Van nasi word je geil

In opdracht van de VN ben ik een paar jaar geleden begonnen aan een onderzoek naar de hoge bevolkingsaanwas in landen als Indonesië, Maleisië, Thailand en China.
De groei van de bevolking in die landen loopt weliswaar de laatste tien jaar behoorlijk terug vanwege beperkende maatregelen, maar er is nog altijd sprake van groei.
In eerdere onderzoeken werd meestal de armoede als oorzaak genoemd. Maar door mijn vele gesprekken met de bewoners van deze landen ben ik tot een andere conclusie gekomen: ze neuken te veel.

In onze westerse wereld is een gemiddelde van tweemaal per week neuken normaal voor een jong stelletje. Voor een stel van middelbare leeftijd is dat ongeveer tweemaal per maand. Over een oud stel zijn geen gegevens bekend. Er zijn wel onderzoeken naar gedaan, maar de gegevens bleken onbetrouwbaar omdat oude stellen niet altijd meer precies weten wanneer ze het ook alweer gedaan hebben.
In het Verre Oosten ligt het gemiddelde voor een jong stel op vijftien keer per week en bij een stel van middelbare leeftijd op tien keer per week.
Het is een bekend gegeven dat het risico op gaten in condooms groter wordt naarmate je meer neukt. Condooms en de pil zijn bovendien te duur voor de meeste mensen in de onderzochte landen.
Het was voor mij dus zaak om te weten te komen waar dit verschil in neukfrequentie met onze westerse wereld vandaan komt. Wat is in die landen anders dan bij ons? Waarom neuken ze meer dan wij?
Na twee jaar intensief onderzoek wist ik het zeker. Het verschil zit in het eten.

Neem nu de gewone nasi goreng. In al die landen maken ze de nasi met trassi. Trassi is garnalenpasta. En garnalen zijn zo’n beetje de geilste wezens die er bestaan.
De vrouwtjes leggen drie keer per jaar eitjes en per keer zijn dat er zo’n 25.000. Dat neuk je niet zomaar op een vrijdagochtend bij elkaar natuurlijk. Bovendien hebben garnalen hun genitaliën in hun hersens. Wij zeggen wel eens tegen mannen dat ze met hun lul denken, maar mannetjesgarnalen doen dat dus letterlijk. En als je met je lul denkt, dan denk je toch de hele tijd aan neuken. Iets beters hebben garnalen ook niet te doen, want ze moeten al die kleine garnaaltjes produceren omdat er zo veel wezens gek op garnalen zijn. Het zijn dus eigenlijk gewoon neukfabriekjes. Maar er is ook iets moois aan de hand bij garnalen. Iets zeer sociaals. De mannetjes worden na twee jaar vanzelf vrouwtje. En dan kunnen de vrouwtjes zeggen: “Ga nou zelf maar eens al die eitjes leggen.” Ik denk dat dit proces te maken heeft met verjonging. Garnalen worden gemiddeld drie tot vijf jaar oud, dus als je twee jaar bent dan ben je echt wel bejaard. Veel bejaarde mannen krijgen hem ook steeds moeizamer omhoog en bij mijn weten bestaat er nog geen Viagra voor bejaarde garnalen. Dus dan kun je net zo goed vrouw worden.

Maar het zijn niet alleen de garnalen die ervoor zorgen dat er in het Verre Oosten veel meer wordt geneukt dan bij ons. Er zijn nog meer van die afrodisiaca. Een afrodisiacum is een middel waarmee de geslachtsdrift wordt gestimuleerd.
Ook knoflook werkt libidoverhogend en het vergroot het seksuele uithoudingsvermogen doordat het de bloedcirculatie naar alle lichaamsdelen verbetert. Wel verdient het aanbeveling om beide knoflook te eten of anders een pepermuntje te nemen, omdat er anders van neuken weinig komt vanwege de stinkende adem. Maar daar hebben ze in die landen natuurlijk geen last van, want iedereen eet daar iedere dag knoflook in het eten.
Prei stamt van de uien af en is als zodanig ook een afrodisiacum. Uien waren bij de Egyptenaren al bekend als stimuleringsmiddel. De priesters die celibatair moesten leven, mochten geen uien eten. In Frankrijk werd na de huwelijksnacht traditioneel uiensoep gegeten om weer nieuwe neukenergie te krijgen. Wat ze dan voor de huwelijksnacht aten is niet bekend.
Ook selderij wordt als afrodisiacum gezien. Selderij bevat een stof die lijkt op een varkensferomoon. Ik spuit mezelf altijd vol met Bleu de Chanel als ik een vrouw in mijn bed wil lokken, maar vrouwtjesvarkens vallen op de berenlucht van een mannetjesvarken. Het principe is hetzelfde. De stof die in selderij zit, bevordert ook de geslachtsdrift.

Laten nou alle ingrediënten die ik net heb opgenoemd in de nasi goreng zitten. Bovendien wordt trassi in heel veel recepten gebruikt in het Verre Oosten. Het heet alleen anders. In Thailand heet het kapi en in Birma ngapi. Ze gebruiken het allemaal in vele boemboes.
Als je dan ook nog eens van die hete pepers door je eten mengt en de pitjes er niet uithaalt zoals bij ons, dan sta je natuurlijk al snel na het eten in vuur en vlam. Daarom gaan ze ook niet lang na het eten al naar bed natuurlijk. Die mannen zijn zo ongeduldig. Die hebben letterlijk en figuurlijk peper in hun reten. En omdat ze iedere dag zulke scherpe spijzen eten, hebben ze doorlopend peper in hun reten.

Om de bevolkingsaanwas in de betreffende landen echt terug te dringen kunnen ze het beste onze westerse recepten overnemen. Wentelteefjes, Zeeuwse bolus, boerenkool, balkenbrij, snert, hutspot en vooral kuise zusterkoeken in plaats van nasi goreng, bami goreng, mie goreng, sambal goreng telor, rendeng en tom yum kha.
Alleen zuurkool zou ik niet aanbevelen want dat verhoogt de geslachtsdrift vanwege het hoge vitamine C gehalte en de melkzuren. Uiteraard ook geen asperges. Het beste zou zijn om ze daar veel postelein te laten eten want dat heeft juist een tegengestelde werking. Wellustige dromen en gedachten verdwijnen door het eten van postelein. Maar ik kan die mensen dat niet aandoen, want dat is echt wel het allergoorste eten dat ik ken.

Diederik Hochstapler