Stoute neger

Mauro M., de Angolese neger, teistert Nederland al jaren met zijn leugens. Hij is een waar probleemgeval. Hij begon op tienjarige leeftijd: hij loog tegen de instanties over zijn achternaam. Mauro gebruikte namelijk de achternaam van zijn moeder in plaats van de achternaam van zijn vader, omdat zijn vader in Angola, ten tijde van zijn vertrek uit dat land, niet meer bij hem en zijn moeder woonde. Tijdens Mauro’s verblijf in Nederland probeerde hij ons Nederlanders tevens een loer te draaien door zich voor te doen als Limburger, een blanke vrouw moeder te noemen en zich te laten vergezellen door dito broertjes en zusjes. Zo hoopte deze jokneger niet op te vallen, maar de oplettende Limburgers hadden snel door dat ze te maken hadden met zo’n bruine, die niet in Nederland thuishoort. In ieder geval niet in het gebied onder de rivieren, hooguit in Sodom of Gomorra. Pardon, Amsterdam of Den Haag.

Mauro M. heeft duidelijk schijt aan elke vorm van autoriteit. Toen hij tien jaar oud was, werd hem vrijwel direct meegedeeld dat hij niet in Nederland kon blijven. Uitgeprocedeerd, dus snel oprotten. Toegegeven, een jaar later trok de toen verantwoordelijke minister deze beslissing zonder enige motivatie weer in, maar dat betekende niet dat hij een verblijfsvergunning kreeg. In 2006 nam zijn advocaat maar weer eens de moeite om te vragen hoe het met Mauro’s zaak stond. Daarop moest de toen dertienjarige Mauro opnieuw een verklaring afleggen over zijn leven in Angola. Dit keer deed hij dat zonder te liegen en daarom had de minister hem in principe bij de negerballetjes. Maar helaas deden de verantwoordelijke ministers jarenlang niets om deze rasleugenaar uit te zetten. Daarnaast zei het Nidos – in Nederland verantwoordelijk voor de jeugdbescherming van vluchtelingen en door de minister aangewezen als voogd van Mauro - dat hij zijn opleiding eerst maar af moest maken. Ook al had hij geen verblijfsvergunning. Sterker nog, Mauro vroeg verblijf aan om bij zijn gastgezin te kunnen blijven en kreeg de Raad van State zelfs zover om de dienstdoende minister op te dragen hem een verblijfsvergunning te verlenen. Zo jong nog en al zo veel negerstreken om ons Nederlanders dwars te zitten.

Verwarrend allemaal? Nogal, maar dat is niet de schuld van de minister, of het Nidos, of de gastouders, of van de rechter. Nee, dat is allemaal de schuld van Mauro. Hij mag dan een vmbo’er zijn en nog maar net meerderjarig, hij lijkt tot nu toe slim genoeg om de Nederlandse procedures zo te bespelen dat uitzetting telkens wordt vermeden. Zijn laatste smerige truc was een beetje huilie huilie doen bij de slinkse linkse media. Die linkse subsidiesponsen geilen nogal op zielige negertjes en veegden maar wat graag het straatje schoon voor Mauro de jokneger. Mijn dank gaat dan ook uit naar onze oplettende volksvertegenwoordiger Sietse Fritsma van de NSB (pardon, PVV) voor zijn integere houding jegens deze leugenachtige jood (sorry, neger). Het was namelijk de heer Fritsma die in een brief aan het dagblad Trouw opmerkte dat Mauro gelogen heeft en al jaren zijn uitzetting actief saboteert. Sietse Fritsma verstaat zijn vak en snapt dat Mauro in feite, zoals de meeste negers, een illegaal is en dat dat in ons mooie Nederland ongeveer gelijk staat aan steuntrekker of crimineel.

Met zijn uiterst handige opmerkingen in dagblad Trouw geeft Fritsma minister Leers van Vreemdelingenzaken wapens in handen om Mauro uit te zetten. Iets waar deze minister al maanden naar smacht. Eindelijk is de waarheid over deze Angolese illegaal aan het licht gekomen: Mauro heeft gejokt en is een stoute neger! En nu moet hij alsnog terug naar Angolala, haha. Zo gaan wij in Nederland om met leugenaars, steuntrekkers en criminelen. Anders leren die allochtonen het immers nooit. Laat dit dan ook een wijze les zijn voor alle Mauro’s in Nederland: leer je daden overzien, want liegen is uitgezet worden. Niet liegen, idem dito. Het maakt niet uit of je een kind bent. Ja, een wijze les is het, u allen aangeboden door de vrome katholiek Leers en de trotse Nederlander Fritsma. Deze rasechte patriotten laten het zien: wij zijn een volk van echte wereldverbeteraars.