Overal naakte piemels

Na een aantal dagen bijkomen van Oud en Nieuw, ben ik vandaag weer in staat om de laptop open te klappen en mijn handen op de toetsen van mijn keyboard neer te leggen. De letters springen niet meer in het rond door overmatig alcoholgebruik en mijn handen trillen niet meer door het tekort aan vitaminen. Door gezond voedsel en een dag naar de sauna om al mijn alcohol er uit te zweten, ben ik weer in staat te functioneren zoals dat hoort. Al ben ik wel een beetje in shock van de sauna…En dat gebeurt me iedere keer weer. Hoewel ik toch met veel plezier naar de sauna ga, zijn er toch zaken waar ik moeite mee heb en waar ik maar niet aan lijk te wennen.

Blote naakte lichamen, ongegeneerd wandelen ze in het rond. Zonder bedekking, zonder schroom, het is daar vrij recreëren zonder kleren. Nu begrijp ik dat dit hoort in een sauna en per slot van rekening huppel ik daar ook rond in mijn naakte nakie. Maar ik kan niet wennen aan andermans naakte lichaam. Ongeschoren dames, die nog in de seventies leven, waarbij het mode was om een pluk zware shag onder je armen te bewaren en -nog mooier-  een godvergeten slof shag tussen de benen. Niet netjes getrimd, bijgewerkt, gecultiveerd of wat ook van dien orde. Nee, hele shagbomen vastgeplakt aan het lichaam, vochtig door zweet en de dampen van de sauna. Daarbij wandelen er lichamen door de sauna waarvan ik me afvraag wat de Schepper Zijn bedoeling is geweest. Maar dit kan allemaal nog, ik kan me daar overheen zetten… Ik kan de andere kant opkijken.

Er is alleen één ding waar ik niet mee om kan gaan. Één ding dat mij zelfs afgelopen nacht uit mijn slaap deed ontwaken. Schreeuwend en badend in het zweet werd ik wakker van dat ene beeld wat op mijn netvlies gebrand staat, net zoals een irritant liedje in je geheugen gegrift staat... Naakte piemels. Naakte, ongeschoren, vreemd gevormde, zonder enige gêne, tussen benen hangende doppinda's. De een groter dan de ander, sommige kleiner dan mijn pink. Anderen zijn zó groot dat ik me afvraag welke van de drie nu de benen zijn en of het pijn doet als je er op staat.

Het grote probleem is; ik móet er naar kijken.. Ik kan niet wegkijken. Om een of andere vreemde reden worden mijn ogen er naar toegetrokken als een hoerenloper naar een hoerenkast. Mijn ogen geven zichzelf de kost, terwijl mijn hersens een mening hebben over het wanstaltige zaakje dat daar hangt. Wellicht zou dat nog niet zo erg zijn, ware het niet, dat mijn gezicht verraadt wat ik denk. Van mijn gezicht valt af te lezen dat ik vind, dat de beste man geen bestaansrecht heeft met dat zielige doppindaatje wat daar hangt. En dan die naakte leden waarbij er sprake is van een bepaalde vorm van obesitas.. Zoals wij vrouwen een venusheuvel hebben, bezitten mannen dat deel ook. Als je dik bent ben je daar ook wat vetter. In dat geval komt er in die vetbult een soort van kuiltje en uit dat kuiltje ontstaat er ineens een raarvormig klein wormvormig aanhangseltje. Als het dan ook nog ongecultiveerd is, lijkt het wel de stamppotandijvie van je oma met een mislukte HEMA-worst.

Begrijp je wat ik bedoel? Snap je mijn horror? Begrijp me overigens niet verkeerd, het is niet zo dat ik niet van piemels houd! Mijn sexy exy had een van de mooiste die ik ooit heb gezien. Goed bedeeld, besneden, zonder rare kleur, haar of afwijking. Daar kon ik van genieten! Ik ben dol op mooie, goed bedeelde beeldhouwwerken. Gelukkig weet ik wat ik ermee moet doen, al zeg ik het zelf. Ik heb alleen een mening over de minder mooie werkstukken van moeder natuur.

Naast mijn sexy exy heb ik natuurlijk ook andere partners gehad, maar die kon ik nooit bekijken. Dat kon ik simpelweg niet, omdat ik weet wat er gebeurt als er in mijn hoofd een mening ontstaat waar iedere man een minderwaardigheidscomplex zou krijgen.  Ik hoef namelijk mijn stembanden niet te gebruiken om duidelijk te maken wat ik er van vind en niets is meer een turn off voor een man, dan een vrouw die met haar gezicht zegt: Hahaha gatverdamme, schaam jij je niet mannetje? Wat denk je nou, dat we daar wat mee gaan doen? Hier heb je een kwartje en als je bij de plastisch chirurg bent geweest, mag je me bellen… Want deze naakte piemel? Al was je de laatste...