Onze nieuwjaarswensen

Nieuwjaarswensen van onze columnisten. Neem nog een laatste oliebol, en lees hun boodschap. 

Zonnetje40:

Was 2011 een rotjaar? Dan kan je dat nu afsluiten en je focussen op een prachtig 2012.
Was 2011 een superjaar? Dan kan je met een tevreden gevoel terugkijken en met een blij gevoel 2012 ingaan.
Ik wens iedereen een hoop liefde, gezondheid, geluk en veel leesplezier op fok toe! Bedankt voor het reageren op mijn columns in 2011, ik zal ook in 2012 weer mijn best doen om voor fijn leesvoer te zorgen.

Bornfree:

Ik wens alle users en crewleden van Fok mijn allerbeste wensen toe voor 2012. Dat jullie je doelen blijven nastreven omdat dit je uiteindelijk nog completer zal maken. Ik zal blijven schrijven en proberen jullie te vermaken met wat minder 'hard' en meer 'hart'. Ik dank jullie bijzonder voor al het lees en commentaarwerk. Het gaat jullie goed in 2012. Warme groet Dick.

Peets:

Ik kreeg ooit een foldertje in mijn handen gedrukt, met de tekst: Happy are those who dream dreams and are willing to pay the price to make their dreams come true Deze zin heeft mij nooit meer losgelaten. Ik wens het jullie allemaal toe. Blijf dromen en nastreven, ook in 2012. Dan wordt het jouw jaar.

LvanLier:

Ik gun de kijkers van televisieprogramma's en de lezers van tijdschriften veel meer kwaliteit. Medewerkers van de omroep en de uitgeverijen gun ik een forse ontslagronde.

DaysOfWild:

Iedereen de allerbeste wensen, dat je dromen uit mogen komen, en om Loesje te parafraseren: "Als de Maya's gelijk hebben, dan hebben we aan het eind van het jaar nog een stukje maand over."

Bakoenin:

Een betere gezondheid dan in 2011
Een mooiere zomer dan in 2011
Een stabielere euro dan in 2011
Een betere baan dan in 2011
Een nog beter liefdesleven dan in 2011
Een schonere lucht dan in 2011

en....

Een nog leuker jaar met FOK!

Driek Oplopers:

Veel wensen. Heel veel wensen. Dat mag best, voor een keertje.
De lezers: jullie wens ik toe, dat jullie je weer laten verleiden tot stevige discussies onder mijn columns, die vaak natuurlijk regelrechte provocaties zijn. Maar blijf lief voor elkaar.
De columnisten: jullie wens ik toe dat jullie doorgaan met het schrijven van absolute topcolumns. En ga door met het zorgen voor een geweldige sfeer binnen de ploeg.
Stach Schaberg: jou wens ik heel erg veel succes met de prachtige lekkernijenwinkel die je dit najaar hebt geopend.
De mensen van de Coffee Company Ceintuurbaan: jullie wens ik ook het komende jaar veel succes. Bij werk, bij studie, bij alles. Jullie zorgen met z'n allen voor een heel fijne hangout voor mij.
Mijn lieve echtgenote Zonnetje40: jou gun ik net zo'n liefdevol 2012 als 2011 was. Je bent een absoluut topwijf. Lief, slim, zorgzaam en heel erg lekker.
Iedereen: jou gun ik gezondheid, zorgeloosheid, succes en liefde. Heel 2012.

EstherSchrijft:

Ik wens alle FOK!kers en ook alle niet-FOK!kers een 2012 dat van A tot Z letterlijk geweldig is.

bazbo:

Liefst en smakelijks!