niet? Verliefd zijn is iets wat je overkomt, maar vreemdgaan doe je heel bewust lijkt mij. Of struikel je over je voeten en valt je harde lul dan per ongeluk in de natte grot van een andere vrouw?

Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen heilige, maar ik ben nog nooit vreemdgegaan en begrijp het fenomeen dus ook niet helemaal. Wat gebeurt er bij een man in zijn hoofd net voor hij de keuze maakt om met een ander te neuken? Wat gaat daar aan vooraf? Gebeurt er überhaupt wel iets in zijn hoofd bedenk ik mij. Ik kan mij niet anders voorstellen dan dat er een momentje van dubio moet zijn. Wel doen, of niet doen, wat doe ik mijn partner hier mee aan.

Terwijl ik dit allemaal schrijf gaat het gesprek in mijn woonkamer verder. Bijna ieder weekend zit mijn huis vol met vrienden, erg gezellig. Vanavond hebben ze het over vreemdgaan, vandaar dus ook mijn vragen hierover. De mannen zeggen dat het een jagersinstinct is, daar zijn ze het over eens. Maar het gedachtemoment voor de daad is voor iedereen anders. De één denkt helemaal niets, behalve ‘Yeehaaa’, de ander bedenkt toch wel even wat hij zijn partner aandoet. Gek genoeg, ze doen het wel, ondanks die gedachte. Die gedachte zal wel heel snel afgeschud moeten worden, anders blijft die lul niet stijf en kan er helemaal niet geneukt worden.

Persoonlijk vertrouw ik geen enkele man en ga ik er bij voorbaat vanuit dat een man vreemd kan gaan. Velen denken dat ik daardoor geen relatie aan zou kunnen, maar ik heb daar een andere mening over. Je kunt er maar beter op voorbereid zijn dat het kan gebeuren, dan is de klap minder hard als het daadwerkelijk gebeurt. Ik weet ook niet  of een man wel in staat is om monogaam te zijn, of de mens op zich. Want laten we wel eerlijk blijven, veel vrouwen neuken ook buiten de deur. Een klein feitje tussendoor, wat ik ooit heb gelezen in een of ander vrouwenblad: de meeste vrouwen die vreemdgaan, doen dat op kantoor. Dus voor alle mannen die dit lezen, als je vrouw op kantoor werkt, hou haar goed in de gaten. Ik kan me nog herinneren dat ik me destijds afvroeg hoe het dan met de mannen zat op kantoor, met wie die vrouwen vreemd gingen, zijn die dan vrijgezel of gaan die mannen ook vreemd? Want dan kunnen we daar de conclusie uit trekken dat ook de mannen het meest vreemd gaan op kantoor. Geloof dat ik dus geen man wil hebben die op kantoor werkt, dan zit ik het meest veilig lijkt me zo. Een man met een beroep waarbij er met de handen gewerkt moet worden of iets in die richting.

Maar ik blijf toch met de vraag zitten, waarom gaat men vreemd? Kan iemand mij vertellen wat daar de reden voor is? Is het omdat je dan thuis niet krijgt wat je nodig hebt, of hebben we meerdere bedpartners nodig? Zoals ik al zei, ikzelf ben nog nooit vreemd gegaan, dus kan me ook niet voorstellen dat ik een ander zou willen batsen terwijl ik een geile batser thuis heb zitten.

Mag ik jullie, mijn lezers, vragen wat voor jullie de reden is om vreemd te gaan?